Napisano 25 Listopad 200321 l Witam! Wszystko bardzo mi sie podoba. Model, wkomponowanie w scenke. Kawalek dobrej roboty... Pozdrawiam!
Napisano 26 Listopad 200321 l modelik naprawde swietny tylko mi brakuje jednem w miare istotnej rzeczy - spryskiwaczy szyby na przedniej masce :) Takie dwa małe \"pierdki\" widac na zdjeciu ;) Gratuluje mogelu... mam nadzieje ze zrobisz dalsza czesc tutoriala pt. \"Modelowanie wnetrza\" :) Pozdrawiam ;]
Napisano 26 Listopad 200321 l dla mnie suuuuuper ale sorki za takie glupie pytanie ale jaka metoda to jest robione?? poly czy spinami??
Napisano 26 Listopad 200321 l xMark byl gdzies tutek jak byl robiony ten landrover i nie wiem czy mowie dobrze ale chyba poly...
Napisano 26 Listopad 200321 l aaa drzwi ukradli :D bardzo ladny modelik wyglonda jak prawdziwy a i jak robisz te drzwi ze mozesz zamykac i otwiarac ringujesz je ??
Napisano 26 Listopad 200321 l powala, zdecydowania rewelacja. nic dodac nic ujac . wiecej takich pracek.
Napisano 26 Listopad 200321 l patent na drzwi: po wykonanu wszystkich detali grupuje wszystkie obeikty skladajce sie na drzwi, a nastepnei odpowiednio ustwiam tej grupei sordek ciezkosci - w miejscu w ktorym powinny znajdowac sie zawiasy i finitoooo:)wystarczy teraz rotation uzyc, aby zamykac je i otwierac - bardzo szybkie i przyjemne to to jest:) dzieki za wszelkei slowa otuchy i krytyki:)
Napisano 27 Listopad 200321 l bardzo ładne autko kolorek nie taki jak bym sobie życzył ale jest według mnie bardzo dopieszczone i zasługuje na oklaski BRAAAAAAAAAAAWOOOOOOOOOOOOO:)
Napisano 28 Listopad 200321 l Genialnie wkomponowane w zdjęcia (no, chyba ze tło to też rendery ;) )... a tak poza tym to fajny model, fajne materiały - ogólnie nieźle :)
Napisano 1 Grudzień 200321 l Chcialem swojego ferrari 360 pokazac na forum.. ale patrze ze tylko wstydu bym se narobil :p model jest genialny w kazdym szczegole A swoja droga, jestem tu nowy, czesc ludziowie :)
Napisano 1 Grudzień 200321 l shampan nie krepuj sie .. ty bys widzial niektore modele na tym forum-np moje :D
Napisano 28 Styczeń 200421 l Autor Witam!! w wolnej chwlili PENdzel potestowal troche i udalo mu sie zniwelowac odbicia plenu bailego na karoserii. Oto rezultaty, ocencie ktora wersja jest najlepsza i powinna pojsc do finalnej galerii. Na weekand palnujemy dorzucic kilak renderow studyjnych, plus siatki itp i zakonczyc te cholerstwo:)
Napisano 28 Styczeń 200421 l greetings earth creatures jak na moje oko to dwojka lub trojka, z przewaga dwojki...
Napisano 28 Styczeń 200421 l Ja bym sie do jednego przyczepil a dokladnie do compositingu. Dlaczego przez szyby nic nie widac oprocz wnetrza samochodu. Popracujcie nad tym. A to wazy 2,5 t a prawie wisi w powietrzu ale jak mial bym wybrac to wybral bym 3.