SWRSC Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 Witam, tworze nową scene o charakterze apokaliptycznym/sci-fi. Jeszcze przedemną dużo pracy, w tle będą zniszczone budynki, na pierwszym planie troszke suchej trawy, Tripod będzie zbierał jajka "mackami", a same jajka bądą zawierały w środku jakies organiczne coś :) scena będzie raczej ciemna, mglista, troszke dymu i wolumentaryczne swiatła... taki koncept.
Knysha Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 Half Life 2 albo Wojna swiatow ;P. Pokaz siatke tego stworka ;>
hkropinski Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 bardziej hl2, narazie nieźle, czekam na updaty, pozdr
SWRSC Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 Knysha - Half life, Wojna Światów i jeszcze wizja matrixa się zakręci :) tob01 - małe, ale jak dojdzie reszta, tzn budynki itp to będzie duże :) Model Tripoda, jeszcze będzie aktualizowany, ale większych detali się nie spodziewajcie, na kadrze on bedzie za daleko by było coś widać. I jego siateczka z meshsmooth:
hkropinski Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 tripod bardzo przpomina robota z 3d-palace, pozdr
*NicoN_ Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 No coraz lepiej ten "tripod" wyglada. Dodaj duzo elementow otoczenia zeby podkreslic jego wielkość
SWRSC Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 heh, wpadłem na pomysł, że dam jednego Tripoda bliżej, kolo jajek. Będzie schylony, niemalże przy ziemi - to wlasnie ten będzie sięgał po jajka, będzie widać jego ogrom :)
Knysha Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 tripod bardzo przpomina robota z 3d-palace, pozdr Chodzi ci o ten tutek z matrixowskim sentinelem ;]? Show us more, SWRSC! :]
Koniu_PL Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 HUH... jestem zachwycony :) Cool... Na serio to wygląda na Wojnę Światów 2 :) Bardzo ładny modelik Tripoda. Pozdro.
piotrek Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 To jest z MS'em? LOL :) Ładny modelik :) Koncepcik też
FF Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 Jedyne co mi sie nie podoba to te nogi ale one sa chyba in progress.
mrkrzysiek Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 ale te nogi to za cienkie jak na mój gust :) ale zapowiada się bardzo ciekawie
SWRSC Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 update coś mi te nogi za dużo miejsca zajmuję :/ oczywiście jeszcze są in progress.
chveti Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Sam tripod jeszcze strasznie łysy , dodaj jakies detaliki. ; )
SWRSC Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 spoko, na razie wale koncepty, szczegolow bedzie duzo, obiecuje :)
Rekomendowane odpowiedzi