mikemayday Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Hmmm, kolejne ciekawe forum CG. Miło mi was powitać. Nazywam się Mike Mayday i jestem użytkownikiem Blendera. Od dłuższego czasu rozwijam swoje umiejętności tworząc kolejne wersje goblina (uwielbiam gobliny! ). Za każdym razem dochodzę do momentu, w którym stwierdzam, że jednak ten wygląd mi nie odpowiada i zaczynam od nowa. Oto ostatnia (już porzucona) wersja. Teraz, zainspirowany materiałami "Yeah!-The movie" zabieram się za bardziej realistyczny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Witam witam :] Co do goblina to podoba mi sie, taki cartoonowy, stopy ma ciekawie zrobione :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 dobry koncept, dobry model, dobre malowanie, dobry render.. czad :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 białe tło mi nie pasuje a reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 no , WYPAZ , jak dla mnie świetny :) PRZECZYTAJ REGULAMIN! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemayday Napisano 20 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2006 PRZECZYTAJ REGULAMIN! Już się poprawiłem. Przy okazji zapraszam na moją stronę (skoro wam się tak podoba...) http://mayday.w.staszic.waw.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Fajniutki ten goblin. Mogłeś dorobić jeszcze jakieś otoczenie, ale i tak jest świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Oj ciekawy - jakis mily ten goblin ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien111 Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Fajny ten goblin ale jakis taki plastikowy ^^ nie masz jakiejs pracki normalnego goblina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Knysha wiesz to pewnie tylko takie pozory niby miły z wyglądu a tak naprawdę wredny;] a co do pracki to fajnie się na nią patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 goblin jak to goblin, tylko czemu ma zeza?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Fajny render, tylko to biale tlo wypala oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Zaje... Goblin!!!!!!! Uwielbiam te postaci... Przypominaja mi sie stare dobre czasy gier serii Goblins - Amiga 500... To byl sprzet ;) Az sie lezka w oku kreci... :.) Model wspanialy, tekstury jeszcze lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemayday Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2006 General Straw, ja w ogóle nie wiem, o czym mówisz. Nawiasem mówiąc, jak już zacznę robić kolejną wersję to poproszę Cię o pomoc, jesteś jakimś cholernym geniuszem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorazek Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 Witam mikemayday bardzo fajny model, ciekawy wygląd. Pozdrawiam i powodzenia przy kolejnych prackach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 znakomita praca ;) przyjemna dla oka . Jedyny błąd jaki widzę to : ta biała "skarpeta " ;) na prawej ręce.. (górna część) chyba wchodzi w skórę... ale to taki szczegół ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi