Napisano 20 Marzec 200619 l PRzestawiam mój najnowszy projekt... opinie mile widziane http://rapidshare.de/files/15736388/fin.jpg.html
Napisano 20 Marzec 200619 l z tego co udało mi się dojrzeć to chyba jest to róża leżąca na pergaminie z wierszem. o ile pomysł jest ciekawy o tyle wykonanie totalnie odpada. materiały, światło, kolorystyka kompozycja etc do poprawki. natomiast kolejna część to krzyżyk: czy wymodelowałeś go z odzielnych płaszczyzn na które nakładałeś odzielną texturę? tak BTW: renderki rzędu 3500x2500 px skaluj do max 1500x1xxx bo nie ma sensu czekać na załadowanie się tego obrazka (ani kilkudziesięciu h na taki render) pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 200619 l brakuje mi tu kaustyki, miękkich cieni no i ten krzyzyk... zwelduj przynajmniej vertexy pozdrawiam [+] kartka prosi się o alphe...
Napisano 20 Marzec 200619 l Autor nie zauważyłęm gtego krzyżyka. rzeczywiście, wiem jużdlaczego, po prostu displacement włączyłem przez przypadek. rozdziałka jest taka aby tekst na liście bezproblemowo szło przeczytać. a zresztą twoje kilka godzin to słownie "dwie"
Napisano 20 Marzec 200619 l jak na taką pracę to o jedną godzinę i pięćdziesiąt osiem minut za dużo, pozdrawiam
Napisano 24 Marzec 200619 l no nieee. nie jest to fajne. a poz tym nie wrzucaj na rapidshare bo tam mozna tylko 1 plik na godzine pobrac.
Napisano 4 Kwiecień 200619 l a mi sie nawet podoba, gdyby nie to ze kolce tej rozy wygladaj jak brony od kombajna poza tym to fajnie:)