yuki Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 mały ruch kamery :p - oczywiście do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Jest duuużo lepiej, bardzo mi się podobają odbicia ze stópką. Jedno mnie trapi. Nie czuję ciężaru, że ona siedzi faktycznie na tym łóżku. Zmocnij fałdy i bedzie gites. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 aha sporo bledów-no i jeszcze wisi-ale da sie zrobic-dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 no brnij dalej i popraw te błędy, o których mówil przedmówcy - świetna kolorystyka i ujęcie się poprawiło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 faktycznie ujecie jest znacznie ciekawsze i zawiera w sobie wszystko co poprzednio, a zarazem jest znacznie zgrabniejsze i przemyslane, bardzo podoba mi mi sie ta praca, Podoba mi sie tu dominacja zielonego z ostrymi kontrastami, super: ] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Bardzo fajne ujecia - ale zla perspektywa na lozka -wygladaja jakby sie z nich spadalo, anatomia panienki jest bardzo bardzo zla - wez jakas referke znajdz jak nie masz wyczucia w tych sprawach. Naprawde szkoda by byo zepsuc rysunek o takim potencjale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 z anatomia-mam problemy-fakt-jak mozecie podrzucic jakas ciekawa stronke do tego byloby fajnie :) dzieki wszystkim za komentarze. Omen Tobie szczególnie-duzo się ucze dzięki temu-pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 takie cos mialem na dysku.moze sie przyda. nogi reka i plecy moim zdaniem nie jest tak zle.tylko zroznicuj cialo dziewczyny bo cale wyglada jak jedna plama namalowane.skora w jednych miejscach jest naciagnieta w innych nie.w niektorych partiach tworzy w miare ostre cienie a czasami rozmazane.i powinienes chyba zmienic kierunek swiatla.tak zeby padalo od zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 jeśli chodzi o perspektywę, to może trzymaj się linii wyznaczonych przez kafelki na ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 ej dzięki za rady i foty i przede wszystkim speedowe reakcje na prośby hiihihi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 jak na razie na warsztacie scenka. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 tak jak każdemu jej też się przerwa należy. ciekawe co teraz robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KatarzynaKoleta Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 No, teraz o wiele lepiej i bardzo bardzo klimatycznie to wygląda :) Nie ucieka to co najważniejsze. I swoją drogą podziwiam wytrwałośc przy myszy. Mi nigdy nie było dane na takowej pracować, prócz pixelartów :P Więc brawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 dzięki Kasiu-ja podziwiam Twoje prace. Maronski- kumpel zabrał ją na browarka-i mała operację plastyczną hiihihih :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 hoho ale total klimat. Pustka to bestia jak holera i pikna zresztą tez jest podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 ej no niezla interpretacja nie powiem wwwoj-podoba mi sie ten pomysł-zwlaszcza ze z panienką mi nie idzie :) hehehe malo czasu było ostatnimi czasy wiec dalej jest zle jak było hehehhe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 No dobrze to u niej raczej nie jest :o.. a tak wogle to sie nie znam, ale dla mnie nie wygląda zle, ja tam bym ją przytulił:( . pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nargi1 Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 wg mnie lepiej zakryc wlosami troche wiecej twarzy - bedzie bardziej tajemnicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 hmmm, pierwsze etapy pracy prawde mowiac bardziej mi sie podobaly, w tym ostatnim obrazku znikną gdzies dramatyz i klimat ktory tak swietnie pokazalas na poczatku. Jakos tak ta twarz (i cała pozycja) do mnie nie przemawia. Nie widać w niej tego smutku i strachu, zamiast tego pojawilo sie znudzenie. No ale to tylko moje zdanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 ...całośc ładna jest ale ta głowka to moim zdaniem bardziej pasowała z poprzedniej wersji....jezeli masz to wszystko na warstwach to sprobuj moze przesunać delikatnie w lewo jej lewa reke...bo bark troszkie wystaje....ale w sumie to tak na sile ;) Ogolnie jest ooka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 dzieki za uwagi Kreska racja-dramatyzm zniknal-widze-tez nad tym ubolewam,ale po zmianie nieco proporcji ciala glowy sie posypały :) moze jeszcze cos popróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orchidee Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Nie, proszę! nie rób tego jej głowie. W tej drugiej wersji rzeczywiście znudzenie zastąpiło ten, tak bardzo pożądany strach, tą bezsilność. Może i jestem dziwna, ale do mnie zdecydowanie bardziej przemawiała pierwotna wersja tej pracy. Ta przed ruchem kamery. Moim zdaniem ta odległość, ten dystans działał na korzyść. Mocniej ukazywał jej słabość i ta bezsilność, jakby tak siedząc na samym skraju łóżka chciała uciec, ale wie, że ucieczki nie ma. I chociaż to tylko zdjęcie umieszczone na drugim końcu rysunku to wydaje się przy nim taka mała, prawie niedostrzegalna. Teraz to wrażenie zniknęło. ale ja się przecież nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 znasz się bardzo dobrze na uczuciach-to prawda-zwalilam sprawe - moze kiedys jeszcze skacze te pracke tak jak powinno sie to zrobic i wrzuce na forum. Pozdrawiam i dzieki za wszystkie uwagi i sugestie. Powodzenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 zwalilam sprawe O mój boże, yuki najmocniej Cię przepraszam, nie wiedziałem że jesteś kobietą. Przez cały czas myslałem że rozmawiam z facetem. A więc sorki, nie wiem nawet jak masz imię. :) Tak skoda że zmieniłasz twarz, w tamtej wersji widac było, że ona cierpiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 No szkoda szkoda -a le trzeba doceiniac pomysl - naprawde swietny byl. Mam nadzieje ze jednak prace kiedys skonczysz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 hehhe - spoko Jonasz - po co sie chwalic - czy zmienia to jakies relacje- mam nadzieje, ze nie. Liczylam na obiektywizm - o to chodziło. Dzięki - jesli wystartuje jeszcze kiedys to macie jechac po pracy jak po kazdej, bez słodzenia :) hehehe nawet Omen troche stopniał w słowach - a wlasnie nie o to chodzi. Chłopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Ja kurna stopnialem? Ja? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 hehhe- dobry jestes i dodatkowo masz Bendera w awtarze - od razu mozna Cie polubic hehehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 a ja wiedziałem że to dziewczyna:P Yuki nowa wersja dużo lepiej sie prezentuje, Masz najbardziej przemawiającą do mnie prace ze wszystkich :) Trzymam kciuki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Dla mnie medalowa praca, chociaż ma kilka mankamentów. Życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 ??? ej ale mnie zaszokowałeś. ale spoko thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi