mkk3a Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 takie dziwne pytanie, ale jakims cudem rozmowa zeszła na ten temat i kazdy miał inne zdanie. IMO od ok. 17, a ponizej to chyba trzeba miec czyjąć zgode (ale nie wiem dokladnie). Probowałem znaleźć coś przez google, ale sie nie udalo :(
naeq Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 lol... Max3d.pl - największe w polsce forum o grafice...
Baldack Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 kobieta od 16 roku zycia,a facet od 18.. sex z kobieta mozna uprawiac od 15 roku zycia pod warunkiem ze przed kamerą, bo normalnie w swietle prawa to od 16 roku (mowa o kobietach) tego sformulowania to ja nie rozumiem?...
Ania Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 mkk3a widzę że masz lat 18, więc już ci wolno, a można spytać ile ma twoja ukochana? mimo to przemyślałabym decyzję, ponieważ kobiety dopiero około 20 roku życia osiągają pełny rozmiar pierśi, więc jak ona ma tylko 16 to trudno ci będzie ocenić czy odpowiedi rozmiar dla ciebie. (że faceci zwłaszcza na piersi zwracają uwagę, widać w każdym wątku w którym modeluje się kobieta)
Ania Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 ech jakieś echa są, niefajnie, ja tylko raz wcisnęłam enter
Knysha Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Od 18 ;p ...(że faceci zwłaszcza na piersi zwracają uwagę, widać w każdym wątku w którym modeluje się kobieta)... No i tu sie kochana mylisz (przynajmniej w moim przypadku) :)
Ania Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 oczywiście są niekiedy wyjątki. jakieś tam czarne owce czy inne mutacje. nie przejmuj się tym, tak ogólnie to mimo to sprawiasz normalne wrażenie.
rowr Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 jesli jestes romem czy inaczej cyganem mozesz sobie wziasc nawet 13 latke za zone :) ale to chyba u nas troche nie legalne ale wg ich prawa jak najbardziej normalne :)
mkk3a Napisano 23 Marzec 2006 Autor Napisano 23 Marzec 2006 jakis czas temu nawet było troche słychac o tych Cyganach, ze niby to u nich normalka, a wg naszego prawa nie wolno poza tym nie jestem Cyganem i dlatego pytam jak to jest prawie uregulowane ;) PS. ciekawe kiedy forum zacznie normalnie dzialac :/
MaGuu Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 że faceci zwłaszcza na piersi zwracają uwagę, widać w każdym wątku w którym modeluje się kobieta Ej bez takich! Zgrabna pupcia jest najważniejsza :]
Remedy Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Dla mnie najważniejsza jest twarz. Zaraz za nią reszta i wszytko to musi tworzyć harmonijną całość - to musi współgrać, dopiero wtedy mamy arcydzieło.
thorgal Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 tego sformulowania to ja nie rozumiem?... prawo zabrania mlodej kobiecie w wieku 15 lat kochac sie z mezczyzna, ale pozwala wystepowac w filmie erotycznym w tymze wieku
maverick sheep Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 jezu ale temat ze ah:D ania cos pisala o czarnych owcach to sie wlanczam w rozmowe :d a co do piersi to czemu wiekszosc kobiet ma obsesje na punkcie swojego biustu i mysli ze faceci tylko o nim mysla marza na to pacza itp (najlepsze jest to "itp") :D
Shogun 3D Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 No, jak na razie nikt jeszcze nie wspomniał mówiąc o zwracaniu uwagi o tym, że kobieta składa się również z mózgu i nieraz występuje w nim nawet rozum. Otóz to, na co zwracam uwagę w kobiecie to poza powierzchownością jest przede wszystkim ów rozum. Ania, jesteś już dużą dziewczynką, nie wiem skąd Ci przyszedł do głowy ten tekst o piersiach i dopasowywaniu.
mkk3a Napisano 23 Marzec 2006 Autor Napisano 23 Marzec 2006 a ja zwracam uwage na to, że jedynie thorgal odpowiedzial na moje pytanie, reszta sobie robi OT a potem bedzie zamkniety topic i polecą bany :/ a tak w ogóle to gdzie podział sie ten posta thorgala? miał #2 a teraz go nie ma...
thorgal Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 a ja zwracam uwage na to, że jedynie thorgal odpowiedzial na moje pytanie, reszta sobie robi OT a potem bedzie zamkniety topic i polecą bany :/ a tak w ogóle to gdzie podział sie ten posta thorgala? miał #2 a teraz go nie ma... chyba powoli kasuja moje posty :( a przecie nic zlego nie napisalem :(:(:(:(
buczer Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 ...ponieważ kobiety dopiero około 20 roku życia osiągają pełny rozmiar pierśi... bzdura, pameli urosły znacznie pozniej!
Marcin Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 nie żeń sie, podobno skraca zycie ;] nie warto :> (o ile to ciebie dotyczy) petamula - yep. dlatego cycki to teraz sprawa względna, moj kolega ma wieksze niz moja bliska koleżanka a mimo tego go nie podrywam
Remedy Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 prawo zabrania mlodej kobiecie w wieku 15 lat kochac sie z mezczyzna, ale pozwala wystepowac w filmie erotycznym w tymze wieku To tylko w naszym kraju jest możliwe :D
Gotham Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Ślub to "legalizacja" związku (drugi stopień poświadczenia :P ), więc warto by było najpierw być w związku... A do tego przydała by się jakaś świadomość emocjonalno-społeczna -w tym momencie wychodzi na to że zdało by się mieć chociaż po te 20 lat... ;) Nie wiem skąd się bierze podejście w którym ślub jest kreowany na stan specyficznej nirwany... Chociaż w sumie to równie powszechne jest podejście jak do obowiązkowej służby wojskowej ;P. Pozdrawiam, PS. A te 18/16 to czasem nie za zgodą rodziców?
Leru Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 mkk3a-> z całym szacunkiem, weź przejdź się do urzędu stanu cywilnego, a jak teraz nie możesz to załóż się z kimś i to jutro załatwcie.
Rekomendowane odpowiedzi