sneila Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Sztylet lub nóż który ma ta panna powinien byc moim zdaniem bardziej w starym stylu (cos jak kindżał doktora Plamy). Bo teraz mi przypomina typ "ala Rambo" (chodzi o piłke do ciecia z drugiej strony ostrza - niezbędnik każdego komandosa) :) PS POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 Dzięki Wam To chyba wrócę do jednej falbanki sukienki, kiedy było widac kawałek ud i chyba lepiej to się prezentowało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 9 Luty 2006 Autor Share Napisano 9 Luty 2006 Tak to proponuję. Będę wdzięczna za uwagi. Po weekendzie spróbuje może narysować nogi nieco inaczej. Pozbyłam się naszyjnika i tego kółka też się pozbędę, pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Ładne rysunki, ciekawy pomysł, żywa kolorystyka. Bardzo miło się patrzy na Twoją pracę. Ujęcie też jest niecodzienne. Co do nóg... nie wydaje mi się żeby były źle pociągnięte, raczej brak im "oparcia" ;) Pozdawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Jak sie pozbedziesz koleczka to bedzie pusto. Zamien to na jakis wisiorek. Nie pasuje mi w tej pracy tylko glowa tego stwora... czemu wyglada jak Alf ? :P Na skore sprobowalbym tez wrzucic jakies mikro-kropki, zeby nadac jej faktury. Skora przeciez nie jest idealnie gladka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 Tak, będę teraz kombinować nad teksturą skóry, zeby nie była płaska. Chociaż jeszcze w życiu tego nie robiłam (jak połowy rzeczy tutaj xD ) - może być ciekawe. Dzięki za sugestię. Mam pomysł na tło sporo odmienny od założenia z początku i wydaje mi się, że lepszy. Zobaczymy. No i eh eh, jaki Alf! Alf był kudłaty ;) Poważnie twarz potworka w pierwszej wersji wzorowana była na maskach karnawałowych - długonosych, zdobionych, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 I to by było na tyle Sugestie i konsultacje mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 no ciekawe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Skubana, szybko pracujesz. :D Ja to mam problemy z tłem. :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 mam nadzieje, ze to tylko pochopna decyzja, ktora zmienisz... Taki ladny obrazek i takie malo ciekawe tlo ? Widac ze robione "na szybko" :/ Radze popracowac, bo jest szansa stanac na podium - szkoda by bylo jej nie wykorzystac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 Tło z założenia było takie, tylko ja chmur nie umiem rysować :D Postaram się nauczyć do 23 to pewnie zmienie, ale niestety obiecać nie mogę, gosh. Dzięki :) Póki co oto wszo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 POSTARAJ sie :P Obecne tlo jest beznadziejne - w przeciwienstwie do reszty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 ok, więc potraktujmy to jako zarys tego co będzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Szybko Ci idzie. A czy nie myślałaś aby zrobić przepaść? Układ postaci daje wiele możliwości. Pozdrówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Bardzo ładna pracka wyszła, dosyć kunsztowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 maronski - jestes genialny! Wlasnie przyszlo mi cos do glowy, moze nie do konca przepajsc, ale mysle, ze cos ciekawego. Tylko wpierw to wyprbuje :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 Więc jak teraz, moi milo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 much better. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Hmmm, może zróżnicuj te kontury od chmur, są za podobne. Nie koniecnie muszą byc takie kontury. Ogólnie jest dużo lepiej. :) Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Może powinnaś sie zastanowić nad wykonaniem talii kart tarota, co? Nieźle to wyglada, no i z tym mi się trochę kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 Nie mam czasu inwestować w seryjne produkty - od jesieni robię grafiki pod szyldem pór roku, jak narazie nie ma ani 1 :| Chciałabym, bardzo, ale może na emeryturze, albo jak ktoś to ode mnie zamówi -_- Jonasz - liczy się, że jest lepiej :D Jeszcze postaram się do nich wrócić, pomęczyć troszkę, ale nie chcę znów przesadzic. Dzięki za uwagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 praca sliczna O_O ale proponuje jedna malutka zmiane...wydaje mi sie ze na dole brak troche...jak to nazwac...oddechu??:) dodaj choc z milimetr jeszcze tla, moze bedzie jeszcze lepiej??:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 He świetnie to wygląda, bardzo podoba mi się typografia. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Na prawdę elegancko zrobione, bardzo przyjemne dla oka. Zrobione z gracją i stylem, gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 Póki co nie mam już sił na poprawki i dopieszczanie, więc poniżej macie wersję na jakiej pragnę zakończyć moją pracę i czekam na proces nominacji. Miło mi się z państwem pracowało, póki co :) Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 ladna panienka, fajne przedstawienie ducha, nieba tez sie piknie prezentuje, ale brakuje tu czegos.. idzie sobie panienka kierowana przez ducha.. no wlasnie, ale gdzie idzie? nawet nie wiadomo gdzie jest :) Przydaloby sie troszke rozbudowac to troszke... mylslaem ze moze za panienka bedzie lustro w ktorej bedzie obicie ofiary, ale, w koncu to Twoja pracka :) Ogolnie mnie sie podoba, bo wykonanie fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 Pięknie dopieszczona praca, ciekawa komiksowa kreska, sympatyczne kolory. Nierozumiem ramki i napisów, gdyby ich brakowało kompozycja poprostu nie istniałaby bo jak dla mnie to są dwa rysunki piekne niebo i postacie dwie, nie statnowią spójnej całości, szkoda też połamanych nóg kobiety, ja rozumiem że baletnice są bardziej elastyczne, ale do pewnych granic ;) Myślę że bardzie spójnie byłoby gdybyś zamknęła kadr przy napisie final cut, to scaliłoby te dwa obrazki. Niemniej jest to kawałek dobrej roboty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 18 Luty 2006 Autor Share Napisano 18 Luty 2006 Póki co nie będę już nic zmieniać teraz :] Jest za późno na przebudowanie pracy i postaci. Natępnym razem postaram się bardziej, obiecuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 b.fajnie ze trzynasz się swojego stylu-praca jest genialna-lubie takie klimaty powodzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Jedna z najciekawszych prac w Bitwie. Nietuzinkowy styl, wyważona kolorystyka... ech szkoda, że nie dostała nominacji. Zupełnie tego nie rozumiem.:-( Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Pracka bardzo ładna, odbiegająca stylem od innych, co bardzo cieszy oko. Myślę, że zawiniła tutaj kompozycja.... :( czekam na następne :) edit. belus napisal ze nominacji nie ma, Jonasz, ze jednak zostala przynana, mam nadzieje ze Jonasz ma racje bo pracka jak najbardziej na to zasluguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Moje gratulacje Kaska, zostałas nominowana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitth Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Czy tytuł ma jakieś powiązanie z albumem Floydów "The Final Cut", gdzie w tytułowej piosence bohater również trzyma nóz? ;] A praca ciekawa. Choć troche nie w moim stylu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Gratulacje Kasiu :) należało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 tak zdecydowanie :) tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 widzisz,wszystko dobre co sie dobrze konczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 Jednak się udało :] Ale nie powiem, żeby sposób był chwalebny. Chciałabym też podziękować przy okazji anonimowej osobie która sie za mną wstawiła :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 Razor - a jakieś sugestie co do kompozycji? W sumie jest jeszcze trochę czasu, moge popróbować :) Mitth - bardzo lubię tą piosenkę, ale tutaj zadziałało moje skojarzenie tematu pracy ze znaczeniem "the final cut". Nie był to jakiś szczególny zabieg naiązujący do Pinków. Po porstu pasowało - desperatka nożem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Witam chba nie mialem jeszcze okazji wypowiedziec sie w tym watku, ogolnie chialbym pochwalic autorke za batrdzo ciekawa i wyrazista ptrace. Obrazek wykonany w bardzo czystym i interesujacym stylu, mimo wszytko ze ja sam raczej nie lubie stosowac takiego czystego stylu, to Twoj obrazek bardzo mi sie podoba i bardzo mu taki wlasnie styl pasuje: ], ciekawy kadr i spojna kolorystyka, hehem jednym slowem bardzo udane dzielo: ], pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 To znowu ja :D Spojrzałem ostatnio na twoją pracę, i wiesz co bym poprawił? Chmurki, troszkę mnie drażnią kontury, są one do siebie zapodobne. A może jeszcze jakaś głębia by Ci pomogła. Użyj blura, poeksperymentuj. Dam Ci tutoriala do chmurek, znasz może ten: http://www.n-sane.net/tutorials/fluffy_realistic_clouds/index.php Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 6 Marzec 2006 Autor Share Napisano 6 Marzec 2006 Jonasz, powiem ci, ze ja w tym momencie już pasuje, bo nie mam czasu i generalnie szans na podium, więc ruszać tej pracy już nie będę :) Może następnym razem i obiecuje, ze wtedy przyłożę się bardziej do chmur lub nie będę sobie stawiać tak wysokich wymagań do moich skromnych umiejętności. Poobserwuje jak wam idzie :) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 ...chmurki w sumie to sie bronia nawet trzymajac sie charakteru pracy imo. (swoja droga fajny tutek) Troszke jak dla mnie za bardzo "mangowate" ale nic to..przyjemne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 13 Marzec 2006 Autor Share Napisano 13 Marzec 2006 za bardzo mangowate ;) Eheh. Pracuje nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi