Gość cwieq Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Po krótkiej przerwie chciałbym zaprezentować kilka pracek. Najbardziej dumny jestem z łazienki ponieważ sam ją zaprojektowałem, reszta to takie tam prace wzorowane na zdjęciach z gazet. Mam nadzieje że wam się podoba i prosze o krytyke odnośnie łazienki, jest to dla mnie dość ważne. Łazienka 1 Łazienka 2 Łazienka 3 Łazienka 4 Przedpokój maxwell Pokój vray Krzesło vray Krzesła vray Kuchnia vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Wszystko bardzo ladnie mi sie najbardziej podoba krzeslo :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Dwa ostatnie nieciekawe, a wcześniejsze całkiem całkiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Mnie sie podoba najbardziej kuchnia :) lazienka nic szczegolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Wszystko ladne, ale wydaje mi się że w kuchni dużo modeli z Archmodels lub free stuff :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 ja ci dam dużo zgodze się na stwierdzenie niewiele;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejot Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 lazienka fajna choc troche za ciemna. i co to za material tworzy box na wanne? strasznie sie swieci. kuchnia fajna. krzesla takie se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtom Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Mi podoba się shader okapu w kuchni ;) Podzielisz się? a i maxwellowy render niebrzydki! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 jak dla mnie nieźle...choć we wnetrzach zwłaszcza kuchnia - za ciemno ...moze jakieś sztuczne swiatełko by trzeba zapalić nad blatem czy cuś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 łazienka 1,3 ->obudowa wanny słaba, material odbic calkowicie niepotrzebny jest fajnie, materialy gdzieniegdzie i oswietlenie bym poprawil ale jest ok, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 ładne rendery ten z maxwella mi się podoba a co do łazienki to jak dla mnie trochę za ciemna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi