boowa Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 heh... w końcu poskanowałem moje pracki ołówkowe... stare i jakies nowsze...
boowa Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 to ma chyba ze 3 latka... Wardancerka vs. Chaos Knight
boowa Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 to ma z 9 latek kiedy jeszcze bawiłem się w konwenty fantastyki i RPG.... zresztą nigdy tego nie skończyłem
boowa Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 mrrr... wiedźma naggaroth :) stare ale....
boowa Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 a to juz nowsze - właściwie nawet niedawne
boowa Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 to rysowałem w ekspresie Warszawa-Wrocław przez poznań - aż cud, że utrzymałem prosto rękę :)
boowa Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Napisano 29 Lipiec 2003 no i to też malowane w pociągu - tym razem w intercity - mniej trzęsło ;) to narazie tyle pozdrawiam [piwo]
Willow Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Wow świetne i klimatyczne(co najważniejsze...) pracki:))Normalnie wysiadam...Co tu gadać..... P.S.Może byś narysował jakiegoś Blood Dragona:)[piwo][piwo]
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 ładne pracki.....moze nie az tak mi do gustu przypadly ale ładne sa.....:] nie bede kazdej pracki ocenial osobno ale za cala kolekcje masz tym razem 7+/10.......... POZDRO :]:]
biglebowsky Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 fajniaste, najbardziej mi sie pierwsze dwa i pociagowe i krasnolud podobaja. Jak bede pod koniec tygodnia w domku to powyciagam tez troche starych bazgrolow do upublicznienia.
boowa Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Napisano 30 Lipiec 2003 hehe zacznę szkicować w pociągach :) ...a swoją drogą chętnie zobaczę co powyciągasz z szuflad :)) pozdrawiam [piwo]
Laser Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 fajowskie. Ja np długopisem lubię takie rysuneczki ( szkoła, uczelnia, nudne wykłady )robić ale one raczej nie do upublicznienia :)
Frankot Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 Cool rysunki!!!!!! Rysuje sobie na nudnych lekcjach (religia), ale daleko mi do takiej wprawy. Zazwyczaj też jakieś pierdoły to są, na dodatek nieskończone, bo lekcja dla mnie jest za krótka (za mało czasu na rysowanie).
giorgione Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 No ja też paię tam takie czasy - teraz to troszkę inaczej wygląda - i u ciebie widać poprawę - postacie nie są już takiechude(pozbawione mięśni :)) - a i ruch jest ciekawszy - szczególnie u gostka z bródką - krasnoluda. Giorgione
Kris_R Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Różnie to wygląda, ale to mają do siebie szkice... jedne są bardziej trafione, inne mniej... Generalnie rewelka... widać, że dużo rysujesz i że nie sprawia Ci to problemów... a mi to imponuje :) pozdro
b0ber Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 spox prace :) najlepsze dla mnie sa pierwsza (stylem bardzo przypomina bisleya ;) ) i ostatnia praca oraz wiedzma naggaroth (ah ta kosa :D)
MeG Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 pop wrazeniem jestem bardzo mi sie dynamika prac podoba super moje bieden oczeta mi wyskoczyly super co tam bede duzo papalac pracki sa swietne i tyle ![wow] [wow] [wow]
Scatmax Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 o bardzo fajne szkice niektroe lepsze niektore troche gorsze ale ogolnie na dobrym poziomie[piwo][spox]
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 Osobiście podoba mi się praca wykonana w ekspresie Warszawa-Wrocław i jeszcze ten śmieszny \"mikołaj\". Są szczere, spontaniczne,........ rozedrgana kreska jakby niecierpliwy młodzieniec wyrysował myśli swoje!
Rekomendowane odpowiedzi