DraB Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Witam. Moj pierwszy cartoon. Jestem dumny bo to moj 1 w życiu rig :) a więc... Enjoy Ladies and Gentelmen... - - - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Hehe ma swoj klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Sympatyczny z twarzy, ale tak ręce za długie i takie pytanko czy mu spodenki nie spadną, bo jakoś ma dziwnie założone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 świetny rig. zgina się jak prawdziwy makaron :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 jest smiesznho-fajny jak dla mnie, nadaje sie do Cartoon Network :) ale... niwiem czy to tak powinno byc :) takie zrobienie nog przy zaczynajacych sie spodenkach:)zdj.nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 śmieszna postać...fajne teksturki i ładnie rendering dobrany moim zdaniem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Milutki i drapieżny :) Fajne jest to ujęcie z 3. kamery :) Wygląda, jakby był zdesperowany i gotowy na wszstyko -> Pracka super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 imo dorób mu super wielkiego cartoonowego przeciwnika i powalcz z animką. może być fajowy klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 hehe bardzo fajnie wyglada :) Tylko czy spodenki nie powinny byc lekko wyzej ;) czekam na animke bo moze byc ciekawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 Fajnie, że sie podoba. Spodenki specjalnie tak niżej są :) Animka animka - latwo powiedziec :) Może, może nawet mi by bylo zal gdybym nie zrobil animki z pewną muzyczka w tle. Kto zgadnie jaka? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 coco eye of da tiger zabawny kolo, chociaz brakuje mu troche designu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filoos Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Członeczku jak można uzyskać taki render?? (początkujący) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 to jest material ink'n'spray albo jakos tak... wcisnij F1 wpisz ink i sam zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 filoos może jakos pomogę ale sprecyzuj zapytanie :) Chodzi ci o teksturki, czy o tło czy jeszcze cos innego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Fajny jest, choć nie podobają mi się jego ręce i barki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 No nawet fajowy, synek ma swój klimacik... ale... te ręce to troszke przesadziles ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 tak sobie...... czym robiles rigg bones biped?? moze cos innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 nic wielkiego, ale jak sie ludziom podoba :d Do speed modeling mogłes, ale jak chcesz... + zeczywiscie do animki spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Mordka sympatyczna, czyma klimat :) Material i shader tez fajny. Zmienilbym jednak burzch/miednice xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Luty 2006 Autor Share Napisano 7 Luty 2006 All -> Dzieki ziomki Nielot007 -> Mów co chcesz ja jestem zadowolony :P No zrobilem bipeda zmienilem typ na jakistam i bonesy przesuwalem i scalowalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi