Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wow świetne i klimatyczne(co najważniejsze...) pracki:))Normalnie wysiadam...Co tu gadać.....

P.S.Może byś narysował jakiegoś Blood Dragona:)[piwo][piwo]

Napisano

ładne pracki.....moze nie az tak mi do gustu przypadly ale ładne sa.....:]

nie bede kazdej pracki ocenial osobno ale za cala kolekcje masz tym razem 7+/10..........

POZDRO :]:]

Napisano

hehe zacznę szkicować w pociągach :)

...a swoją drogą chętnie zobaczę co powyciągasz z szuflad :))

pozdrawiam [piwo]

Napisano

fajowskie.

Ja np długopisem lubię takie rysuneczki ( szkoła, uczelnia, nudne wykłady )robić ale one raczej nie do upublicznienia :)

Napisano

Cool rysunki!!!!!!

Rysuje sobie na nudnych lekcjach (religia), ale daleko mi do takiej wprawy. Zazwyczaj też jakieś pierdoły to są, na dodatek nieskończone, bo lekcja dla mnie jest za krótka (za mało czasu na rysowanie).

Napisano

No ja też paię tam takie czasy - teraz to troszkę inaczej wygląda - i u ciebie widać poprawę - postacie nie są już takiechude(pozbawione mięśni :)) - a i ruch jest ciekawszy - szczególnie u gostka z bródką - krasnoluda.

Giorgione

Napisano

Różnie to wygląda, ale to mają do siebie szkice... jedne są bardziej trafione, inne mniej...

Generalnie rewelka... widać, że dużo rysujesz i że nie sprawia Ci to problemów... a mi to imponuje :)

pozdro

Napisano

spox prace :) najlepsze dla mnie sa pierwsza (stylem bardzo przypomina bisleya ;) ) i ostatnia praca oraz wiedzma naggaroth (ah ta kosa :D)

Napisano

pop wrazeniem jestem bardzo mi sie dynamika prac podoba super moje bieden oczeta mi wyskoczyly super

co tam bede duzo papalac pracki sa swietne i tyle ![wow] [wow] [wow]

Napisano

Osobiście podoba mi się praca wykonana w ekspresie Warszawa-Wrocław i jeszcze ten śmieszny \"mikołaj\". Są szczere, spontaniczne,........ rozedrgana kreska jakby niecierpliwy młodzieniec wyrysował myśli swoje!