Napisano 18 Marzec 200618 l Witam Concepcik do gry dla The Farm 51 ...nie wiem czy go wykozystaja... Co myslicie? :)
Napisano 18 Marzec 200618 l Ja myślę - czy możesz go pokazywać? Nie masz lojalki? Postać wygląda całkiem nieźle, ale jest trochę nieczytelna, zwłaszcza głowa - w ogóle ciężko powiedzieć co tam jest. Stopy też jakby małe, ale całość prezentuje się nienajgorzej. Podoba się, choć to zdecydowanie nie moje klimaty.
Napisano 18 Marzec 200618 l Postać jest bryłowo bardzo fajna, i mi też się podoba. Ale empeck ma rację, jest nieczytelna, w pewnym sęsie płaska. Spróbuj dorobić głębsze cienie w zagłębieniach i dać ostrzejsze światło na wystających elementach. Prawa ręka jest mocno spłaczona, głównie dłoń. Poza tym cala ręka jest jakby za bardzo wysunięta w prawo od korpusu co daje lekkie wrażenie jakby bark był wybity. Głowa wyfląda jakby była lekko skręcona w prawo a nic innego nie pokauje tego przez co wygląda jakby była trochę sztucznie naklejona. No i stopy - dużo za małe w porównaniu z kubaturą postaci. Ale jak wyżej - całoś pracki jest pierwsza klasa a to co wymieniłem wyżej to celowe wyolbrzymienia aby uwidocznić (w mojej opini) problemy. I taksamo jak empecka ciekwi mnie czy w NDA masz pozwolenie na publikowanie prac? Edyta: chyba nie ten dzial... dlaczego? conceptart to jaknajbardziej gameart :P
Napisano 18 Marzec 200618 l Bardzo fajny koncept :) Podoba mi się kolorystyka i detal, nie podobją mi się dłonie (nieczytelne) i braki w anatomi - ręce wyglądają jakby gościu nie miał łokci. Proporcje też imo trochę nie teges, no ale może to być stylizacja więc już tego się nie czepiam :) bardzo dobre wejście na forum, gratuluję :) Pozdrawiam.
Napisano 18 Marzec 200618 l Ciekawy koncept. Podobają mi się zwłaszcza ręce z tymi ostrzami. A co do minusów to poskarżę się na spartaczoną całą miednicę (...i jej okolice - za bardzo napuchnięte), myśle że ona dużo tu popsuła. Ale i tak postać jest interesująca. Pozdrawiam.
Napisano 20 Marzec 200618 l łeeeeee 1) concept super 2) pozdro dla ekipy! pamietacie mnie jeszcze ^^?
Napisano 21 Marzec 200618 l ładnie ładnie !! fajny koncept ! lewa ręka tylko troszkę dziwnie zgięta no i spodnie A'la MC-Hammer czy to skóra jest, sam nie wiem :) "z twarzy podobny zupełnie do nikogo" ;-) pozdrawiam
Napisano 21 Marzec 200618 l Design fajny, ogólnie na plus detal, choć rzeczywiscie momentami jest nieczytelny i anatomicznie mógłby być bardziej poprawny. Ogólnie koncept jest na plus, bo jest detal, pomysł... choć brakuje mu miejscami czytelności. Dodatkowo światło mogłoby lepiej budować bryłę, bo teraz bardzo spłaszcza postać w niektórych miejscach.
Napisano 23 Marzec 200618 l a ja nie wiem jak ja moglem ten watek przeoczyc ;/ jak dla mnie concept jest ekstra ;) chociaz ta twarz naprawde jest nieczytelna, nie wiadomo w ogole czy to glowa czy nogi ;p Ale mam wrazenie ze pancerz na jego prawym ramieniu powinien byc bardziej wypukly (tak jak na lewym ramieniu) ;) - jest taki plaski? gratulejszon pozdro