Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam tu do pokazania mojego robocika niestety zapomnialem zrobić oświetlenia i wygląda troche kiczowato. Oceniajcie!

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Heyah:

1) zabawa w modelatora - zaraz ktoś ci wyskoczy że masz źle nazwany watek - popraw :D - zasady są gdzies w regulaminie;

2) pierwszy render wygląda rzeczywiscie kiczowato :( ale za to drugi już fajnie, bo widac więcej elementów :D Mam nadzieje, że kolejny render będzie już z jakimś oświetleniem... w czym myślisz renderować?? Zycze owocnej pracy, bo roboty to idealne pole do popisu dla wyobraźni.

Pozdro

Edit:

Tak długo pisałem tego posta, że hkropinski ubiegł mnie co do punktu 1. :/

Napisano

heh 2 render bardziej spoko bo jest tam zrenderenowana tylko siatka ktora jest normalna :) siatka jak siatka w takim modelu.

Model jak na początki jest nawet niezły i gdybyś zrobil do tego jakąs scenke i ją dobrze oswietlił, otexturował i zrenderenował.

Napisano

Ciekawy model. Skąd go wziąłeś ? Miałeś jakieś blueprinty czy modelowałeś z głowy?

Napisano

dodaj jakies skprezarki i kable (spline) polaczone z ramieniem, bedzie wygladal lepiej, jak co pytaj nagg, dostaniesz filmik z robickiem (podobynm tylko ze z dawnych lat i nie z tutka)

Napisano

wit_ex > refelka to takie cuś na podstawie czego modelujesz np. zdjęcia, plastikowy model, rysunek itp.

Napisano
  • Autor

Tutaj są refelki. Zanalazłem je w katalogu Windows całkowicie przypadkowo :)

Napisano

Siema. Tego robocika widziałem. Mam gdzieś z nawt z nim filmik.