Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

bo mnie z roboty wyleją :)

chcieliśta maziaja?... to mata maziaja :) - na szybko bo spiący jestem

pozdrawiam [piwo]

PS: lubie kolor piwa :)

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak dłużej popatrzysz albo popatrzysz wyspany do doszukasz się tam 3 i literki D.... :)

pozdrawiam[piwo]

PS: czy to znaczy, że te forum sponsoruje dziś cyferka 3 i literka D?... łeeee jakies bzdury gadam

Napisano

Dla mnie bomba. Myślę, że właśnie z tego typu znakiem powinna być kojarzona strona. Sam zaraz wrzucę propozycję, ale widzę, że idę w złym kierunku.

Napisano

a Ty mówiłeś że Andera jest za skejtowskie :P... co do loga fajne...podoba mi się :] tylko może bez cloudsa w środu ale ze zwykłym błyszczącym colorem...może siza bevela byś zwiększył i było by git :]

pozdro...

Napisano

heh klower... dlatego się do niego nie przyznaje....

...chciałem tylko pokazać pewnej osobie, że multum/bajerum/dodatkum/mixum/fajerwerkum/unrealum/fantasum - to nie droga do robienia logo.... :)

znaczej jest ładny ale szczerze na logo się mało nadaje.... :)

pozdrawiam[piwo]

Napisano

No, nalezy pamietac ze wartość estetycvzna kształtu zmienia się odwrotnie proporcjonalnie do złożoności figury a wprostproporcjonalnie do ładu.:D

Napisano
Originally posted by boowa

...chciałem tylko pokazać pewnej osobie, że multum/bajerum/dodatkum/mixum/fajerwerkum/unrealum/fantasum - to nie droga do robienia logo.... :)

nie zebym byl ciekawski......ale komu chciales pokazac ?? .......chyba ze to jakas sprawa osobista to wtedy spoko........[piwo]

Napisano

No boowa ... świetnie!

tylko napis pod tym mi się nie podoba i nie wiem jakbym mógł to wcisnąć na www ...

symbol mi się strasznie podoba więc może będzie sie dało coś z tym zrobić

literki 3 i d zauważyłem od razu [piwo]:)

Napisano

Boowa - sory za krytyke - ale prosze cie jesli mozesz uprosc logo (znaczek) - a liternictwo do poprawki sorry ale nie tak :)

heheh zaraz dostane zjepke hhe

Napisano

zobaczymy... może znajdę czas aby jeszcze nad czymś siąść ale potrzebuję wiecej niż chwilę bo takie sekundowe zabawy nie dają dobrych rezultatów...

pozdrawiam [piwo]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności