boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 bo mnie z roboty wyleją :) chcieliśta maziaja?... to mata maziaja :) - na szybko bo spiący jestem pozdrawiam [piwo] PS: lubie kolor piwa :)
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Napisano 31 Lipiec 2003 no wszystko fajnie tylko co to jest za symbol nad napisem \"max3d.pl\" ?? ogolnie fajnie..........:] [piwo]
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Napisano 31 Lipiec 2003 jak dłużej popatrzysz albo popatrzysz wyspany do doszukasz się tam 3 i literki D.... :) pozdrawiam[piwo] PS: czy to znaczy, że te forum sponsoruje dziś cyferka 3 i literka D?... łeeee jakies bzdury gadam
leander Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Dla mnie bomba. Myślę, że właśnie z tego typu znakiem powinna być kojarzona strona. Sam zaraz wrzucę propozycję, ale widzę, że idę w złym kierunku.
klower Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 dla mnie porazka, wogoel nie kojarzy sie z 3d i komputerami. a po za tym jak zmniejszysz to sie niektore laczenia rozpadna.:(
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 a Ty mówiłeś że Andera jest za skejtowskie :P... co do loga fajne...podoba mi się :] tylko może bez cloudsa w środu ale ze zwykłym błyszczącym colorem...może siza bevela byś zwiększył i było by git :] pozdro...
boowa Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Napisano 1 Sierpień 2003 heh klower... dlatego się do niego nie przyznaje.... ...chciałem tylko pokazać pewnej osobie, że multum/bajerum/dodatkum/mixum/fajerwerkum/unrealum/fantasum - to nie droga do robienia logo.... :) znaczej jest ładny ale szczerze na logo się mało nadaje.... :) pozdrawiam[piwo]
klower Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 No, nalezy pamietac ze wartość estetycvzna kształtu zmienia się odwrotnie proporcjonalnie do złożoności figury a wprostproporcjonalnie do ładu.:D
giorgione Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Totalny odlot - tek ształty :D ta kolorystyka - dla mnie jesteś faworytem. Giorgione
El Wieczor Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 No mnie się zajebiście podoba! Takie logo mogę z dumą nosić na piersi [spox]
boowa Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Napisano 1 Sierpień 2003 a mi się nie podoba :) pozdrawiam[piwo]
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by boowa ...chciałem tylko pokazać pewnej osobie, że multum/bajerum/dodatkum/mixum/fajerwerkum/unrealum/fantasum - to nie droga do robienia logo.... :) nie zebym byl ciekawski......ale komu chciales pokazac ?? .......chyba ze to jakas sprawa osobista to wtedy spoko........[piwo]
adek Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 No boowa ... świetnie! tylko napis pod tym mi się nie podoba i nie wiem jakbym mógł to wcisnąć na www ... symbol mi się strasznie podoba więc może będzie sie dało coś z tym zrobić literki 3 i d zauważyłem od razu [piwo]:)
PENdzel Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 Boowa - sory za krytyke - ale prosze cie jesli mozesz uprosc logo (znaczek) - a liternictwo do poprawki sorry ale nie tak :) heheh zaraz dostane zjepke hhe
adek Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 spróbuj w takim razie uprościć to logo ... jest dobre. Napis narazie wyrzuć. Coś z samym znaczkiem ...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 no wersja \"draft\" - bez dobranych kolorów
Alcor Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 druga wersja pierwszego loga (tej 3 z literka \'d\') znacznie lepsza i ciekawsza moim zdaniem. pozdrufka
boowa Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 zobaczymy... może znajdę czas aby jeszcze nad czymś siąść ale potrzebuję wiecej niż chwilę bo takie sekundowe zabawy nie dają dobrych rezultatów... pozdrawiam [piwo]
wiggles Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 cze jestem tu nowy i to moj 1 post :) to logo najbardziej przypadlo mi do gustu z wszystkich ktore przegladlem
wiggles Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 mowa oczywiscie o tym 1 logo :):) nie zaladowaly mi sie te pozniejsze i nie zauwazylem :):)
Dr. eA Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 To ostatnie od razu skojarzylo mi sie z archiwum x. Wersja draft 1-go zdecydowanie najlepsza z tych tu obecnych[piwo]
Rekomendowane odpowiedzi