Gość Zly Porucznik Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Hej, mam mase avikow z aparatu Canon IXUS50. Probowalem je wrzucic do Adobe Premiere, ale on ich nie czyta ze wzgledu na kompresje chyba. Czy zna ktos programik do konwertowania plikow *.avi do innego formatu, albo *.avi z inna kompresja? chodzi mi o cos w miara zautomatyzowanego, bo mam mase klipow do skonwertowania (ok 200). Dzieki.
xeav Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 tmpgenc ___________________________________________________________________
SUPER_OkO Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 virtualdub i wszystko huczy KHE KHE ...sory za bledy...ale z drugiej strony ekranu dlamnie to jeden kij czy h ..ch a moze Z czy RZ itd. Jak Samoobrona dojdzie do wladzy napewno zrobia cos z ta polska gramatyka aby ulatwic zycie w polsce
Shogun 3D Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Sorki za offtopic, ale muszę. Super_Oko: Huk --> Huczy
Yano Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 VirtualDub -najprostrzy, darmowy programik, szybko i łatwo przekonwertuje ci każdego AVI'ka Poza tym potrafi odczytywać uszkodzone pliki avi. Świetne narzędzie, szkoda tylko że nie obsługuje formatu .wmv
Rekomendowane odpowiedzi