boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 bo mnie z roboty wyleją :) chcieliśta maziaja?... to mata maziaja :) - na szybko bo spiący jestem pozdrawiam [piwo] PS: lubie kolor piwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 no wszystko fajnie tylko co to jest za symbol nad napisem \"max3d.pl\" ?? ogolnie fajnie..........:] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 jak dłużej popatrzysz albo popatrzysz wyspany do doszukasz się tam 3 i literki D.... :) pozdrawiam[piwo] PS: czy to znaczy, że te forum sponsoruje dziś cyferka 3 i literka D?... łeeee jakies bzdury gadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Dla mnie bomba. Myślę, że właśnie z tego typu znakiem powinna być kojarzona strona. Sam zaraz wrzucę propozycję, ale widzę, że idę w złym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 dla mnie porazka, wogoel nie kojarzy sie z 3d i komputerami. a po za tym jak zmniejszysz to sie niektore laczenia rozpadna.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 a Ty mówiłeś że Andera jest za skejtowskie :P... co do loga fajne...podoba mi się :] tylko może bez cloudsa w środu ale ze zwykłym błyszczącym colorem...może siza bevela byś zwiększył i było by git :] pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 heh klower... dlatego się do niego nie przyznaje.... ...chciałem tylko pokazać pewnej osobie, że multum/bajerum/dodatkum/mixum/fajerwerkum/unrealum/fantasum - to nie droga do robienia logo.... :) znaczej jest ładny ale szczerze na logo się mało nadaje.... :) pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 No, nalezy pamietac ze wartość estetycvzna kształtu zmienia się odwrotnie proporcjonalnie do złożoności figury a wprostproporcjonalnie do ładu.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Totalny odlot - tek ształty :D ta kolorystyka - dla mnie jesteś faworytem. Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 No mnie się zajebiście podoba! Takie logo mogę z dumą nosić na piersi [spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 a mi się nie podoba :) pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 taa było by dobre do gry komputerowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Originally posted by boowa ...chciałem tylko pokazać pewnej osobie, że multum/bajerum/dodatkum/mixum/fajerwerkum/unrealum/fantasum - to nie droga do robienia logo.... :) nie zebym byl ciekawski......ale komu chciales pokazac ?? .......chyba ze to jakas sprawa osobista to wtedy spoko........[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 No boowa ... świetnie! tylko napis pod tym mi się nie podoba i nie wiem jakbym mógł to wcisnąć na www ... symbol mi się strasznie podoba więc może będzie sie dało coś z tym zrobić literki 3 i d zauważyłem od razu [piwo]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Boowa - sory za krytyke - ale prosze cie jesli mozesz uprosc logo (znaczek) - a liternictwo do poprawki sorry ale nie tak :) heheh zaraz dostane zjepke hhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 spróbuj w takim razie uprościć to logo ... jest dobre. Napis narazie wyrzuć. Coś z samym znaczkiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 no wersja \"draft\" - bez dobranych kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 i jakieś tam nowe zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcor Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 druga wersja pierwszego loga (tej 3 z literka \'d\') znacznie lepsza i ciekawsza moim zdaniem. pozdrufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 zobaczymy... może znajdę czas aby jeszcze nad czymś siąść ale potrzebuję wiecej niż chwilę bo takie sekundowe zabawy nie dają dobrych rezultatów... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 cze jestem tu nowy i to moj 1 post :) to logo najbardziej przypadlo mi do gustu z wszystkich ktore przegladlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 mowa oczywiscie o tym 1 logo :):) nie zaladowaly mi sie te pozniejsze i nie zauwazylem :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 To ostatnie od razu skojarzylo mi sie z archiwum x. Wersja draft 1-go zdecydowanie najlepsza z tych tu obecnych[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 To pierwsze kapitalne[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 dla mnie pierwsza wersja jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi