tweety Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 Witam ponownie :) zgodnie z obietnicą, przeniosłem wątek do WIPa. zgodnie z obietnicą prezentuję również: kliknij w obrazek miłej lektury :) [++] byłbym zapomniał: zgodnie z obietnicą update - korpus lampy błyskowej do Zenita: jeśli by ktoś poratował zdjęciem lampy błyskowej np: Soligor albo Łuna to byłbym bardzo zobowiązany. nie mam już na czym bazować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 W końcu tweety coś ruszyłeś w tej sprawie piękny ten materiał czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 w końcu mam kapkę wolnego czasu i nie padam na pysk ze zmęczenia jak wracam późnym wieczorem do domu :] kolejnym krokiem będzie poprawienie siatki heliosa. jak spojrzałem na to "świeżym okiem" to aż się za głowę złapałem, co ja tam narobiłem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 "chwalebnie chłopcze, chwalebnie" ;] Bardzo super Ci ten obiektyw Sony wyszedł, tutek też :) Co do lampy to mam podobną jak Ty dłubiesz, ale akurat nie mam cyfry pod ręką, jak będę miał możliwość zrobienia fotek to podeślę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi