Napisano 13 Styczeń 200619 l Takiego kota se ostatnio zrobilem :) . Na szybko wrzuciłem swiatła i otoczenie. Dorobiłem tym razem troche lepszejszy anaglif. Tak mi sie wydaje :|
Napisano 13 Styczeń 200619 l czy anaglif -- bo nie wiem co to jest - to robi efekt 3d dzieki super okularom 3d -- czywiscie papierowym ;)
Napisano 13 Styczeń 200619 l Autor Robiłem w 3d studio, mental ray wykorzystalem procedurke bump do grzywy i odkruszen
Napisano 13 Styczeń 200619 l Brdzo ładny mopdel, szkoda, że nie poświęciłeś wiele czasu na oświetlenie i render.
Napisano 13 Styczeń 200619 l czy anaglif -- bo nie wiem co to jest - to robi efekt 3d dzieki super okularom 3d -- czywiscie papierowym ;) Ponawiam pytanie = ?
Napisano 13 Styczeń 200619 l modelik mi się bardzo podoba (troszke dziwny pyszczek ale i tak fajny ;) ) No i to co prawie wszyscy wyzej czyli renderek moglby być fajniejszy :)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Autor Oto i siatka ale chyba nie ma na co patrzec :). Dozucam jeszcze kota materialiste. Renderow i bajerow musze sie jescze pouczyc. Dobre rady zawsze w cenie :). edit: no i siatka anaglif: fotografia a. projekcja stereoskopowa w 2 dopełniających się kolorach (zazw. czerwonym i niebieskozielonym).