Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przepraszamy za ewentualne utrudnienia (przerwy w działaniu), które mogą się pojawiać. Jest to związane ze zmianą serwera i pracami związanymi z jego konfiguracją.Najwięcej problemów sprawia konfiguracja i optymalizacja bazy danych ponieważ rozmiar bazy jest naprawdę duży.Prosimy o cierpliwość. Pracujemy nad tym, aby dostęp do serwisu był jak najlepszy.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

JA ze swojej strony prosze wszystkich użytkowników o sprawdzanie swoich postów czy nie są zdublowane itd. Jeżeli tak to kasujcie je proszę w miarę możliwości aby zachować czystość forum i nie męczyć forumowiczów którzy korzystają z połączeń modemowych. Odciąży to również moderatorów. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Napisano
  • Autor

Faktycznie. Prosimy o wskazanie takich postów bądź ich samodzielne usunięcie.

Jedna z tabel była uszkodzona. Wyłapałem błąd kilka minut temu. Jej struktura została przywrócona jednak skutki do końca nie są znane.

Napisano

Inne mi nie przeszkadzają, niech tylko nie hałasują:) Od dłuższego czasu otwieranie max3d.pl bez adblocka było co najmniej ryzykowne:)

Napisano

czy serwer będzie w Polsce czy znowu w jakimś texasie tudzież innym arkansasie ;)

Napisano

Adek jesli chcesz odchudzić bazę to wykasuj tych userów których data ostatniego logowania była przed wakacjami 2005 i mają 0 postów. Jest ich naprawdę sporo (około 60stron w listach użytków) a można by było na tym zaoszczędzić.

Napisano

tweety - pomysł dobry ale to groszowe sprawy jeśli. Choć nie ukrywam że przydało by się wywalić wszystkich którzy w ciągu ostatniego kwartału nie postowali i tyle. Co z tego ze szczycimy się taką liczbą userów skoro połowa z tych kont jest już dawno nie używana.

Napisano

a mi sie z 2 tygodnie cos takiego robi...zarowno na glownej jak i na forum chociaz na glownej tylko 1 a na forum to caly czas praktycznie

skrypt24tv.jpg