hawrok Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Zegarek wykonany w 3ds max 7 + VRay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 bardzo ladny i duzo detalu nie wiem dlaczego jeszcze nikt tego nie skomentowal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 ladny model duzo detali pokaz siatke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 bardzo ładny szczegółowy model materiały też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 a oto i siateczka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Daj spokój... O kurdę :) Że chciało Ci się to modelować... :) Pozdro. Ps. -> modelik piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 a chcialo sie chcialo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Bardzo mi się podoba, może tylko brakuje mi szybki i refleksów swiatła na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 zrobilem początkowo z szybką ale materialu szkla nie moglem dobrego zrobic zeby sie ladnie odbijalo i jest jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Przypomina mi to trochę "nakręcane mechanizmy" z gry "Syberia II". Lubię takie klimaciki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 model bardzo fajny, ma swoj klimat, choc tekstury jeszcze troche bym dopracowal, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Gdyby było więcej warstw samego mechanizmu i szybka, było by naprawde naco popatrzeć, ale i bez tego jest ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 model ładny shaderki tylko OK (mogło by być lepiej) przedstawienie modelu fatalne :/ dopracuj jakąś scenerię, lepsze światełko i powinno być bardzo ładnie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Nie podoba mi sie ten jasne refleks po lewej stronie - odciaga wzrok od detalow ;/. Popraw to ;> EDIT: Pocket watch ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Literówkę poprawilem :) A sam render raczej tak szybko nie poprawie z braku czasu (eh, matura). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 bardzo fajny zegarek duzo musiales sie nameczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 5 Luty 2006 Share Napisano 5 Luty 2006 Modelik fajny,szczegolowy, ale materialy i render moim zdaniem mogly by byc lepsze no i sposob prezentacji do mnie nie przemawia, lepiej byloby chyba jak by po porstu sobie lezal na jakim stole czy cus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi