ReflectVision Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Witam ! Tak mnie Chris natknął na modelowanie telefoniku .. i po ok 2h modelowania wyszedł mi taki badziew pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Eee no, nie taki znow badziew ;)) Wydaje mi sie ze odrobine krzywo przy gornych przyciskach, ale moze to wina innych czynnikow - nie siatki, poza tym ladnie i szybko - 2 godzinki tylko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Och, czuje się doceniony :D Tylko... Nie popierdzielaj tak bo popadne w kompleksy! :P W 2 godziny prawie cały model... cfaniak :P Co do modelu wydaje się ładny i bez wyraźnych błędów, ale ja jednak poproszę render w większej roździelczości... No i siateczke of course :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 zblizenie na klawiaturke dla WTorKa wiekszy render dla Chrisa ... a siatke wrzuce jutro bo dzisiaj juz nie mam sily ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 hehe, mistrzowsko panie, nie mam zadnego "ale" :) Ciekawe jak z siatka, czyzby drugi RA sie nam ujawnil? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Wg. mnie jest super jak na 2 godzinki modelowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 ja początkujący :) wiec do RA nie porownywac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 w 2 h?...o ***** z przyczyn wszytkim blizej znanych nie powiem tego na glos:D ps-zajebiscie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 najciekawszy jest czas rendera :) 3min 60 sek :]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Mila siateczka, w paru miejscach moznaby uproscic, ale "who cares" jak to mowia - skoro jest swietnie na renderach! :) Tak trzymaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 w miejscach obok przyciskow oczywiscie ze moznaby ale nie oszczedzam poly na razie i mnie to nie przeszkadza ;) uproszcze pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 2h ?? to nie fer.. : ) masz jakąś szybszą myszkę ;) Model piękny :) chciał bym też tak czysto klikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Bardzo ładnie :) i to jeszcze w 2 h uła też bym tak chciał umieć szybko i z precyzją modelować :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 bardzo ładnie, ale ciekawi mnie jak sobie z materiałami poradzisz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Witam ! Tak mnie Chris natknął na modelowanie telefoniku .. i po ok 2h modelowania wyszedł mi taki badziew pozdrawiam i ty nazywasz to badziewiem :D ja bym to dwa dni robil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Super bajerancko. :) Piękne powierzchnie, nic tylko podziwiać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Modelik bardzo fajny ale ............. CHUCK NORRIS zrobił by go w 20 min :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Model jak narazie jest wypas ! Oby tak dalej :) Zobaczymy jak wyjdą shadery, jezeli z nimi sobie poradzisz to bedzie pięknie. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Modelik bardzo fajny ale ............. CHUCK NORRIS zrobił by go w 20 min :P no co ty:) chyba ze z zamknietymi oczami, bez referkow oraz nogą:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 biore się za tyłek telefonu :) zobaczymy jak to wyjdzie bo nie jest łatwy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 i tak po ok 45 min roboty wyszlo mi "to" : niesamowita męczarnia ... zwiechy maxa przedluzyly mi czas modelingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Bardzo ładnie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 dzięki mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Nom nawet ladnie - tu i owdzie masz troszku krzywo, ale wszystko da sie poprawic ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 moje zdanie znasz ale napisze jeszcze raz jest pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 "tu i owdzie masz troszku krzywo" to wymien gdzie albo zaznacz :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 dzięki mistrzuAż tak dobrze z moimi umiejętnościami nie jest. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 moglbys pokazac zdjecie tylu?? bo nie podoba mi sie pewno miejsce :D ale ogolnie bardzo ladnie jak zwykle zreszta pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 http://www.mobiles-live.com/tests/w800/w800%2017.JPG proncię cię bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 looknij na to: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 zrobie render inny bo na tym gowno widac ... wtedy wypiszesz bledy ;) zgadza się tylko ten z rożkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 o kurde..rzeznik:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 pochwal się siateczką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 o kurde..rzeznik:D ej to moje powiedzonko ;) ale fakt, piękności :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 no ładny ten ostatni render postarałeś się, to niedługo zacznie się zabawa z materiałami:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi