Muhaho Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Niedawno zacolem i jeszcze nie skonczylem - praca w toku, bardzo prosze o wskazowki. Pozdrawiam P>S> W najblizszymc zasie postaram sie podac ten plik w lepszej jakosci...
Eden-3d Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 ciemu tak ciemno ,ladne skaly i woda..pozdr
Brolias Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Hmm nie mówie ,że tak powinno być ale wg mnie : -na jej lewej dłoni (czyli prawa jak patrzysz na img) to kciuk chyba nie powinien być ,aż tak zacieniony -no i te włosy dla mnie troche tak nie bardzo mi pasuja, a dokładnie to w jaki sposób opadają.
Pablonardo Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 piersi jak torpedy:p weź je zrób troche bardziej realne:) trochę mała rozdziałka tej pracki, tródno ci bedzie potem w szegóły wejść. Narazie nie moge nic więcej powiedzieć, poczekamy jak wrzucisz następne odsłony. Keep working:)
Muhaho Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 Co do skal to oczywiscie te poprawej nie sa jeszcze skonczone dlatego sa takie ciemne... Kciuk jest w porzadku, wlosy wedlog mnie tez... Rozdielczosc jest wieksza tylko tu wrzucilem taki maly przez te smieszne ograniczenia, jak tylko dostane sie do mojego kompa zapodam wieksza... Co do piersi, hmm... Ich wyglad spowodowany jest tym, ze mialy znajdowac sie w ruchu tak jak cala postac, ale jeszcze o tym pomysle.... Dzieki za komentarze. Pozdrawiam
Rotcore Napisano 18 Grudzień 2011 Napisano 18 Grudzień 2011 spójrz na date jaki to stary odgrzebany temat... ;)
Rekomendowane odpowiedzi