damusTo Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 hehe stoii tylko włąż jakis silnik w to pudło koła itd - to machniemy em jakis wyscig :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 nie zamierzam zajmowac się już tą scenką ;], toche pozmieniałem i myślę, że jest lepiej.znowu przesadziłem z dof'em. jutro dorzuce samochodzik i renderuje finala :P + retusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 no ładnie jest ale ciągle mi się bump nie podoba jakoś tak strsznie nierówna ta droga przynajmniej takie sprawia wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 z tym bumpem cos faktycznie jest nie tak, moze rozdziałka tekstury przymała, czkoda zasmiecił bys ją jeszcze i była by gicior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 tutaj render z bumpem ustawionym na 1 (słownie: jeden) ;]. w takim razie ide smiecić. rozdziałka może być za mała, może uda mi sie coś z niej jeszcze wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 kurka jesli to bump=1 a to tak wyglada to nie wina bumpa, co tam jeszcze pokładłes na te powierzchnie ? coś wspomaga wrażeniowo bampa robiąć mt taka niby otoczkę... chyba bedziedz musiał jakas maseczkę dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 troche podciągłem to w ps'ie. przymiarki do finala ;]. najwyższy czas skończyć ten thread ! i trochę fristajlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 mentaller muszę ci przyznać że jesteś bardzo cierpliwy, ja bym tak dlugo nie umiał z jedną pracą wytrzymać;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 dzięki, szkoda tylko że z tej cierpliwości nie ma efektów ;] ( zresztą większość czasu się obijałem :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 no wersja w ruchu fajniejsza, teraz już nie pokazuj nic w WIP'e tylko nas zaskocz w Finished Works :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 mrkrzysiek, tak zamierzam zrobić ;]. mam tylko jeszcz jedno takie małe pytanie odnośnie ps'a. czy jest mozliwe, by motion blur działał zgodnie z perspektywą ( by 'linie bluru' pasowaly do lini prespektywy) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Zaanimuj tak kamerę by na początkowej i końcowej klatce punkt zbiegu linni był w tym samym miejscu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 W tym modelu są dziury przez które widać podłoże. Czy tak ma być czy to tylko próbnie? Np przez przedni grill? Dlatego światło odbija się od drogi pod samochodem (przy przednim kole), a to wygląda mało naturalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 No i rzuć coś jeszcze na przednia szybe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 hehe, nie patrzcie na geometrię (ta czeka zrobiona, ale w innym pliku) tylko na scenkę i komentujcie wrażenie ogólne ;]. master, eee... na pewno wiesz, o co mi chodzi :P ? do postu poniżej: nawet nie wiesz jak bardzo boli :P (512 mb ram). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 a nie mozesz wyrenderować z rozmyciem ? czy to tak bardzo boli ? Chociaz koła załatw w maxie te PSowe moim zdaniem nie wychodza dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 na PS się nie znam ale pewnie by trzeba na warstwach trochę popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 może poszukaj jakiegoś plug-ina do ps co będzie rozmywał po jakiejś wytyczonej lini, ale jeśli to rozmycie ma być niewielkie to wystarczy ten standardowy motionblur z ps, różnicy nie będzie bardzo widać` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jasnegovik Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Wazzup, nice design. Visit me at phentermine. Buy http://phentermine.alldating.org/phentermine.htm phentermine best. Bye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 rotfl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 chveti nie spamuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2006 dlaczego w moim wątku :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi