Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

od niedawna zacząłem projektować butki, będe wrzucał tutaj wszystkie nowo powstałe rysuneczki coby stronki nie zaśmiecać:)

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 6,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no fajne...nawet bym powiedzial ze bardzo...szczegolnie pierwszy.......no a tak z profilu to troche kwadraciaki...ale taki styl rysunku tez bywa wiec sie nie czepiam:p

Napisano

Pawle że tak sobie powiem :D na pierwszym wyszet naprawde fajny basketbalowy but :D chociaż chyba ste skrzela nie pasują i podeszwa za wąska ale się nie znam :)

Napisano

a dla mnie skrzela sa good...bo w tym miejscu cos poprostu musialo byc:)...bardziej juz tej siatki bym sie czepial...ale o gustach sie nie dyskutuje:D

Napisano
  • Autor

nowy projekcik, butki na deskę. Tomek zerżnołem od ciebie kreseczki pomocnicze, te które idą po formie:) jeśli masz coś przeciew (plagiat) to z miejsca usuwam prackę:)

Napisano
  • Autor

nowe butki tym razem do kosza, zamierzam zrobić teraz kilka pracek które bede wzorował na zwierzątkach, zobaczymy jak mi to wyjdzie:p [NIKE WILD], na początek...nosorożec:)

Napisano

boje sie o elephanta:D...no i jak mowilem wczesniej...z perspektywy bardzo fajne ujecie...i fajna kreseczka:)dajesz dalej :p

Napisano

a ja się boje koczkodanów :D buciki jak zwykle na poziomie-pogratulować!

Napisano
  • Autor

koczkodanów mówisz hmmm jak mogę ci pomóc MaGuu?:p:p:p

Dino przesadzasz z tą kreską, do MIWTa mi jeszcze daleko (pozdro Tomek:D)

Prosłibym was o jakieś rady, uwagi, zastrzerzenia itp. do pracek, bo bardzo mi się to teraz przyda...

Napisano

heheh:D

no ladnie to tak pawle niszczyc twarze kolegom?:)

Napisano

Fajne rysunki, projekty tez. Operujesz plynnie kreska przez to projekty sa czyste i czytelne - bardzo mi sie podobaja. Jesli moge ci cos radzic - nie pisz sam po rysunkach - prawde mowiac nie piszesz zbyt ladnie wiec opisy psuja troche profesjonalny wyglad szkicow. Jak wybierasz czcionke z kompa to nie ta ktora jest na 2 rysunku :)

Napisano
  • Autor

Maguu chętnie bym ci sklecił takie kamasze ale na składzie mam tylko tektóre i gumolit:p

hehe masz mnie thirdeye;p, tak będe musiał zrobic, bo rzeczywiście mam dysgrafię:p,

mogłem cię wcześnień posłuchać Tomek(MIWT):p

dzięki chłopcy za komentarze:)

Napisano
  • Autor

nike octopus, basketball shoe, co powiecie na coś takiego. Ta tylnia perspektywa jest okrótnie niewdzięczna:/

Napisano

Szkice u Ciebie jak zwykle na swietnym poziomie. Zgadzam sie z przedmowca, ostatnie najfajniejsze - ciekawe i oryginalne. To z pewnoscia bylyby ulubione buty dentystow ;)

Napisano

hehe no bajer.. 2 szkic na dobrym poziomie:)...dobrze ze trafnie wybrales czcionke:D...i w podeszwie posluchales mnie co do formy kompozycyjnej:)...very good

...w tym od tylu minimalnie perspektywa sie sypie i te lelemnty idace przez srodek zjezdzaja w prawko zamiast isc w lewo ...ale jest i tak fajnie:)

Napisano
  • Autor

wrzucam kolejne butki, na praktykach ostatnio trochę nudno i sobie wyskrobałem takie coś: nike tripod/basketball shoe. Dobrze że prazes nie widział, bo by dopiero było:x:p. Man nadzieje że wam przypadną do gustu:)

nikeshoeconcepttripod7ng.jpg

nikeshoeconcepttripod6hs.jpg

tripodleftvie4vu.jpg

Napisano

no ladnie...super perspektya...moze tyl buta w przednim rzucie troche wystaje ale to wszytko...po za tym ladny design...very good...your the best shoes...congratulations

Napisano

Super- «nadzwyczajnie, znakomicie, świetnie; ekstra, niezwykle»

:D az chcialoby sie ponosic takie buciorki ;)

pozdro

Napisano

kurcze..świetnie rysujesz, concepty butów wypasione...tylko szkoda że nie samochody...;) bo masz naprawde świetną kreske i pomysły.

hehe mam prośbe...jak ci sie bedzie chcialo to narysuj jakieś auto dla mnie i dla miwta, ok? co ty na to?

Napisano
  • Autor

sorki za to co siętam wyprawia na górze z tymi jpgami, ale są dwa rysunki raz jeden:/

Miwt racja jest po twojej stronie:p

Caspik dzięki, ale bez przesady:p

Dino dzięki:) wiesz co, przez MIWTa mam jakąs barierę w sobie przed autami, ale jeśli tak ładnie prosisz to się z tym zmierze:p oj się będzie działo:D:D

Jonasz_Rea dzięki:) jak ktoś nie ma bzika na jakimś pukncie to jest naprawdę ubogi:)

Ostatnio pokusiłem się o pokolorowanie jednego bucisza wyszło jak wyszło, tak jak już mi powiedział jeden kolega jest bardzo sztywne, popieram. Ale to początki więc licze że sie poprawi:p

Soft: Alias SketchBook

tripodsmuga3jw3zd.jpg

Napisano

no niemoge sie doczekac ;)..a bucik bardzo fajnie pokoloroany tylko jak moge cos skrytykowac to na mój gust ten zólty mi sie nizabardzo podoba ale kazdy ma swój gust wiec jest git...pozdro

Napisano
  • Autor

no dzięki Dino słuszna uwaga, ale narazie to są pierwsze próby więc jeszcze dużo pracy przedemną:p

Napisano
  • Autor

Jak powiedziałem tak zrobiłem oto moje pierwsze autko narysowane go końca:) Muszę przyznać ze się nad nim trochę męczyłem. Efekt jaki jest każdy widzi:/ Chciałęm zrobić jakieś małe miejskie autko, pomysł nie jest dłużej przemyślany bo wiedziałem że i tak nie dam rady narysować autka tak jakbym chciał:p Ale przyznać muszę że choć efekt jest marny to satysfakcja z tworzenia jest!:D

firstcarperspective6si.jpg

firstcar3jf.jpg

Napisano

hehe:D...zaszalales...z perspektywy niestety nie wyszedl za dobrze..glownie swiatla krzywo no i te kola mmmm:d...bardzo dobrze na tym projekcie widac ze sie tym ewidentnie nie zajmujesz....bo popelniasz duzo bledow ktorej ja miesiacami staralem sie pozbyc:p....no i na koniec najwazniejsze proporcje...miejskie autko rozumiem...ale to ma rozstaw blizszy niz smart:D...imo najlepsza jest linia auta w bocznym rzucie ...gdyby kola byly bardziej rozstawione i zdecydowanie mniejsze ...to projekcik by zdecydowanie lepiej wizualnie wygladal...ale jak na pierwszy i tak nie jest zle...przypomnij sobie moje:D:x

Napisano

lol ;D hehe no co tu dużo mówić jak juz prawie wszystko zostalo powiedziane...ale podoba mi sie motyw z tym wytloczeniem na boku auta, ciekawe rozwiązanie ;D jak zwykle fajna kreska...

a teraz mam pytanie z wrażeń związanych z rysowaniem autek? ;D

Napisano
  • Autor

Nike Girl Traning Shoe. Moja pierwsza plansza. Butki do biegania dla pań, dzięki użyciu elastycznych materiałów sznórówki sa niepotrzebne. Wyposarzone równierz w siateczkę która umożliwia wentylacje bucisza. Uwagi, wrażenia rady mile widizane:)

Soft: PS

kopiabeznazwy1kopia8cn.jpg

Napisano

wow fajnie wygląda ten but kolory mi sie podobają bardzo :D

nie założyłbym raczej, chociaż jakbym miał pasujący strój to na luzie ;)

Napisano

Wizki buta spoko. Plansza strasznie syfna. Miałeś kiedyś ochotę zrobienia fizycznego modelu sfojego buta?

Napisano

dynamizn dynamizn to to czego mi tu najabrdziej brakuje..no i ten gruby brush ktorym obejezdzales...hmm tez mozna by to cienszym zdecydowanie lepiej zrobic imo...co do planszy jak na 1 raz ok choc przydaly by sie jakies napisy i cos co by uromaicilo trochr...od czegos trzeba zaczynac:P

Napisano
  • Autor

Łukasz: thx:)

WWW: dzięki dzięki. Masz racje dutki do kościoła to raczej nie są:p

Maceo: Jasne że miałęm ochote zrobienia, ale możliwości mam jak narazie marne ( co najwyżej plastelinka:p)

miwt: dzieki za radę. No planasz nudna z deczka, ale co tu dużo mówić pierwsza w moim życiu więc bałęm się spaprać:/ i wyszła strasznie wylizana:p

złe dobrego początki:p

Napisano
  • Autor

Wrzucma butki po dłuższej przerwie w rysowaniu, więc trochę wyszedłęm z formy:/:p

Na przodzie butków jest język który zasłania sznurowadła, mocowany jest do buta na zasadzie przesówki w nim umocowanej. Co powiecie:)

Napisano

o 1 szkicu ci juz mowilem co mi nie lezy wiec nie bede sie powtarzal a co do drugiego to dobrze ze kombinujesz z zamknieciem za pomoca plamy kompozycji...butek tez malolwany nie najgorzej po za tylem i wejsciem na noge...juz lepiej zamalowuj takie miejsca calkiem albo markerami albo nie uzywaj tak widocznie olowka bo to nie pasuje teraz do reszty rysunku..no ale co najbardziej mi sie rzuca w oczeta to bledy w perspektywie ktorych jest dosc duzo:p

pozwolilem sobie poprawic co mi nie pasi:p...nie bij...nadal jest troche krzywy bo wykrzywiles go glownie od gory w miejscu gdzie sie wklada noge...:p

Napisano
  • Autor

cześć wszystkim odświeżam wątek i wysyłam nowego butka do kolekcji

Converse wade II

Soft: PS

komentarze, odczucia własne, wpłaty na konto:p:p mile widziane:)

3b8016f5acfdf574.jpg

Napisano

podobaja mi sie te koncepty butow inspirowane zwierzetami, no i czekam na wiecej conversow, bo to moja ulubiona marka :) masz bardzo fajna kreske i perspektywa tez fajnie sie bawisz.

Napisano
  • Autor

dzięki mant:) tak mnie coś wzieło po Twoim poście i skrobłem kilka szybkich konceptów:D

jak wam takie butki pasujom

zwierzakiyg1.jpg

Napisano

Pablonado. Świetna kreska !

Bardziej podobały mi sie koncepty ołowkiem. Cieniuj odważniej.

Sprobuj wiecej pobawić sie swiatłami.

pzdr