Skocz do zawartości

Piękna i bestia:"Tango"

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Czarnystefan
Napisano

witam

pierwszy raz biore udzial w bitwie i nie bardzo wiem od czego zaczac...

moze tak: praca ma przedstawiac robota, maszyne do zabijania, splecionego w tanecznym uscisku z piekna niewiasta... no coz, moze nie jest to zbyt oryginalny pomysl, ale juz wczesniej mialem cos takiego narysowac i jest to dobra okazja:}

calosc wykonana bedzie w fotoszopie.

• Odpowiedzi 28
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Czarnystefan
Napisano

tak wiec zaczynam dlubac goscia (i tak pewnie ewoluuje z dziesiec razy)

Napisano

Gość bardzo git (kurna, jak Ty to tak szybko robisz??) ale za mało bestyjny. Trochę dzikości mu trza.

Kobieta powinna być bardziej (jeżeli chodzi o szkic) figura serpentinata. Bo tak jak na szkicu to za "prosta" jest.

Napisano

suuuper

Bardzo mi sie podoba, zwlaszcza twarz. Swietnie mi to wyglada. Naramiennik jakis taki maly mi sie wydaje.

PS

Rada: edytuj pierwszy post i wrzucaj tam ostatni obrazek w zalaczniku.

Gość Czarnystefan
Napisano

weedlog> nad kobieta bede dlugo walczyl zdaje mi sie, a jesli chodzi o szkic to mial pokazac tylko jakie jest moje zlozenie. ostateczna wersja bedzie pewnie duuuuzo inna:}

Napisano

Ja ze swoją kobietą (żoną także, ale tu akurat o postać malarską chodzi) też kurna walczę ale coś mi nie wychodzi póki co. Baby to ogólnie trudna rzecz. We wszystkich "aspektach" twórczości :D

Napisano

Fantastyczny rys postaci, jak dla mnie. Chciałbym zwrócić uwagę na dwie rzeczy,ktoś już robi bardzo podonby temat, poza tym obecny stan pracy jakosutrodnia pojawianie się tam pięknej niewiasty :) No,ale to tylko szczegóły,powodzenia.

Gość Czarnystefan
Napisano

morbid> oczywiscie bede sie staral:}

paul> jesli chodzi o pojawienie sie tam postaci nie widze problemu.swoje prace robie troche "od dupy strony" wiec rysunek bedzie sie dynamicznie zmienial(kadr, postaci, tlo bede na bierzaco udoskonalal)

Napisano

Ja standardowo pomarudze na twoja palete kolorow (dzien bez marudzenia -dniem straconym :P ) i zasugeruje zeby moze panienka z nim nie tanczyla a cos w tym cyborgu dlubala? jakies naprawy, upgreaty? nie? tak tylko strzelam ;]

Gość Czarnystefan
Napisano

paleta najprawdopodobniej ulegnie zmianie, a co do panienki to sie jeszcze zastanowim:}

misiekhc> dzieki, pozdr.

Napisano

hehe,mi tez bardzo sie podoba styl. narazie jest swietnie, swietny klimat i wogole i w szczegole: ] co do kolorystyki, to nie mam zadnego ale, mi sie podoba,pozdrawiam: ]

Napisano

To... nie... wyglada... jak... taniec... :P

Poklony bije za anatomie panienki... bardzo "artystycznie" ja namalowales. Fajnie sie na to patrzy :]

Co do palety to mi chodzi o to by Czarnus jakis innych bardziej nasyconych kolorkow uzywal bo wszystkie jego prace sa jak wyprane... Ale kim ja jestem zeby oceniac - trzeba przyznac ma chlopak swoj styl a moje marudzenie w tej sprawie jest czysto subiektywne ;]

Gość Czarnystefan
Napisano

wiec kolejny etap:} postanowilem ze pobawie sie z jego glowa troszke jeszcze, a takze dodalem kawalek czerwonej szmatki..

omen> kurde wiem, ze narazie to nie wyglada... bede sie staral to zmienic ( a byc moze zmienic koncepcje rysunku...sam nie wiem)

Napisano

Szmatka fajna. Ale glowa panienki wyglada na dziwnie mala... i to bardzo. wiecej wlosow dodaj - jak po dobrym szamponie ;] A zeby bardziej w tancu byl potworek (bo piekna jest dobrze wygieta) to nadaj jego pozie jakiegos dynamizmu, pochyl chociaz... Bo teraz wyglada jakby ona stal jak skala a ona w okol tanczyla

Kurcze strasznie mi sie podoabja odblaski swiatla na jego ciele ;] A z jego glowka chyba idziesz w dobra strona... tylko uwazaj na syndrom aliena ;D

Napisano

A m istrasznei szkoda gęby tego typka...reszta jego ciałą jest troche zbyt sztywna,może wypnij mu brzuch bardziej do przodu?tak by było czuć jakieś emocje.

Napisano

Ciekawie mogło by wyglądać jakby robot pochylał się nad nią, lekko zgięty w pasie.Wtedy niebylby taki sztywny.Mam nadzieje że w końcu tytaj zobaczę twoją pracę z detalem :)

Napisano

też mi żal tej twarzy bestii. Jej mina wzbudzała uczucie żalu. Ale to mogło być właśnie bardzo ujmujące. Bestia, która nie chce nią być. Zapewne wiesz co robisz, więc czekam na dalsze efekty.

Gość Czarnystefan
Napisano

zobaczymy jaka wyjdzie teraz, zawsze moge ja odtworzyc :}}

Napisano

Mi na pierwszy rzut oka wydawalo sie ze piersi sa za male, ale to kwestia gustu ;)

Praca swietna, poprzednia twarz byla ok, ale zawsze przeciez moze byc lepiej, wiec jak nie bedzie to mozesz wrocic do starej.

Czekam na ciag dalszy

Napisano

Jeśli uda ci się zachować kolorystykę z projektu i pokazać uczucie(czego szczerze życzę) ... to będę miał nową tapetę ]:B

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności