Rafal Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Prototyp auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 To bedzie prototyp Twojego pomyslu? czy moze prototyp jakiejs firmy? Bo jak na razie to mi przypomina Koenigsegga CC: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 masz racje - dużo chce zrobić na bazie Koenigsegga ale dodając sporo swoich zmian, jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie ale zobaczymy - a może lepszym pomysłem będzie zrobić orginał ? nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 rob swoj z glowy ale zrob go tak zeby nie przypominal nieudanej proby odtworzenia oryginalu :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 Ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 narazie to zmieniles tylko przod, a bok jest jak na zdjeciu, swoja droga to ten wlot nie pasuje do twojego przodu bo jest od niego duzo bardziej agresywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 główny zarys auta chce zrobić mniej więcej jak koenigsegg CC. Po skączeniu karoseri zobacze co dalej - narazie się wzoruje na blueprint\'ach koenigsegg CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 Dobra -ostatni render na dziś bo już natchnienia nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 hmmm co tam....mi sie podoba,.......zreszta narazie nie znam sie na samochodach wiec nie wiem jak wyglada oryginal.... ps. moze ktos wrzucic zdjecie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 tada ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 tutaj najnowsza wersja, wydaje sie byc bardziej przystepna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 jak dla mnie to wygląda jak ferrari 360 modena zwłaszcza z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Mi w tym aucie to jedynie tyl sie podoba, reszta jakos mi nie podchodzi, inna sprawa ze napewno tyl jest najczesciej widziany bo do wolnych to on nie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 RAK - tyl mi bardziej przypomina ferrari Enzo niz modene ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 dzieki za zdjecia !! [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 podoba sie czy nie chciał bym taki i gumowe drzewka tysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 ja się wzorowałem na tej starszej wersji która też jest niczego sobie. Nocne wypociny widać na załączonym obrazku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 przod mi sie nie podoba, ma jakis zbyt ostry kat, w koenigseggu swiatla masz na wyzszej plaszczynie i moze dlatego u Ciebie to dak dziwnie wyglada. ja bym to zminil ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 niewielkie zmiany : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 zdjęcie z przodu - zderzak chyba zmienie bo coś mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 eya :) samochodzik qll:)...tylko jest pare bugow...tylne nadkole do poprawy..jest krzywe...rowki na swiatle powinny chyba byc troche wieksze...przod jest za okgragly...uwidocznil bym troche kanty...i tak jak mowisz...zderzak takze do poprawy :)) pozdr[piwo] P.S. I moglbys wlaczac czasem AA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 I stało się straciłem dalszą chęć robienia tego wozu. potestuje jeszcze z lakierem to może mnie najdzie ale jak narazie to nie mam ochoty robić go dalej - czy wy też tak macie że zaczynacie jakiś model robicie go robicie i nagle wam się już nie chce i zaczynacie robić nowy i znowu to samo bo ja już zaczynałem mnustwo modeli a żadko który skączyłem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 14 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2003 Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 modelik calkiem fajny! bracie nie rezygnuj szkoda pracy ... wez gleboki oddech , wyjdz na spacer i wez sie sprez i skoncz ten samochodzik bo wyglada niezle :D Wiem ze czasem jest juz dosc i sie nie chce dalej nic robic ale postaraj sie bo moim zdaniem szkoda pracki...pozd[yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 nieźle ci idzie, ale w końcu nie wiem, czy to ma być auto z twojej głowy czy jednak robisz Coeniggsena CC :| trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Wie może ktoś jak za pomocą brazila można stworzyć materiał na alusy - nie mam pojęcia jak osiągnąc chrom na alusach - bo orginalny materia ł chromu brazila jest beznadziejny albo coś źle robie - z góry dzięki za jakieś wskazówki - a teraz ide walczyć dalej może coś wymyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Ostatni update na diś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 :o gdyby nie brakowało tekstur otoczenia to mógłbym spokojnie powiedzieć, że to zdjęcie [spox] tak trzymaj [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Mały test otoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 Mały test otoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 17 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2003 z innej perspektywy - zaczne robić tyłek następny update z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 Ekstra Ci wyszło:cool:, kiedyś też miałem plany by zrobić to autko, ale za mało umiem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 Kurde niezle. Jak tylko skoncze Fiata (pa)scudo to zrobie wlasny cocept:)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 18 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2003 No i tyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Sierpień 2003 Share Napisano 18 Sierpień 2003 lakier + mapka HDRI pierwsza klasa [spox] co do reszty też nie mam zastrzeżeń, świetna robota [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 18 Sierpień 2003 Share Napisano 18 Sierpień 2003 zebym ja takie autka kiedys robil :) troche lakiem mi sie wydaje za iemny bo nie widac wiekszosci szczegulow :) ale ogulnie spoko :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2003 Jdna z ostatecznych wersji nie mam już ochoty dłubać przy tym modelu (jeszcze dodam jakieś lampy i jakieś obiekty sceny) - może jakieś ostatnie sugestie ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 według mnie twoja przedostatnia wersja była bardziej realistyczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 To finalna wersja światłą - jeszcze tylko jakieś szczeguły i kącze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2003 To finalna wersja światłą - jeszcze tylko jakieś szczeguły i kończe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Sierpień 2003 Share Napisano 21 Sierpień 2003 a ja się dalej będe upierał, że tu jest bardziej realistycznie w tym ostatnim od razu widać, że to render, ehh... rób jak chcesz:( [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 21 Sierpień 2003 Share Napisano 21 Sierpień 2003 moze jakis znak/latarnia/slupek/kawalek skrzowania/kanal na ulicy/dluzsze pasy na jezdni (to nie wyznaczanie pobocza) jakies urozmaicenei w texturach/ladna opona bo ta jest szpetna/babcia z pieskiem/troche smieci na texturze przy krawezniku.. no kilka szczegolow i doda klimat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 21 Sierpień 2003 Share Napisano 21 Sierpień 2003 aha i zmien teture muru z kaimeni na jakies ceglowki albo beton, nikt z kamienia takiego muru nie postawi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Nie widzę żadnych obrazków.. co jest?? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 bo baza poleeeciala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Wtedy na tym zdjęciu skończyłem. Jak zakończe puńciaka to może wkońcu skończe też tego wipa. Pozdrwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Hihi. Ten przód wygląda troszkę pseudoaerodynamicznie...[lol2] Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 fajna pracka i model ale chyba bym sobie go nie kupil gdybym byl dziany!! Brzydki troche :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 sorry ale jak sie do tego wsiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi