Belaiel Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Grafa robiona na max 5.1 jedna ze starszych. Pozdro:)
hcpiter Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Pracka klimatem bardzo mi sie podoba ! Jedyne co bym zmienił to podłoze bo nie wiem dlaczego ale cos mi psuje cały efekt :) Scena jak z Diablo :)
Belaiel Napisano 13 Marzec 2006 Autor Napisano 13 Marzec 2006 Fajnie że podoba Ci się klimacik. Co do podłoża to zależy od gustu. pozdro:)
Gość bl0ndynek Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Bardzo fajny klimacik : ) gartuluje pracki troche za kanciaste schodki i roślinki jakieś takie, nie bardzo.
Vorek Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Ja jakoś tego klimatu nie czuję niestety, sztucznie i zbyt wysharpowane, robi się chaos który zlepia wszystko w jedną papkę. Zbyt jednolite kolorystycznie, przydało by się delikatne niebieseki światło dopełniające, jak to przy zachodach słońca bywa :) Druga sprawa to tło, zbyt rozmyte, stwarza wrażenie makiety i to właśnie to psuje cały klimat. Dodał bym jeszcze nieco efektów atmosferycznych, może jakieś volumy, mgiełka, sugestia wiatru itp. Szczerze mówiąc to właśnie takie detale głównie budują klimat sceny. Nie mówię że mi się nie podoba, technicznie jest ok (nie licząc tego tła :) ) Ale poprostu można by jeszcze z tej pracki wydobyć nieco tzw. klimatu, napwet postprodukcją w shopie :] Pozdrawiam
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 No klimacik fajny. MOże troche geometria za syntetyczna ale kolorystyka i kompozycj mi sie podoba.
torm Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 wypas:):) (ciekawe dlaczego wiadomosc musi miec 10 znakow:P)
Master Kiełbaster Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 w wali mają tylko miękkie cienie :P
!Ewert Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 trawa chyba powinna być troche bardziej podgnita ta zieleń tutaj mi nie pasuje
hkropinski Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 heh... przypomina mi troche takie stare gry strategiczne:) nie jest źle
Rekomendowane odpowiedzi