Napisano 29 Styczeń 200619 l bardzo ladny i duzo detalu nie wiem dlaczego jeszcze nikt tego nie skomentowal :)
Napisano 29 Styczeń 200619 l Daj spokój... O kurdę :) Że chciało Ci się to modelować... :) Pozdro. Ps. -> modelik piękny
Napisano 29 Styczeń 200619 l Bardzo mi się podoba, może tylko brakuje mi szybki i refleksów swiatła na niej
Napisano 29 Styczeń 200619 l Autor zrobilem początkowo z szybką ale materialu szkla nie moglem dobrego zrobic zeby sie ladnie odbijalo i jest jak jest
Napisano 29 Styczeń 200619 l Przypomina mi to trochę "nakręcane mechanizmy" z gry "Syberia II". Lubię takie klimaciki :)
Napisano 30 Styczeń 200619 l model bardzo fajny, ma swoj klimat, choc tekstury jeszcze troche bym dopracowal, pozdr
Napisano 30 Styczeń 200619 l Gdyby było więcej warstw samego mechanizmu i szybka, było by naprawde naco popatrzeć, ale i bez tego jest ok:)
Napisano 30 Styczeń 200619 l model ładny shaderki tylko OK (mogło by być lepiej) przedstawienie modelu fatalne :/ dopracuj jakąś scenerię, lepsze światełko i powinno być bardzo ładnie :) pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200619 l Nie podoba mi sie ten jasne refleks po lewej stronie - odciaga wzrok od detalow ;/. Popraw to ;> EDIT: Pocket watch ;]
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor Literówkę poprawilem :) A sam render raczej tak szybko nie poprawie z braku czasu (eh, matura).
Napisano 5 Luty 200619 l Modelik fajny,szczegolowy, ale materialy i render moim zdaniem mogly by byc lepsze no i sposob prezentacji do mnie nie przemawia, lepiej byloby chyba jak by po porstu sobie lezal na jakim stole czy cus :)