Eden-3d Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 powrot do 3d po dlugiej przerwie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Jak dla mnie to ładnie, zapodaj więcej renderów, bo mało troche widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 w pelni sie zgadzam z przedmowca...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Bardzo ładny model........... pokaz siatke.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 ladnie ladnie ale nad miejscem na rejestracje jest fala.... ogolnie super... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 bardzo ładnie prócz wyżej wymienionej fali z tyłu i koło światła tylnego jest taki dziwny element , wygląda jakby tył był z grubej blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 co tu dużo mówić...kolejny samochód. z tego ujęcia fajnie wygląda, pokaż rendery z innych kamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 ciężko oceniać tylko na podstawie jednego rendera więc pokaz tez inne ujęcia popraw błąd wyżej wymieniony to będzie b.dobrze i życzę powodzenia bo naprawdę fajny samochód wybrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Pokarz siatkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2006 dzieki za komentarze.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 SIatka dzrzwi przednich prze bogata ;P hehe Ogolnie jest OK. Jak dodasz reszte elementow (tzn klamki, znaczki itp) to bedzie ladnie :) "Zapodaj" nam tutaj rendera przedniego glilla i wogole calego przodu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Na tylnim nadkolu cosik se same edge baluja ;]. Doprowadz je do konca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Troszke kilka trokącików mozna by zlikwidować........ troche nie równo szczególnie z przodu lekko zagęść siatke a będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 bawilem sie z renderen wyszlo cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 fak, skasowalem sobie wiadomosc sam... anyway: swietny chrom na swiatlach - mam nadzieje ze cos tam jest wymodelowane, czy to tylko tekstura? Oswietlenie dobre - nie jest przepalone, czuc glebie Na NIE - kolo przednie wisi w powietrzu i chyba mimo wszystko ta felga ma za mocne odbicia. Najgorzej jest z linia nadkola przedniego przy styku z maska - jest tam po prostu krzyywo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 No nie wiem. Mnie się wydaje trochę nieforemny, ale może to wina takiego ustawienia kamery ?! Popraw krzywe miejsca i będzie git ;D I te koła, czy one muszą być takie szerokie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 dzieki za podpowiedzi :) swiatla modeluje oczywiescie , samochod jest dziwnie ustawiony bo sie bawilem kamera i troche przegiolem palke ,mam nadzieje ze uda mi sie poprawic wszyskie bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 hmm rozumiem ze montujesz system doswietlania zakretow, ale mimo wszystko reflektory chyba tak sie nie ustawiaja podczas skrecania. specem nie jestem ale tak mi sie wydaje, bo dziwnie to wyglada. ogolnie model fajny, a ten render na poprzedni bardzo mi sie pdoba. tylko kamerka ale to juz may szczegol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 te swiatla sa tylko tak dla picu narazie musze poszukac jakis referek dobrych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 no to spoko. tak dalej a bedzie super pracka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2006 dzieki..wkurza mie czas renderu troche chromu na swiatlach i godzine renderuje no szalu dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Gdzieniegdzie masz krzywo, wasc ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 taka cena materialow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Maska przy grilu sie wygieła jakby ktoś za mocną nia trzasną zamykając;P A tak poza tym to klasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 update..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STAVREV Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 The thing in the gril looks strange.Else is wonderfull...Bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 narazie naprawiam bledy niedlugo zaczne robic wnetrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 zewnętrzny, górny róg świateł przednich nie powinien być bardziej ostry ? poza tym bardzo dobrze, tylko felgi brzydke imho ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 brzydkie tzn chodzi ci o material czy o model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 nieźle wyostrzony render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 głownie chodzi mi o model ;], ale w końcu to twój projekt. może coś takiego --> http://www.fast-autos.net/photoarchive/audi/rs65.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 ej ale te co pokazałeś mentaller to zwykłe audicowskie, więc lepiej stuningować go tak jak to zrobił eden tymi swoimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 tez chcialem te alusy zrobic i chyba jeszcze je zrobie w sumie sa latwe do zrobienia....mam pytanko ma moze ktos z was referencje komory przednich swiatel do audi a8 bo ja nie moge za chiny znalesc..z gory dzienks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 http://www.hella-press.de/picts/AudiA8SW.jpg marcin, doskonale wiem, że to standardowe felgi, ale i tak uważam że są bardzo ładne i pasują do tego samochodu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 model jest dobry, troche kulejesz z teksturami, ale mysle ze jakoś sobie poradzisz, polecam materiały vrayowskie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 model ma małe błędy ale to mam nadzieje ze poprawisz, no ale materiały to w ogóle mi się nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 to sa materialy vray narazie dalem zwykle materialy standard na swiatla i felgi bo by mi renderowalo 1000 lat zajme sie tym na powaznie na koncu ,albo teraz jakos na czasie sam nie wiem ..dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 moja nowa felga prawie ukonczona i pare bledow zostalo do poprawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Wow. Super robota... Bardzo mi się spodobał. Dodaj teraz jakiś ciekawy lakier:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 witam po dlugiej przerwie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek1888 Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 badzo ładnie, badzo ładnie.....audi :] that`s what I like :] az nie moge sie doczekac koncowego rendera :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 a mi sie tam nie podoba to sklejenie po odbiciu lustrzanym.. wydaje sie ze na 'tylku' jest wklesniecie do wewnatrz bryly. poza tym jest calkiem calkiem.. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 wszystko jest fajnie ale cos jest nie tak z przednimi światełkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 witam po dlugiej przerwie, nie chce mi sie juz tego audi robic szczeze muwiac ale musze skonczyc ze wzgledu na portfolio a oto aktualny etap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 coś ta deska rozdzielcza nie taka chyba ;) ogólnie ładnie ale coś mi sie wydaje że troche nie zgodny z oryginałem, ale może tylko mi się wydaje :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 No decha do wymiany!! I te przednie swiatla mnie nie przekonuja... :/ Ale reszta oki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 dzieki za komentarze..puki co deski nie ruszalem ,ale zrobilem fotele,ostatnio jestem bardzo zapracowany i nie mam zbytnio czasu na audi ,wiec narazie taki maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Deska rozdzielcza jest chyba za krótka i wyszła za szybę. U mnie się czepiali że odbicia otoczenia są w studio to i ja się czepnę, a i widać użyte symmetry na grilu odłącz atrape od modelu i zwelduj ją po odbiciu. JUż jej chyba zmieniać nie będziesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 w niektorych miesjacach krzywo, rowki zbyt duze, deska za krotka, pracuj bo czuje ze bedzie fajnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Materiały świateł zmień........ krzywo w gdzieniegdzie ostatnio zrobiłem s8 i uwazam ze to cięzki samochód i wogle audi są trudne, a i te klamki są dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi