Pablonardo Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 od niedawna zacząłem projektować butki, będe wrzucał tutaj wszystkie nowo powstałe rysuneczki coby stronki nie zaśmiecać:)
miwt Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 no fajne...nawet bym powiedzial ze bardzo...szczegolnie pierwszy.......no a tak z profilu to troche kwadraciaki...ale taki styl rysunku tez bywa wiec sie nie czepiam:p
polka dot Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Pawle że tak sobie powiem :D na pierwszym wyszet naprawde fajny basketbalowy but :D chociaż chyba ste skrzela nie pasują i podeszwa za wąska ale się nie znam :)
Pablonardo Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 żeczywiście kome podeszwa za wąska, a skrzela to już wedłóg uznania:)
miwt Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 a dla mnie skrzela sa good...bo w tym miejscu cos poprostu musialo byc:)...bardziej juz tej siatki bym sie czepial...ale o gustach sie nie dyskutuje:D
Pablonardo Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Napisano 20 Styczeń 2006 nowy projekcik, butki na deskę. Tomek zerżnołem od ciebie kreseczki pomocnicze, te które idą po formie:) jeśli masz coś przeciew (plagiat) to z miejsca usuwam prackę:)
Pablonardo Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 nowe butki tym razem do kosza, zamierzam zrobić teraz kilka pracek które bede wzorował na zwierzątkach, zobaczymy jak mi to wyjdzie:p [NIKE WILD], na początek...nosorożec:)
miwt Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 boje sie o elephanta:D...no i jak mowilem wczesniej...z perspektywy bardzo fajne ujecie...i fajna kreseczka:)dajesz dalej :p
MaGuu Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 a ja się boje koczkodanów :D buciki jak zwykle na poziomie-pogratulować!
-Dino- Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 masakryczną masz kreske - rozwalila mi twarz...pozdro
Pablonardo Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Napisano 23 Styczeń 2006 koczkodanów mówisz hmmm jak mogę ci pomóc MaGuu?:p:p:p Dino przesadzasz z tą kreską, do MIWTa mi jeszcze daleko (pozdro Tomek:D) Prosłibym was o jakieś rady, uwagi, zastrzerzenia itp. do pracek, bo bardzo mi się to teraz przyda...
miwt Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 heheh:D no ladnie to tak pawle niszczyc twarze kolegom?:)
MaGuu Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 możesz oj możesz - wyprodukuj mi te buty na deseczke :D
thirdeye Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Fajne rysunki, projekty tez. Operujesz plynnie kreska przez to projekty sa czyste i czytelne - bardzo mi sie podobaja. Jesli moge ci cos radzic - nie pisz sam po rysunkach - prawde mowiac nie piszesz zbyt ladnie wiec opisy psuja troche profesjonalny wyglad szkicow. Jak wybierasz czcionke z kompa to nie ta ktora jest na 2 rysunku :)
Pablonardo Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 Maguu chętnie bym ci sklecił takie kamasze ale na składzie mam tylko tektóre i gumolit:p hehe masz mnie thirdeye;p, tak będe musiał zrobic, bo rzeczywiście mam dysgrafię:p, mogłem cię wcześnień posłuchać Tomek(MIWT):p dzięki chłopcy za komentarze:)
ReflectVision Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 masakryczne kreski pablo ... niesamowicie mi sie podoba
Pablonardo Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Napisano 28 Styczeń 2006 nike octopus, basketball shoe, co powiecie na coś takiego. Ta tylnia perspektywa jest okrótnie niewdzięczna:/
mentaller Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 hehe, chce buty z takim znaczkiem pod spodem ;]. ostatnie najlepsze.
sayonerka Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Szkice u Ciebie jak zwykle na swietnym poziomie. Zgadzam sie z przedmowca, ostatnie najfajniejsze - ciekawe i oryginalne. To z pewnoscia bylyby ulubione buty dentystow ;)
miwt Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 hehe no bajer.. 2 szkic na dobrym poziomie:)...dobrze ze trafnie wybrales czcionke:D...i w podeszwie posluchales mnie co do formy kompozycyjnej:)...very good ...w tym od tylu minimalnie perspektywa sie sypie i te lelemnty idace przez srodek zjezdzaja w prawko zamiast isc w lewo ...ale jest i tak fajnie:)
Pablonardo Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 wrzucam kolejne butki, na praktykach ostatnio trochę nudno i sobie wyskrobałem takie coś: nike tripod/basketball shoe. Dobrze że prazes nie widział, bo by dopiero było:x:p. Man nadzieje że wam przypadną do gustu:) 1
miwt Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 no ladnie...super perspektya...moze tyl buta w przednim rzucie troche wystaje ale to wszytko...po za tym ladny design...very good...your the best shoes...congratulations
Gość Caspik Napisano 4 Marzec 2006 Napisano 4 Marzec 2006 Super- «nadzwyczajnie, znakomicie, świetnie; ekstra, niezwykle» :D az chcialoby sie ponosic takie buciorki ;) pozdro
-Dino- Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 kurcze..świetnie rysujesz, concepty butów wypasione...tylko szkoda że nie samochody...;) bo masz naprawde świetną kreske i pomysły. hehe mam prośbe...jak ci sie bedzie chcialo to narysuj jakieś auto dla mnie i dla miwta, ok? co ty na to?
Jonasz_Real Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Ty to masz bzika na punkcie butów. Każdy lubi cos innego. :) Krótko mówiąc zajefajne. ;) Pozdrówka
Pablonardo Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 sorki za to co siętam wyprawia na górze z tymi jpgami, ale są dwa rysunki raz jeden:/ Miwt racja jest po twojej stronie:p Caspik dzięki, ale bez przesady:p Dino dzięki:) wiesz co, przez MIWTa mam jakąs barierę w sobie przed autami, ale jeśli tak ładnie prosisz to się z tym zmierze:p oj się będzie działo:D:D Jonasz_Rea dzięki:) jak ktoś nie ma bzika na jakimś pukncie to jest naprawdę ubogi:) Ostatnio pokusiłem się o pokolorowanie jednego bucisza wyszło jak wyszło, tak jak już mi powiedział jeden kolega jest bardzo sztywne, popieram. Ale to początki więc licze że sie poprawi:p Soft: Alias SketchBook
-Dino- Napisano 8 Marzec 2006 Napisano 8 Marzec 2006 no niemoge sie doczekac ;)..a bucik bardzo fajnie pokoloroany tylko jak moge cos skrytykowac to na mój gust ten zólty mi sie nizabardzo podoba ale kazdy ma swój gust wiec jest git...pozdro
Pablonardo Napisano 10 Marzec 2006 Autor Napisano 10 Marzec 2006 no dzięki Dino słuszna uwaga, ale narazie to są pierwsze próby więc jeszcze dużo pracy przedemną:p
Pablonardo Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 Jak powiedziałem tak zrobiłem oto moje pierwsze autko narysowane go końca:) Muszę przyznać ze się nad nim trochę męczyłem. Efekt jaki jest każdy widzi:/ Chciałęm zrobić jakieś małe miejskie autko, pomysł nie jest dłużej przemyślany bo wiedziałem że i tak nie dam rady narysować autka tak jakbym chciał:p Ale przyznać muszę że choć efekt jest marny to satysfakcja z tworzenia jest!:D
miwt Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 hehe:D...zaszalales...z perspektywy niestety nie wyszedl za dobrze..glownie swiatla krzywo no i te kola mmmm:d...bardzo dobrze na tym projekcie widac ze sie tym ewidentnie nie zajmujesz....bo popelniasz duzo bledow ktorej ja miesiacami staralem sie pozbyc:p....no i na koniec najwazniejsze proporcje...miejskie autko rozumiem...ale to ma rozstaw blizszy niz smart:D...imo najlepsza jest linia auta w bocznym rzucie ...gdyby kola byly bardziej rozstawione i zdecydowanie mniejsze ...to projekcik by zdecydowanie lepiej wizualnie wygladal...ale jak na pierwszy i tak nie jest zle...przypomnij sobie moje:D:x
-Dino- Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 lol ;D hehe no co tu dużo mówić jak juz prawie wszystko zostalo powiedziane...ale podoba mi sie motyw z tym wytloczeniem na boku auta, ciekawe rozwiązanie ;D jak zwykle fajna kreska... a teraz mam pytanie z wrażeń związanych z rysowaniem autek? ;D
Pablonardo Napisano 11 Kwiecień 2006 Autor Napisano 11 Kwiecień 2006 Nike Girl Traning Shoe. Moja pierwsza plansza. Butki do biegania dla pań, dzięki użyciu elastycznych materiałów sznórówki sa niepotrzebne. Wyposarzone równierz w siateczkę która umożliwia wentylacje bucisza. Uwagi, wrażenia rady mile widizane:) Soft: PS
Łukasz Misztela Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 hmmm fajny kroj ale kolorki mi nie odpowiadaja:(ale spox:)
WWWoj Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 wow fajnie wygląda ten but kolory mi sie podobają bardzo :D nie założyłbym raczej, chociaż jakbym miał pasujący strój to na luzie ;)
Maceo Napisano 13 Kwiecień 2006 Napisano 13 Kwiecień 2006 Wizki buta spoko. Plansza strasznie syfna. Miałeś kiedyś ochotę zrobienia fizycznego modelu sfojego buta?
miwt Napisano 17 Kwiecień 2006 Napisano 17 Kwiecień 2006 dynamizn dynamizn to to czego mi tu najabrdziej brakuje..no i ten gruby brush ktorym obejezdzales...hmm tez mozna by to cienszym zdecydowanie lepiej zrobic imo...co do planszy jak na 1 raz ok choc przydaly by sie jakies napisy i cos co by uromaicilo trochr...od czegos trzeba zaczynac:P
Pablonardo Napisano 17 Kwiecień 2006 Autor Napisano 17 Kwiecień 2006 Łukasz: thx:) WWW: dzięki dzięki. Masz racje dutki do kościoła to raczej nie są:p Maceo: Jasne że miałęm ochote zrobienia, ale możliwości mam jak narazie marne ( co najwyżej plastelinka:p) miwt: dzieki za radę. No planasz nudna z deczka, ale co tu dużo mówić pierwsza w moim życiu więc bałęm się spaprać:/ i wyszła strasznie wylizana:p złe dobrego początki:p
Pablonardo Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 Wrzucma butki po dłuższej przerwie w rysowaniu, więc trochę wyszedłęm z formy:/:p Na przodzie butków jest język który zasłania sznurowadła, mocowany jest do buta na zasadzie przesówki w nim umocowanej. Co powiecie:)
miwt Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 o 1 szkicu ci juz mowilem co mi nie lezy wiec nie bede sie powtarzal a co do drugiego to dobrze ze kombinujesz z zamknieciem za pomoca plamy kompozycji...butek tez malolwany nie najgorzej po za tylem i wejsciem na noge...juz lepiej zamalowuj takie miejsca calkiem albo markerami albo nie uzywaj tak widocznie olowka bo to nie pasuje teraz do reszty rysunku..no ale co najbardziej mi sie rzuca w oczeta to bledy w perspektywie ktorych jest dosc duzo:p pozwolilem sobie poprawic co mi nie pasi:p...nie bij...nadal jest troche krzywy bo wykrzywiles go glownie od gory w miejscu gdzie sie wklada noge...:p
Pablonardo Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 cześć wszystkim odświeżam wątek i wysyłam nowego butka do kolekcji Converse wade II Soft: PS komentarze, odczucia własne, wpłaty na konto:p:p mile widziane:)
mant-raz Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 podobaja mi sie te koncepty butow inspirowane zwierzetami, no i czekam na wiecej conversow, bo to moja ulubiona marka :) masz bardzo fajna kreske i perspektywa tez fajnie sie bawisz.
Pablonardo Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 dzięki mant:) tak mnie coś wzieło po Twoim poście i skrobłem kilka szybkich konceptów:D jak wam takie butki pasujom
makbol Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Pablonado. Świetna kreska ! Bardziej podobały mi sie koncepty ołowkiem. Cieniuj odważniej. Sprobuj wiecej pobawić sie swiatłami. pzdr
Pablonardo Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 i następny do kolekcji:) nike rhino, widać na czym sie wzorowałęm, wiec to pomine:p Butki zrobione na comiesięczny konkurs na http://www.kicksguide.com czas pracy: za długo:/...10h co o tym myślicie?
Rekomendowane odpowiedzi