Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 15k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

modelik naprawde swietny tylko mi brakuje jednem w miare istotnej rzeczy - spryskiwaczy szyby na przedniej masce :) Takie dwa małe \"pierdki\" widac na zdjeciu ;) Gratuluje mogelu... mam nadzieje ze zrobisz dalsza czesc tutoriala pt. \"Modelowanie wnetrza\" :) Pozdrawiam ;]

Napisano

dla mnie suuuuuper ale sorki za takie glupie pytanie ale jaka metoda to jest robione?? poly czy spinami??

Napisano

xMark byl gdzies tutek jak byl robiony ten landrover i nie wiem czy mowie dobrze ale chyba poly...

Napisano

aaa drzwi ukradli :D bardzo ladny modelik wyglonda jak prawdziwy a i jak robisz te drzwi ze mozesz zamykac i otwiarac ringujesz je ??

Napisano

patent na drzwi:

po wykonanu wszystkich detali grupuje wszystkie obeikty skladajce sie na drzwi, a nastepnei odpowiednio ustwiam tej grupei sordek ciezkosci - w miejscu w ktorym powinny znajdowac sie zawiasy i finitoooo:)wystarczy teraz rotation uzyc, aby zamykac je i otwierac - bardzo szybkie i przyjemne to to jest:)

dzieki za wszelkei slowa otuchy i krytyki:)

Napisano

bardzo ładne autko kolorek nie taki jak bym sobie życzył ale jest według mnie bardzo dopieszczone i zasługuje na oklaski BRAAAAAAAAAAAWOOOOOOOOOOOOO:)

Napisano

Genialnie wkomponowane w zdjęcia (no, chyba ze tło to też rendery ;) )... a tak poza tym to fajny model, fajne materiały - ogólnie nieźle :)

Napisano

Chcialem swojego ferrari 360 pokazac na forum.. ale patrze ze tylko wstydu bym se narobil :p model jest genialny w kazdym szczegole

A swoja droga, jestem tu nowy, czesc ludziowie :)

Napisano

shampan nie krepuj sie .. ty bys widzial niektore modele na tym forum-np moje :D

Napisano
  • Autor

Witam!!

w wolnej chwlili PENdzel potestowal troche i udalo mu sie zniwelowac odbicia plenu bailego na karoserii. Oto rezultaty, ocencie ktora wersja jest najlepsza i powinna pojsc do finalnej galerii. Na weekand palnujemy dorzucic kilak renderow studyjnych, plus siatki itp i zakonczyc te cholerstwo:)

20-final.jpg

20a-final.jpg

20b-final.jpg

Napisano

greetings earth creatures

jak na moje oko to dwojka lub trojka, z przewaga dwojki...

Napisano

Ja bym sie do jednego przyczepil a dokladnie do compositingu.

Dlaczego przez szyby nic nie widac oprocz wnetrza samochodu. Popracujcie nad tym.

A to wazy 2,5 t a prawie wisi w powietrzu

ale jak mial bym wybrac to wybral bym 3.