Napisano 9 Marzec 200619 l Witam all. Mam do was pytanie : Czego tu brakuje ? bo postanowiłem zrobić stadion ale jakoś marnie on wygląda. Dzięki za pomoc i Pozdrawiam :)
Napisano 9 Marzec 200619 l no jeśli chcesz stworzyć stadion z prawdziwego zdarzenia to jeszcze praktycznie cała praca przed tobą :) najpierw dopracuj całe trubuny (tj: zadaszenie, jakieś krzesła, światła, tablica wyników itd.) a potem zrób samą płyte boiska, bramki i dalej ;) pozdro
Napisano 9 Marzec 200619 l no maly ten stadionik bo jesli to co wyglada jak miejsca do siedzenia jest nimi... to wyglada na to ze zmiesci sie na tym stadionie bardzo malo ludzi -- tzn - zeby ludzik mogl na tym usiasc to pasuje zeby nogami dotykal ziemi -- jesli tak bedzie to z tego widoku bedzie dobrze widac poszczegolne postacie (beda one musialy byc takie duze), a bipedo tej wielkosci bardzo malo sie zmiesci.... chyba ze to do footsalu tyle ze na trawie ;) , potrzeba (tak jak pisali przedmowcy, barierek i masy szczegolow stadionowych :D acha -- i siatki do okola murawy -- bo w polsce kibice sa odgrodzeni od zawodnikow jak w zoo :D
Napisano 9 Marzec 200619 l A do czego to jest stadion? do pilki noznej?, a gdzie bramki, krzeselka, bo jak juz sa takie trubuny to chyba na betonie sie nie siedzi, przydalo by sie tez jakies wejscie na stadion, chyba ze to jakis kolos z polskiej ligi tylko rozebrany bo klub zbankrutowal:p
Napisano 9 Marzec 200619 l Brakuje dobrego pomysłu... troche jakbyś robił stadion, żeby sobie był...żeby zrobić stadion...
Napisano 9 Marzec 200619 l http://images.google.pl/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial_s&q=stadiony&hl=pl&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w
Napisano 9 Marzec 200619 l Bez sensu, co ty nigdy nie widzialeś stadionu czy co?? pytasz się co tu jeszcze brakuje jak tu nic praktycznie niema :] maverick sheep dał ci linka popatrz przeanalizuj i zacznij robić konkrety
Napisano 9 Marzec 200619 l jak dla mnie to sam pomysł jest spox tylko musisz go bardziej dopracować ;) Pozdro i powodzenia !!
Napisano 28 Grudzień 200816 l Witam ja jestem tutaj nowy i mam sprawe ja też potrzebuje zrobić stadion lecz niewiem w jakim programie !! Pomożecie !!!
Napisano 28 Grudzień 200816 l Witam ja jestem tutaj nowy i mam sprawe ja też potrzebuje zrobić stadion lecz niewiem w jakim programie !! Pomożecie !!! To co kolega tu zaprezentowal to w 3ds max mozna zrobic w 10 minut (wliczajac czas odpalania kompa)
Napisano 28 Grudzień 200816 l Gipson - edytuj posty a nie piszesz post by post Nie spamuj w cudzym watku. Nim zalozysz kolejny wlasny zapoznaj sie z regulaminem forum.....albo sie pogniewamy
Napisano 28 Grudzień 200816 l A w obsłudze łatwiejszy jest Blender czy 3DS ?? ile ludzi tyle opinii :) moja opinia jest taka ze stales sie forumowym gornikiem roku :D
Napisano 29 Grudzień 200816 l Eden-3d: Już nie oburzaj się tak publicznie. Każdemu może drgnąć ręka w zaznaczaniu postów. Piksar najprawdopodobniej usunął post przypadkiem przy okazji masowego kasowania postów. Przywracam posta, chociaż nie wiem czy jest tego wart. Georgas: polecam scenę z Alien 3: Strażnik 85 mówi do Ripley: No need to be sarcastic. :] Pozdrawiam