Napisano 13 Styczeń 200619 l ladnie ladnie ale nad miejscem na rejestracje jest fala.... ogolnie super... pozdro
Napisano 13 Styczeń 200619 l bardzo ładnie prócz wyżej wymienionej fali z tyłu i koło światła tylnego jest taki dziwny element , wygląda jakby tył był z grubej blachy
Napisano 13 Styczeń 200619 l co tu dużo mówić...kolejny samochód. z tego ujęcia fajnie wygląda, pokaż rendery z innych kamer
Napisano 13 Styczeń 200619 l ciężko oceniać tylko na podstawie jednego rendera więc pokaz tez inne ujęcia popraw błąd wyżej wymieniony to będzie b.dobrze i życzę powodzenia bo naprawdę fajny samochód wybrałeś
Napisano 14 Styczeń 200619 l SIatka dzrzwi przednich prze bogata ;P hehe Ogolnie jest OK. Jak dodasz reszte elementow (tzn klamki, znaczki itp) to bedzie ladnie :) "Zapodaj" nam tutaj rendera przedniego glilla i wogole calego przodu. :)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Na tylnim nadkolu cosik se same edge baluja ;]. Doprowadz je do konca :P
Napisano 15 Styczeń 200619 l Troszke kilka trokącików mozna by zlikwidować........ troche nie równo szczególnie z przodu lekko zagęść siatke a będzie ok
Napisano 17 Styczeń 200619 l fak, skasowalem sobie wiadomosc sam... anyway: swietny chrom na swiatlach - mam nadzieje ze cos tam jest wymodelowane, czy to tylko tekstura? Oswietlenie dobre - nie jest przepalone, czuc glebie Na NIE - kolo przednie wisi w powietrzu i chyba mimo wszystko ta felga ma za mocne odbicia. Najgorzej jest z linia nadkola przedniego przy styku z maska - jest tam po prostu krzyywo :/
Napisano 17 Styczeń 200619 l No nie wiem. Mnie się wydaje trochę nieforemny, ale może to wina takiego ustawienia kamery ?! Popraw krzywe miejsca i będzie git ;D I te koła, czy one muszą być takie szerokie ??
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor dzieki za podpowiedzi :) swiatla modeluje oczywiescie , samochod jest dziwnie ustawiony bo sie bawilem kamera i troche przegiolem palke ,mam nadzieje ze uda mi sie poprawic wszyskie bledy
Napisano 17 Styczeń 200619 l hmm rozumiem ze montujesz system doswietlania zakretow, ale mimo wszystko reflektory chyba tak sie nie ustawiaja podczas skrecania. specem nie jestem ale tak mi sie wydaje, bo dziwnie to wyglada. ogolnie model fajny, a ten render na poprzedni bardzo mi sie pdoba. tylko kamerka ale to juz may szczegol
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor te swiatla sa tylko tak dla picu narazie musze poszukac jakis referek dobrych
Napisano 19 Styczeń 200619 l Autor dzieki..wkurza mie czas renderu troche chromu na swiatlach i godzine renderuje no szalu dostaje
Napisano 19 Styczeń 200619 l Maska przy grilu sie wygieła jakby ktoś za mocną nia trzasną zamykając;P A tak poza tym to klasa...
Napisano 24 Styczeń 200619 l zewnętrzny, górny róg świateł przednich nie powinien być bardziej ostry ? poza tym bardzo dobrze, tylko felgi brzydke imho ;].
Napisano 24 Styczeń 200619 l głownie chodzi mi o model ;], ale w końcu to twój projekt. może coś takiego --> http://www.fast-autos.net/photoarchive/audi/rs65.jpg
Napisano 24 Styczeń 200619 l ej ale te co pokazałeś mentaller to zwykłe audicowskie, więc lepiej stuningować go tak jak to zrobił eden tymi swoimi
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor tez chcialem te alusy zrobic i chyba jeszcze je zrobie w sumie sa latwe do zrobienia....mam pytanko ma moze ktos z was referencje komory przednich swiatel do audi a8 bo ja nie moge za chiny znalesc..z gory dzienks
Napisano 24 Styczeń 200619 l http://www.hella-press.de/picts/AudiA8SW.jpg marcin, doskonale wiem, że to standardowe felgi, ale i tak uważam że są bardzo ładne i pasują do tego samochodu ;]
Napisano 24 Styczeń 200619 l model jest dobry, troche kulejesz z teksturami, ale mysle ze jakoś sobie poradzisz, polecam materiały vrayowskie, pozdr
Napisano 24 Styczeń 200619 l model ma małe błędy ale to mam nadzieje ze poprawisz, no ale materiały to w ogóle mi się nie podobają
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor to sa materialy vray narazie dalem zwykle materialy standard na swiatla i felgi bo by mi renderowalo 1000 lat zajme sie tym na powaznie na koncu ,albo teraz jakos na czasie sam nie wiem ..dzieki za komentarze
Napisano 30 Styczeń 200619 l Autor moja nowa felga prawie ukonczona i pare bledow zostalo do poprawienia
Napisano 30 Styczeń 200619 l Wow. Super robota... Bardzo mi się spodobał. Dodaj teraz jakiś ciekawy lakier:D
Napisano 16 Kwiecień 200618 l badzo ładnie, badzo ładnie.....audi :] that`s what I like :] az nie moge sie doczekac koncowego rendera :]
Napisano 16 Kwiecień 200618 l a mi sie tam nie podoba to sklejenie po odbiciu lustrzanym.. wydaje sie ze na 'tylku' jest wklesniecie do wewnatrz bryly. poza tym jest calkiem calkiem.. powodzenia
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Autor witam po dlugiej przerwie, nie chce mi sie juz tego audi robic szczeze muwiac ale musze skonczyc ze wzgledu na portfolio a oto aktualny etap:
Napisano 11 Wrzesień 200618 l coś ta deska rozdzielcza nie taka chyba ;) ogólnie ładnie ale coś mi sie wydaje że troche nie zgodny z oryginałem, ale może tylko mi się wydaje :p
Napisano 12 Wrzesień 200618 l No decha do wymiany!! I te przednie swiatla mnie nie przekonuja... :/ Ale reszta oki :)
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Autor dzieki za komentarze..puki co deski nie ruszalem ,ale zrobilem fotele,ostatnio jestem bardzo zapracowany i nie mam zbytnio czasu na audi ,wiec narazie taki maly update
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Deska rozdzielcza jest chyba za krótka i wyszła za szybę. U mnie się czepiali że odbicia otoczenia są w studio to i ja się czepnę, a i widać użyte symmetry na grilu odłącz atrape od modelu i zwelduj ją po odbiciu. JUż jej chyba zmieniać nie będziesz :)
Napisano 23 Wrzesień 200618 l w niektorych miesjacach krzywo, rowki zbyt duze, deska za krotka, pracuj bo czuje ze bedzie fajnie;)
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Materiały świateł zmień........ krzywo w gdzieniegdzie ostatnio zrobiłem s8 i uwazam ze to cięzki samochód i wogle audi są trudne, a i te klamki są dziwne