Napisano 27 Styczeń 200619 l JEstem strasznie ciekawy jak ten kolo uzyskal ta swietna trawe. Mni eosobiscie sie zdaje że to VrayDisp. ale skad taka mapke wytrzasnal? :) Co myslicie?
Napisano 27 Styczeń 200619 l wymodelowanie czegos takiego to nie jest jakis wielki problem, tylk opoly duzo
Napisano 27 Styczeń 200619 l serwusik, wydaje mi sie , ze ta prace widziałem zanim swiat usłyszał o vray - daaaaawno temu :) (ale moze sie myle) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 27 Styczeń 200619 l Scatter rulez. Za pierwszym razem jak dowaliłem z wertexami to mi się komp wyłączył :-)
Napisano 27 Styczeń 200619 l Ej czemu?? Musisz wiedzieć jak bęzie ustawiona scenka. I wtedy obcinasz obszar rozprowadzania to tedo co widać. Na kapsuly daj najmiej jak tylko sie da żeby jeszcze było ok. obetnij je z dołu i gotowe. wbrew pozorom jak to dobrze zrobisz to będzie Tip Top.
Napisano 30 Styczeń 200619 l Scatter nie mam tego modyfikatora a moze nie potrafie go znaleźć??? help
Napisano 30 Styczeń 200619 l bo to nie modyfikator tylko "obiekt" znajdziesz go w command panelu w zakładce create -> compound objects. help się kłania ;-) Pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200619 l http://www.klasabp.prv.pl/trawka.jpg takie cos w mentalu mi wyszlo, 3000 kapsuek