Napisano 19 Luty 200619 l Oj tak to nie da rady, nie możemy zajrzeć do Twojego dysku. Umieść obrazek bezpośrednio na serwerze max3d.pl (przez załączniki) lub na stronie typu http://www.imageshack.us Pozdrawiam
Napisano 19 Luty 200619 l Dużo pracy jesze przed Tobą. Czytaj i oglądaj tutoriale, maxowego helpa, przeglądaj fora, strony o CG. Jak narazie jest bardzo słabo i nie ma w tym nic dziwnego jeżeli to Twoje pierwsze "dzieło". Pracuj dużo a napewno będzie lepiej :) Pozdrawiam
Napisano 19 Luty 200619 l Dopiero po wejściu do wątku zrozumiałem, że scena przedsawia chatkę :) Bardzo skromniutka scenka - zwłaszcza tekstury.
Napisano 19 Luty 200619 l Co za detale no no :) Dobra tak na serio to nie masz sie czym chwalić :D rób tutki i nie wymiękaj :P
Napisano 19 Luty 200619 l Ten bump jest piękny :] Dach do niczego... Tak samo, jak "podłoże" (?). Powodzenia przy następnych pracach :)
Napisano 19 Luty 200619 l radzę się zapoznać z funkcjami uvw map modifier, light, oraz modelling. to ja jeszcze doradze znajomość ze słownikiem ortograficznym (w ostatecznosci MS Wordem) :P co do pracki, to probowalem cos znalezc, co nie wymagałoby poprawy, ale poniosłem porażke :/ ja tez nie od razu tworzyłem wspaniale pracki, ale na przyszłośc polecam nieco więcej samokrytycyzmu przy wrzucaniu pracek na forum
Napisano 20 Luty 200619 l Autor Dzięki za komentarze i mam nadzieje że moja nowa pracka jest lepsza :P
Napisano 23 Luty 200619 l HEheh no poprostu jestesm w szoku :D zyczye powodzenia pry nastepnych dzielach ;P