l_lewandowski Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 Witam! Wszystko bardzo mi sie podoba. Model, wkomponowanie w scenke. Kawalek dobrej roboty... Pozdrawiam!
michaueq Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 modelik naprawde swietny tylko mi brakuje jednem w miare istotnej rzeczy - spryskiwaczy szyby na przedniej masce :) Takie dwa małe \"pierdki\" widac na zdjeciu ;) Gratuluje mogelu... mam nadzieje ze zrobisz dalsza czesc tutoriala pt. \"Modelowanie wnetrza\" :) Pozdrawiam ;]
xMark Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 dla mnie suuuuuper ale sorki za takie glupie pytanie ale jaka metoda to jest robione?? poly czy spinami??
wiggles Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 xMark byl gdzies tutek jak byl robiony ten landrover i nie wiem czy mowie dobrze ale chyba poly...
blood_brother Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 tutek: http://www.evermotion.org/car/CAR.htm Pozdro[piwo]
jedi-killer Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 aaa drzwi ukradli :D bardzo ladny modelik wyglonda jak prawdziwy a i jak robisz te drzwi ze mozesz zamykac i otwiarac ringujesz je ??
saygon Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 powala, zdecydowania rewelacja. nic dodac nic ujac . wiecej takich pracek.
Anonymous Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 patent na drzwi: po wykonanu wszystkich detali grupuje wszystkie obeikty skladajce sie na drzwi, a nastepnei odpowiednio ustwiam tej grupei sordek ciezkosci - w miejscu w ktorym powinny znajdowac sie zawiasy i finitoooo:)wystarczy teraz rotation uzyc, aby zamykac je i otwierac - bardzo szybkie i przyjemne to to jest:) dzieki za wszelkei slowa otuchy i krytyki:)
Anonymous Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 bardzo ładne autko kolorek nie taki jak bym sobie życzył ale jest według mnie bardzo dopieszczone i zasługuje na oklaski BRAAAAAAAAAAAWOOOOOOOOOOOOO:)
Gość User190 Napisano 28 Listopad 2003 Napisano 28 Listopad 2003 Genialnie wkomponowane w zdjęcia (no, chyba ze tło to też rendery ;) )... a tak poza tym to fajny model, fajne materiały - ogólnie nieźle :)
shampan Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Chcialem swojego ferrari 360 pokazac na forum.. ale patrze ze tylko wstydu bym se narobil :p model jest genialny w kazdym szczegole A swoja droga, jestem tu nowy, czesc ludziowie :)
wiggles Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 shampan nie krepuj sie .. ty bys widzial niektore modele na tym forum-np moje :D
shampan Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 jak kiedys zrobie porzadek w siatce to mooze pokaze :p Loozack [piwo]
pg Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Napisano 28 Styczeń 2004 Witam!! w wolnej chwlili PENdzel potestowal troche i udalo mu sie zniwelowac odbicia plenu bailego na karoserii. Oto rezultaty, ocencie ktora wersja jest najlepsza i powinna pojsc do finalnej galerii. Na weekand palnujemy dorzucic kilak renderow studyjnych, plus siatki itp i zakonczyc te cholerstwo:)
Quadysz Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 greetings earth creatures jak na moje oko to dwojka lub trojka, z przewaga dwojki...
Loozack Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 a mi się znowu bardziej jedynka podoba :D [piwo]
Bzyku Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 Ja bym sie do jednego przyczepil a dokladnie do compositingu. Dlaczego przez szyby nic nie widac oprocz wnetrza samochodu. Popracujcie nad tym. A to wazy 2,5 t a prawie wisi w powietrzu ale jak mial bym wybrac to wybral bym 3.
Rekomendowane odpowiedzi