Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no dobrze ! dobry pomysl z tymi otworkami na dole. daj jakis jasniejszy kolor , bo bledow nie widac. aha i nie uzywaj tyle meshsm. bo sie pod koniec sceny powiesisz razem z Twoim kompem :D

Napisano

Dobra ja zaczynamm sie poddawac. Nie wyrobie sie chyba z czasem. no chyba ze reszta na mnie zaczeka. Licze na miejsce w pierwsze setce.:mad:

Napisano

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:vzdenerwowany]vzdenerwowany]vzdenerwowany]vzdenerwowany]vzdenerwowany]vzdenerwowany][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer]

JAK ZREPEROWAĆ ZEPSUTĄ SCENĘ JEB.........., PIERD............. KOMPUTER I MAX TEŻ[killer][killer][killer]

MC-Maxim - faknie mi \"WYCHODZIŁA\" ta scenka (dla uściślenia)

Napisano

stary zajebiscie

no to sie zamieniamy bo ty stwierdziles ze teksturki na koniec a ja jedna czesc juz skonczylem i teraz teksturki :]

PS

Jakiego rendera uzywasz ??

Napisano

Napisy to wyextrudowany text i pełnią rolę dopełnienia nieotexturowanej scenki. Chyba że pod koniec wyjdą ładniej od texturki.....zobaczymy.

A przy okazji kolejny update, niezwracajcie uwagi na \"niekontrolowane błędy\", ide spać jutro je poprawie....

Napisano

o ja pierdole , ale dobrze to wyglada !!!! mam do Ciebie pare pytan:

jakiego uzywasz rendera?

jak do jasnego diabla zrobiles ta lampe ?? (robie taka ale mi kompletnie nie wychodzi.)

Czy bedzie ekran po prawej stronie ?

Napisano

no moglbys juz umiescic jakiegos renderka bo sie juz doczekac nie umie:)

coooooooooool[wow][boje się][wow][boje się][wow][boje się][wow][boje się]

Napisano

Fajnie ci idzie:):):):):):):):)

Brazil ma to do siebie że wygładza powierzchnie przy dużym aa i gi. To albo robi że jest cos ładne albo nie widać w czymś zakrzywienia powierzchni lub kontury zanikaja u ciebie akórat jest to pierwsze:) i dam głowe sobie uciąć że jak bys wyrenderował w scanline to by z lekka inaczej wyglądało(chyba):D

pozdro

KAIN

Napisano

Swietlik zaczyna cieszyć oko i to dopracowanie modelingu [spox] jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej he Trzymaj się i pozdrwiam

Napisano

a jeszcze jedno możesz pokazać siateczkę czy raczej nie? Jaką techniką modelujesz, jesli to nie tajemnica ;)

Napisano

Siatke.... spox ale pewnie dopiero jutro na wieczór.

Technika - LowPoly - niezastąpione moim zdaniem.

Problem tylko, że mało czasu do końca minibitwy, a tu sie \"water festival\" zaczyna [cfaniak]

Napisano

hmm..... coś sie popieprzyło przy przy przenoszeniu postów [co?]

Niechce mi się edytować wszystkich postów (może kiedyś).

Macie tu całe archiwum:

bitwa_1.jpg

bitwa_2.jpg

bitwa_3.jpg

bitwa_4.jpg

bitwa_5.jpg

bitwa_6.jpg

bitwa_7.jpg

bitwa_8.jpg

scanline.jpg

wire_low.jpg

wire_high.jpg

Napisano

:o ale zaje... praca !!

mam kilka pytan jak zrobiles te wszystkie linie, wklesniecia i wogule czy to bolemanem (chyba inaczej sie pisze ale nie wiem jak) wszystko to jedna bryla czy sklada sie to z kilklu bryl jezeli tak to ilu ?? no chyba wiecej pytan juz nie mam pozdrawiam i zycze powodzenia :) [piwo]

Napisano

Wszystko low-poly (bolean mi niedziała [hmmm]), miejscami grebble. Niewiem o które linie ci chodzi ?? Co do \"lini\", te zwykłe to splajny, a te w modelingu to Slice\'y.

Napisano

Czasu za dużo nie zostało, ale dzisiaj powinienem mieć już maxa i zabieram sie do roboty.

P.S. Czy ten topick nie ładuje sie wam za długo bo ja qurde czekałem 5 min z zegarkiem w ręku.

Napisano

modelunek piekny - szanuje ludzi, ktorzy maja taka wyobraznie jak Ty. Mi pomieszcznia wogole nie wychodza. Mam zastrzezenie tylko do kolorystki. Te sciany sa za cieple!!! Swiatlo jarzyniowki inaczej by oswietlilo to pomieszczenie. Dlatego juz bardziej podoba mi sie ten niebieski screen od tego oteksturowanego. Idealem pewnie bylaby kolorystyczna wypadkowa...

Napisano

thx

Ale sam tego nie wymyśliłem, po prostu nie podałem linka do arta

feng-zhu-5b.jpg

A co do kolorystyki i oświetlenia to tylko testy i moge wrzucać rendery w jakich kolorkach chcecie, texturki dojdą na sam koniec i wtedy też bede ustawiał dokładnie całe oświetlenie.

Genialny pomysł z tym zielonym, mój ulubiony kolor czemu wcześniej na to nie wpadłem, dzięki Skilo oby więcej takich trafnych porad.