Napisano 5 Sierpień 200321 l To bedzie prototyp Twojego pomyslu? czy moze prototyp jakiejs firmy? Bo jak na razie to mi przypomina Koenigsegga CC:
Napisano 5 Sierpień 200321 l Autor masz racje - dużo chce zrobić na bazie Koenigsegga ale dodając sporo swoich zmian, jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie ale zobaczymy - a może lepszym pomysłem będzie zrobić orginał ? nie wiem
Napisano 5 Sierpień 200321 l rob swoj z glowy ale zrob go tak zeby nie przypominal nieudanej proby odtworzenia oryginalu :D [piwo]
Napisano 5 Sierpień 200321 l narazie to zmieniles tylko przod, a bok jest jak na zdjeciu, swoja droga to ten wlot nie pasuje do twojego przodu bo jest od niego duzo bardziej agresywny
Napisano 5 Sierpień 200321 l Autor główny zarys auta chce zrobić mniej więcej jak koenigsegg CC. Po skączeniu karoseri zobacze co dalej - narazie się wzoruje na blueprint\'ach koenigsegg CC
Napisano 5 Sierpień 200321 l hmmm co tam....mi sie podoba,.......zreszta narazie nie znam sie na samochodach wiec nie wiem jak wyglada oryginal.... ps. moze ktos wrzucic zdjecie ??
Napisano 5 Sierpień 200321 l Mi w tym aucie to jedynie tyl sie podoba, reszta jakos mi nie podchodzi, inna sprawa ze napewno tyl jest najczesciej widziany bo do wolnych to on nie nalezy
Napisano 6 Sierpień 200321 l Autor ja się wzorowałem na tej starszej wersji która też jest niczego sobie. Nocne wypociny widać na załączonym obrazku ;)
Napisano 6 Sierpień 200321 l przod mi sie nie podoba, ma jakis zbyt ostry kat, w koenigseggu swiatla masz na wyzszej plaszczynie i moze dlatego u Ciebie to dak dziwnie wyglada. ja bym to zminil ;]
Napisano 8 Sierpień 200321 l eya :) samochodzik qll:)...tylko jest pare bugow...tylne nadkole do poprawy..jest krzywe...rowki na swiatle powinny chyba byc troche wieksze...przod jest za okgragly...uwidocznil bym troche kanty...i tak jak mowisz...zderzak takze do poprawy :)) pozdr[piwo] P.S. I moglbys wlaczac czasem AA :)
Napisano 14 Sierpień 200321 l Autor I stało się straciłem dalszą chęć robienia tego wozu. potestuje jeszcze z lakierem to może mnie najdzie ale jak narazie to nie mam ochoty robić go dalej - czy wy też tak macie że zaczynacie jakiś model robicie go robicie i nagle wam się już nie chce i zaczynacie robić nowy i znowu to samo bo ja już zaczynałem mnustwo modeli a żadko który skączyłem :) Pozdrawiam
Napisano 14 Sierpień 200321 l modelik calkiem fajny! bracie nie rezygnuj szkoda pracy ... wez gleboki oddech , wyjdz na spacer i wez sie sprez i skoncz ten samochodzik bo wyglada niezle :D Wiem ze czasem jest juz dosc i sie nie chce dalej nic robic ale postaraj sie bo moim zdaniem szkoda pracki...pozd[yes]
Napisano 14 Sierpień 200321 l nieźle ci idzie, ale w końcu nie wiem, czy to ma być auto z twojej głowy czy jednak robisz Coeniggsena CC :| trzymaj się [piwo]
Napisano 16 Sierpień 200321 l Autor Wie może ktoś jak za pomocą brazila można stworzyć materiał na alusy - nie mam pojęcia jak osiągnąc chrom na alusach - bo orginalny materia ł chromu brazila jest beznadziejny albo coś źle robie - z góry dzięki za jakieś wskazówki - a teraz ide walczyć dalej może coś wymyśle
Napisano 16 Sierpień 200321 l :o gdyby nie brakowało tekstur otoczenia to mógłbym spokojnie powiedzieć, że to zdjęcie [spox] tak trzymaj [piwo]
Napisano 17 Sierpień 200321 l Ekstra Ci wyszło:cool:, kiedyś też miałem plany by zrobić to autko, ale za mało umiem:(
Napisano 17 Sierpień 200321 l Kurde niezle. Jak tylko skoncze Fiata (pa)scudo to zrobie wlasny cocept:))))))
Napisano 18 Sierpień 200321 l lakier + mapka HDRI pierwsza klasa [spox] co do reszty też nie mam zastrzeżeń, świetna robota [piwo]
Napisano 18 Sierpień 200321 l zebym ja takie autka kiedys robil :) troche lakiem mi sie wydaje za iemny bo nie widac wiekszosci szczegulow :) ale ogulnie spoko :) [piwo]
Napisano 19 Sierpień 200321 l Autor Jdna z ostatecznych wersji nie mam już ochoty dłubać przy tym modelu (jeszcze dodam jakieś lampy i jakieś obiekty sceny) - może jakieś ostatnie sugestie ?????
Napisano 21 Sierpień 200321 l Autor To finalna wersja światłą - jeszcze tylko jakieś szczeguły i kącze Pozdrawiam
Napisano 21 Sierpień 200321 l Autor To finalna wersja światłą - jeszcze tylko jakieś szczeguły i kończe Pozdrawiam
Napisano 21 Sierpień 200321 l a ja się dalej będe upierał, że tu jest bardziej realistycznie w tym ostatnim od razu widać, że to render, ehh... rób jak chcesz:( [piwo]
Napisano 21 Sierpień 200321 l moze jakis znak/latarnia/slupek/kawalek skrzowania/kanal na ulicy/dluzsze pasy na jezdni (to nie wyznaczanie pobocza) jakies urozmaicenei w texturach/ladna opona bo ta jest szpetna/babcia z pieskiem/troche smieci na texturze przy krawezniku.. no kilka szczegolow i doda klimat;)
Napisano 21 Sierpień 200321 l aha i zmien teture muru z kaimeni na jakies ceglowki albo beton, nikt z kamienia takiego muru nie postawi!!!
Napisano 1 Luty 200421 l Autor Wtedy na tym zdjęciu skończyłem. Jak zakończe puńciaka to może wkońcu skończe też tego wipa. Pozdrwaiam
Napisano 1 Luty 200421 l fajna pracka i model ale chyba bym sobie go nie kupil gdybym byl dziany!! Brzydki troche :D