Napisano 22 Styczeń 200619 l Witam ! Tak mnie Chris natknął na modelowanie telefoniku .. i po ok 2h modelowania wyszedł mi taki badziew pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200619 l Eee no, nie taki znow badziew ;)) Wydaje mi sie ze odrobine krzywo przy gornych przyciskach, ale moze to wina innych czynnikow - nie siatki, poza tym ladnie i szybko - 2 godzinki tylko :]
Napisano 22 Styczeń 200619 l Och, czuje się doceniony :D Tylko... Nie popierdzielaj tak bo popadne w kompleksy! :P W 2 godziny prawie cały model... cfaniak :P Co do modelu wydaje się ładny i bez wyraźnych błędów, ale ja jednak poproszę render w większej roździelczości... No i siateczke of course :D Pozdro!
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor zblizenie na klawiaturke dla WTorKa wiekszy render dla Chrisa ... a siatke wrzuce jutro bo dzisiaj juz nie mam sily ;) Pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200619 l hehe, mistrzowsko panie, nie mam zadnego "ale" :) Ciekawe jak z siatka, czyzby drugi RA sie nam ujawnil? :)
Napisano 22 Styczeń 200619 l w 2 h?...o ***** z przyczyn wszytkim blizej znanych nie powiem tego na glos:D ps-zajebiscie:)
Napisano 22 Styczeń 200619 l Mila siateczka, w paru miejscach moznaby uproscic, ale "who cares" jak to mowia - skoro jest swietnie na renderach! :) Tak trzymaj :)
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor w miejscach obok przyciskow oczywiscie ze moznaby ale nie oszczedzam poly na razie i mnie to nie przeszkadza ;) uproszcze pozniej
Napisano 23 Styczeń 200619 l 2h ?? to nie fer.. : ) masz jakąś szybszą myszkę ;) Model piękny :) chciał bym też tak czysto klikać.
Napisano 23 Styczeń 200619 l Bardzo ładnie :) i to jeszcze w 2 h uła też bym tak chciał umieć szybko i z precyzją modelować :) powodzenia
Napisano 23 Styczeń 200619 l Witam ! Tak mnie Chris natknął na modelowanie telefoniku .. i po ok 2h modelowania wyszedł mi taki badziew pozdrawiam i ty nazywasz to badziewiem :D ja bym to dwa dni robil :P
Napisano 23 Styczeń 200619 l Super bajerancko. :) Piękne powierzchnie, nic tylko podziwiać. pozdrawiam
Napisano 23 Styczeń 200619 l Modelik bardzo fajny ale ............. CHUCK NORRIS zrobił by go w 20 min :P
Napisano 23 Styczeń 200619 l Model jak narazie jest wypas ! Oby tak dalej :) Zobaczymy jak wyjdą shadery, jezeli z nimi sobie poradzisz to bedzie pięknie. Powodzenia !
Napisano 23 Styczeń 200619 l Modelik bardzo fajny ale ............. CHUCK NORRIS zrobił by go w 20 min :P no co ty:) chyba ze z zamknietymi oczami, bez referkow oraz nogą:D
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor biore się za tyłek telefonu :) zobaczymy jak to wyjdzie bo nie jest łatwy :/
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor i tak po ok 45 min roboty wyszlo mi "to" : niesamowita męczarnia ... zwiechy maxa przedluzyly mi czas modelingu
Napisano 25 Styczeń 200619 l Nom nawet ladnie - tu i owdzie masz troszku krzywo, ale wszystko da sie poprawic ;>.
Napisano 25 Styczeń 200619 l moglbys pokazac zdjecie tylu?? bo nie podoba mi sie pewno miejsce :D ale ogolnie bardzo ladnie jak zwykle zreszta pozdro
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor http://www.mobiles-live.com/tests/w800/w800%2017.JPG proncię cię bardzo :D
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor zrobie render inny bo na tym gowno widac ... wtedy wypiszesz bledy ;) zgadza się tylko ten z rożkami
Napisano 25 Styczeń 200619 l no ładny ten ostatni render postarałeś się, to niedługo zacznie się zabawa z materiałami:P