Gość marcin_mocny Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 dokładnie klamki trochę gumowate (plastelinka) no i rowki za duże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 witam:.,.drobne poprawki wywalilem spota i wstawilem swiatlo vraja (plane) i wydaje mi sie ze jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Ogolnie robi swietne wrazenie - po dokladniejszych ogleszinach troche mu z tylu czegos brakuje - w tym rzucie jest on zbyt "kanciasty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Witam! Auto świetne, ale brakuje mu duuuużo…możliwe, że nie jesteś tak zboczony by dokładnie przeanalizować to auto, ale naprawdę brakuje mu sporo, to auto za ponad 600 000 zł!! Zagłówki audi takich nie produkuje, wygląda jak zwykła linia extrudowana, dole Ne reflektory z reguły wszyscy olewają nie wiem, czemu jest to sporym błędem, plastiki (materiał ma wiele do życzenia wygląda jak plastik zdjęty za matiza, audi siedzi ciut niżej, deska za mała i to sporo, lusterka wiszą, szpary w nie których miejscach za duże itp. Nie dociągnięcia tego typu aut nie robi się w pośpiechu jest warte szacunku wiec poświęć mu troszkę czasu więcej!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 witam ja nie jestem raczej automaniakiem ,ale napewno totalnym maniakiem grafiki 3d ,co do mojego audi to masz racje wnetrze robilem na szybko ,ale z swiatlami walcze i jakos nie wychodzi musial bym wiedziec dokladnie jak zbudowane sa te komory ,mam niby zdiecia z zoomem na swiatla przednie ale to za malo ,czy jest ktos kto ma lub wie gdzie mozna znalesc jakies dane na temat tych reflektorow byl bym bardzoo wdzieczny , chce jak najlepiej zrobic to audi no i dzieki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Nie wiem czy Cię to pocieszy ale dla mnie jako laika przednie reflektorki są OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 hm zgapiłem ten watek jakoś - a lubie to jeździdełko szczegulnie z małym napisem 4.2 Co do pracy gratuluje całkiem ładnie ale mam kilka zastrzezeń: 1 mapa odbić kiepsko szczególnie na szybie z przodu 2 martwe halogeny kompletnie 3 opony - materiał 4 lusterka mają dziki kształt jakiś 5 za małe samplowani i giną ci rowki to tu to tam 6 fotele :/ 7 wycieraczki :| 8 brak mojego ulubionego napisu ;) 9 górne lepsze dolne coś mi nie lezy w studio nie pachnie nigdy wschodzącym słońcem To tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 światła nadal kiepsko......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Jest lepiej niż było :) Ale zgadzam się z przedmówcami-forumowcami w 100%... i po chwili zastanwaiam sie dlaczego nikt nie zauważył tej cholernie nieproporcjonalnej deski rozdzielczej :-P Keep workin'! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Jesteś leworęczny ? Bardzo mocno mi się wydaje, że tak a nie wiem dlaczego... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Touchthis masz coś do leworęcznych???!!!:) Pokazałeś światła, które cały czas się zmieniają nie wiem czy wiesz, ale jest ponad 10 wersji świateł nie wspomnę o soczewkach, które sobie wybierasz za odpowiednią dopłata, te auto cały czas podawane jest liftingowi, więc nie wiemy, jakie dokładnie podkłady masz kolega, na których bazuje (modeluje), ja proponowałbym zajrzeć na allegro do części samochodowych tam są dokładne zbliżenia na poszczególne części na pewno na światła, które są chodliwe!!! I popraw tą deskę i fotele, pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo gra warta świeczki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Touchthis masz coś do leworęcznych???!!!:) Pokazałeś światła, które cały czas się zmieniają nie wiem czy wiesz, ale jest ponad 10 wersji świateł nie wspomnę o soczewkach, które sobie wybierasz za odpowiednią dopłata, te auto cały czas podawane jest liftingowi, więc nie wiemy, jakie dokładnie podkłady masz kolega, na których bazuje (modeluje), ja proponowałbym zajrzeć na allegro do części samochodowych tam są dokładne zbliżenia na poszczególne części na pewno na światła, które są chodliwe!!! I popraw tą deskę i fotele, pozdrawiam i życzę wytrwałości, bo gra warta świeczki!! Ja tylko oceniam jego pracę, możesz olać totalnie to co mówie. Nie mam nic do leworęcznych bo niby i dlaczego, co za różnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 witam dzieki wszyskim za przydatne rady,puki co niewiele zmian , poprawilem swiatla pzrednie,zrobilem nowe felgi itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 coraz ladniej to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Troszke jeszcze światełka popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 witam was wersja bordo na crtku wypadla lipnie eh no ale trudno,swiatla tylnie poprawie obiecuje ,wnetrze tez dopracuje i pare innych dupereli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Taki wyblakly ten bordo wyszedl... :/ A swiatla faktycznie do poprawki - najgorsze sa tylnie do zrobienia ;P Ale model OK - widze duzo pracy wniesionej w to autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 a mi sie podba - ma styla taka fura - nie swieci sie jak psu.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 ładna praca :) hm.. zastanawiam się tylko nad tym czarnym obramowaniem przedniej szyby... musi takie być ? :| i bym jeszcze nad shaderami posiedział . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi