Napisano 26 Styczeń 200619 l Siemka! Jestem początkujący! Ale jedna pracę dam do oceny :d Troche lipna jakosc obrazka !!
Napisano 26 Styczeń 200619 l Slabiutko - tekstury, scena, oswietlenie leza. Po co zwiekszales obrazek oO?!
Napisano 26 Styczeń 200619 l ciańko, mogłeś chociaz to wymodelowac zamiast dawac tex na zwykłego boxa
Napisano 26 Styczeń 200619 l hm.. no fakt Lowpoly jak na potrzeby gry.. a nie o to tu chyba chodziło.. ale nie jest źle , nie poddawaj się i brnij dalej w 3d, powodzenia ;)
Napisano 26 Styczeń 200619 l mangOo -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Napisano 27 Styczeń 200619 l hmm sąłbiutko... i chyba nie napracowales sie zbytnio? naliczylem się czterech boxow, niwymodelowanych w zeden sposob i rówineiz podobnych dwoch tub... reszta to i tak słabiutkie tekstury, na przyszlosc staraj sie wiecej modelowac i poszukaj jakis tutoriali o teksturowaniu bo z tym kulejesz, pozdr
Napisano 27 Styczeń 200619 l Czemu te płyty są płaskie - wyglądają jak tekstura? Trzebabyło dać chociaż dwie tuby, a nie płaskie figury.
Napisano 27 Styczeń 200619 l O boze Mega low poli ile pracowałes?? 30sek czy 30min?? Nawet ja robiłem lepsze jak odpaliłem maxa ale nie odrazu pokzywac :| 1. zrub chociaz pare cylindrów :) 2.omni z cieniem 3. Textury do wymiany i odrazu bedzie "cool" :)
Napisano 27 Styczeń 200619 l Dzięki za komentarze! Rzeczywiście obrazek nie zachwyca ;). Musze jeszcze pobawić sie tym maxem. :) Pozdroo!
Napisano 27 Styczeń 200619 l Cytat niwymodelowanych w zeden sposob No ja bardzo przepraszam ale na pilocie jest Mesh Smooth a to już jest modelowanie :-)
Napisano 28 Styczeń 200619 l ten aparacik wisi w powietrzu? :) no a pozatym to bądź co bądź same boxy z teksturkami ćwicz, ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz... aha, nie zapomnij jeść, spać i się wypróżniać, bo wyzioniesz ducha jak Ci biedni azjaci przy World of Warcraft ;)
Napisano 28 Styczeń 200619 l Czepiacie się - nie ważne, jak zrobione - ważny jest efekt. A to, że tu wyszło kiepsko, to inna sparawa... :)