Knysha Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 What ya' think about this shit, yo?! ;] klik! Teksty sa na 'odwal sie' jak narazie, wiec wiecie... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Odwal się :P Teraz na poważnie - brakuje mi tam jakiegoś smaczku stylizacyjnego. Jest czarno i grafitowo, trochę mało jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 mi sie podoba prosta wykonanaia w czym robiles ??foto czy flash pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Ja też lubię prostotę ale w stylu skandynawskim a nie w stylu pustynnym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Zajefajny ten pasek u dołu. reszta taka-sobie. Wywal tego laptopa. bo wygląda jakbyś to wziął z bylejakiej kolekcji royal-free. A jak wiadomo w necie pełno takiego gówna. ps. Podoba mi się ten wąski rozmiar obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 O to właśnie chodzi, pasek na dole jest git ale góra jest trochę za sucha, brak czegoś takiego co nadałoby smaku a czego, wydaje mi się, ludzie oczekują od grafika. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 hmmm a do mnie to nie trafia... - jakoś hmmm , jest to bardzo proste ale nie wydaje mi się żeby zostało tak zrobione celowo, wygląda raczej jak brak pomysłu, barwy są bardzo podobne... no i ten cień/poświata na samym dole... to porażka jak dla mnie... / ale przypominam że oceniam to swoim okiem :) - przypomina troche szablon do jakiegoś bloga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 jeszcze nie wszedłem w link a już po temacie i końcówce "huh' widziałem że ty ;] a portfolio ładne , chociaz ten szadoł może za smoothen.. ;] pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 mnie sie podoba, zmniejszyłbym cien pod stroną odrobine i dał jakis odblask delikatny na górze (delikatny gradient biały - przezroczysty) i jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Remedy - nie dodawalem duzo detali, praktycznie brak tutaj jakichkolwiek ;] nielot007 - PS :] Lis - hehe wiem, wiem - laptop jest badziewiasty ;] enzo - celowo zrobilem cos takiego :). Zawsze przeciez moge 'zabic' ogladajacego setka detali, ale po co? Portfolio ma byc proste, ladne i przedewszystkim czytelne - uzytkownik ma wiedziec co, gdzie, jak i po co :). Hmm a co zlego widzisz w tym cieniu :)? chveti - taki ma byc, bo do animki wstepnej mi pasuje ;] pitekkkk - tez o tym myslalem :) Moze dzisiaj wrzuce v.2 - more detailed, yeap! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 ten cień jest poprostu "nie z tej bajki" - jeżeli myślisz o czystym portfolio to użyj inny barw... biały/siwy/brązowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 góra sucha , cien na dole bym sobie darował - białe tło troche kłuje w oczy ale reszta przyjazna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Knysha: tak naprawdę to nie jestem za narzucaniem komuś czegokolwiek w jego pracach. Wyrażam jedynie swoją opinię, odczucia itp. a czy Tobie się to przyda czy nie to już drugorzędna sprawa. To ma być Twoje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Mi sie podoba - zalezy jeszcze jak rozwiazesz pokazywanie prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Mnie też się podoba. Wywaliłbym jednak ten cień i zmniejszył odrobinę marginesy top i bottom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 enzo - biały/siwy/brązowy? Skad takie zestawienie? W zyciu bym takiego nie dal na portfolio :o. Brazowy zabilby klientow imho ;F hindus - to jakie mam dac? Sino-papuziaty koperkowy roz bedzie? ;] Remedy - heh wiem :). Cza miec sFuj styl, nie ;]? Maceo - to sie jeszcze pomysli. W koncu calosc we flashu bedzie =] mintrill - imho marginesy sa dobre :] Peace, mamafuckaz ;]! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 hmm może w taki sposób (spr. w shopie) - ciemny kakaowy layer z opacity 80% , pod spodem fiolet podchodzący pod kolor dwu-rocznej dojrzałej pomarańczy leżącej na wilgotnej połodze przez 6 miesięcy - uwzględnij szerokośc i dł. geograficzna 20 : 65, godzina 13:00 GMT ofs. -7, przy odsłoniętym niebie - przejrzystośc chmur = 97%, soczystośc miąższu 20gm/dc3 - ilośc cukrów możemy sobie chyba darować bo to drobnostka. jak by ci sie chciało to najlepiej jak byś to wszystko robił na laptopie od alienware'a tak powyzej 20tys pln - co by kontrasty nam sie zgadzały. Hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 ja na Twoim miejscu zrobilbym ten cien jeszcze na gorze.. a nawet pokusilbym sie o dodanie go ze wszystkich stron... nie wiem jakby to wygladalo ale mozesz sprobowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Nie no hindus the beast..:) Góra do wymiany.. jakiś akcent musi byś.. co do cienia na dole podsówa mi pomysł żeby całość była jakims prostokątem.. bryłą .. obracającą się po kliknięciu w link.. nie wiem czy dasz reade to zrobić w Flash'u ale dla mnie by była bomba.. Aha.. dobrze bardzo czytelne.. to już wielki PLUS "bajery" nie odwracają uwagi od zawartości.. (jak na razie) pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 mnie sie podoba a Wy sie nie znacie ! :P :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 rudylew - a po co robic animacje we flashu? Przeciez moge wsio all w 3dsmaxie zrobic, a pozniej tween'a we flashu zlozyc ;] .:qba:. - ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi