Bonifatz Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Witam, Ostatnimi czasy wziąłem sie za Rhino w którym wykonałem (po raz pierwszy wiec miejcie litość ;p) telefon komórkowy. Oto efekt. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 pokaz shade'y z rhino :) ogólnie fajnie wygląda tylko sposób przedstawienia modeliku jest średni - tzn mogło byc lepiej jesli o to idzie - większa rozdziałka, background jakis inny - czarny albo biały - modelik ładny - ekranik fajnie Ci wyszedł jeśli idzie o shader. pozdrawiam keep it up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 dzieki hindus narazie to wprawka ... poswiecilem na to 4h + 1h na render. Jeszcze druga strona telefonu i wtedy zaczne sie bawić w pokazywanie telefonu. btw. render w vray`u ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 Kolejna odsłona ... wlasnie skonczyłem stronę z aparatem. Oto efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 bardzo ładny ten nowy render materiał mi się nawet podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 brak filetow w niektorych miejscach nieco jednak razi... ale ogolnie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 przyciski w k700i nie są matowe ale polerowane ;] szkoda ze nic nie odbijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 Dzieki wszystkim! staram sie jak moge ;) co do przycisków to w najnowszym renderze sa takie jakie powinny być. updejts són Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Ja bym ci proponował przenieść to do wipa bo są jeszcze rzeczy do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 Niestety poprawiał juz nie bede ... jest to pierwszy model telefonu i tak juz zostanie ... nastepne beda juz takie jakie powinny byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Witam ponownie. To juz wersja ostateczna. Dajcie znac co o niej sądzicie. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Troszke za mocna ta poświata za modelami. Ogolnie mi się podoba, choć pokusiłbym się o jakis specular z glowem :) Tak czy siek ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 w niektórych miejscach brakuje ciągłości powierzchni, ale ogólnie pozytywnie jest :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pajonk Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 lol, chyba jednak bedziesz musial jeszcze poprawic... na dole pod klawiaturka napisales "QucikShare" zamiast "QuickShare" :) Ogolnie modelik bardzo ladny, choc nie jest w 100% zgodny z oryginalem. PS. To moj pierwszy post, tak wiec witam :) Niedlugo postaram sie wrzucic tu jakies moje wypociny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 hehe lol ... dobrze ze to zauwazyles ... zaraz poprawiam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Masz racje Pajonk, traktuje to raczej jako ćwiczenie. Za moment zabieram sie za nastepny telefon. Ten powstał naprawdę "Qucik" ;D poprawiony ;) edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 w fotoszopie zmajstrowwałeś tą poprawkę? :P w drugą stronę jest gibnięty teraz napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 nie mozesz powiedziec ze nie wyglada spoko ;p ... nie ma co wracam do pracy ... jak znajde chwile to machnę cos nowego. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 a czemu nie k750i ? 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 bo ten mam pod ręką xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Ładnie. przy czym render nr 2 lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi