Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ostatnio byłem w IKEA i zobaczyłem krzesło postanowiłem je wymodelować.

Bardzo prosze o komentarze...jak zawsze .. a i jeszcze jedno: 3ds max 7+ vray na tym pracowałem...

1. Krzesła:

krzes322agotowe1su.jpg

2. Krzesło obrotowe:

krzes322oobrotowe0pz.jpg

3.Krzesło konferencyjne:

krzs322okonferencyjne7to.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 13k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pierwszy ;) A więc modele fajne. Nie widziałem oryginału. Teksturki też. Co prawda nie widziałem oryginału wiec nie mam co porównywać. Podoba mi sie wykonanie .

Napisano

model wydaje się być w porządku (pokaż siatkę), ale popracuj nad materiałami (zwłaszcza metalem) i całą oprawą studyjną - samo wrzucenie na szary plane + jakieś HDRI nie wystarczą.

Pozdrawiam

Napisano

oo no fajne krzeselka ;P dorob biurko albo cus :P hehe i takie pytanko skad sciagnac Vray-a ?

Napisano

ale oblesne te krzesla, w sensie design a nie twoj model, bo model poprawny ale nad materialami moglbys troche posiedziec i nad studio tak jak mowil tweety, yyyy slayer2004 tu chyba nie ma zadnych teksturek

Napisano

No jak na moje oko to podobnie, nie ma texturek. Za bardzo plastikowo wyszlo. Bay Bay.

Napisano

Nawet niezłe, jak na nie patrze to już mnie dupa boli...

...2 godzinna konferencj na takich musi być wyczepista...

Napisano
  • Autor

z tym chromem miałem problemy od zawsze jak ktoś umie pomóc mi zrobić super chrom to niech do mnie napisze...pomocy :D

Napisano

Tomuś IKEA to kopalnia modeli.

Jak chce cos wymodelowac do interiora to otwieram katalog ikei i zawsze cos ciekawego znajduje.

Pozdrawaiam.

Krzeselka git.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności