Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe to tlo wyglada na pierwszy rzut oka jak herbatniki ]xoP

Dlonie wydaja sie splaszczone.

Wydaje mi sie, ze fajnie by wygladala ta kobieta z lekko meskimi albo daleko wschodznimi rysami twarzy.

Ale pozatym to bardzo fajna pracka!! :oD

Ah i wielki respect ze zrobiles to w blenderze :oP (mnie juz interface przeraza)

Napisano

od czasu do czasu zaglądałem do wipa i o ile pamietam, to miał byc chłopiec a tu raczej wygląda na dziewczyne: długie włosy (wiem ze to nie czynnik decydujący bo sam mam dlugie ale jednak), duza klata ;), jakies takie wcięcie w talii i długie nogi.

bardzo ładny ten matrixowy płaszczyk, wlosy też niezle zrobione

podoba mi sie że jest w szarości.

typografia bleee

Napisano

Micze - spoko. Co mnie użekło - oświetlenie rąk. Może ręce nie najdoskonalsze, ale podoba mi się ten blask co od nich bije! Pobaw się może Volume Light. Może coś fajnego da się uzyskac.

Narka

Napisano

wow to Blender ale jajo!! kurde to to taka moc ma ??

Bradzi fajny pomysl ale proporcje skopane dokumentalnie, reszta [wraz z mieczykiem :]] calkiem, calkiem.

Napisano

misiold wlazlem na twoja stronke patrze a tam fotki z mojego małego piknego miasteczka:D Chodzisz do szkoły plastycznej??

Napisano

Jak dla mnie, to brak tutaj dynamiki.Szczegóły techniczne pomijam.Inni już to ocenili.A przy okazji,ludzieeee, czy naprawdę gramatyka i ortografia polska jest trudniejsza od Maxa?Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności