Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

What ya' think about this shit, yo?! ;]

klik!

Teksty sa na 'odwal sie' jak narazie, wiec wiecie... ;]

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Odwal się :P

Teraz na poważnie - brakuje mi tam jakiegoś smaczku stylizacyjnego. Jest czarno i grafitowo, trochę mało jak dla mnie.

Napisano

Ja też lubię prostotę ale w stylu skandynawskim a nie w stylu pustynnym ;)

Napisano

Zajefajny ten pasek u dołu. reszta taka-sobie. Wywal tego laptopa. bo wygląda jakbyś to wziął z bylejakiej kolekcji royal-free. A jak wiadomo w necie pełno takiego gówna.

ps. Podoba mi się ten wąski rozmiar obrazka.

Napisano

O to właśnie chodzi, pasek na dole jest git ale góra jest trochę za sucha, brak czegoś takiego co nadałoby smaku a czego, wydaje mi się, ludzie oczekują od grafika. ;)

Napisano

hmmm a do mnie to nie trafia... - jakoś hmmm , jest to bardzo proste ale nie wydaje mi się żeby zostało tak zrobione celowo, wygląda raczej jak brak pomysłu, barwy są bardzo podobne... no i ten cień/poświata na samym dole... to porażka jak dla mnie... / ale przypominam że oceniam to swoim okiem :) - przypomina troche szablon do jakiegoś bloga

Napisano

jeszcze nie wszedłem w link a już po temacie i końcówce "huh' widziałem że ty ;]

a portfolio ładne , chociaz ten szadoł może za smoothen.. ;]

pzdr.

Napisano

mnie sie podoba, zmniejszyłbym cien pod stroną odrobine i dał jakis odblask delikatny na górze (delikatny gradient biały - przezroczysty) i jest ok :)

Napisano
  • Autor

Remedy - nie dodawalem duzo detali, praktycznie brak tutaj jakichkolwiek ;]

nielot007 - PS :]

Lis - hehe wiem, wiem - laptop jest badziewiasty ;]

enzo - celowo zrobilem cos takiego :). Zawsze przeciez moge 'zabic' ogladajacego setka detali, ale po co? Portfolio ma byc proste, ladne i przedewszystkim czytelne - uzytkownik ma wiedziec co, gdzie, jak i po co :).

Hmm a co zlego widzisz w tym cieniu :)?

chveti - taki ma byc, bo do animki wstepnej mi pasuje ;]

pitekkkk - tez o tym myslalem :)

Moze dzisiaj wrzuce v.2 - more detailed, yeap! ;]

Napisano

ten cień jest poprostu "nie z tej bajki" - jeżeli myślisz o czystym portfolio to użyj inny barw... biały/siwy/brązowy

Napisano

góra sucha , cien na dole bym sobie darował - białe tło troche kłuje w oczy ale reszta przyjazna.

Napisano

Knysha: tak naprawdę to nie jestem za narzucaniem komuś czegokolwiek w jego pracach. Wyrażam jedynie swoją opinię, odczucia itp. a czy Tobie się to przyda czy nie to już drugorzędna sprawa. To ma być Twoje. :)

Napisano

Mnie też się podoba. Wywaliłbym jednak ten cień i zmniejszył odrobinę marginesy top i bottom.

Napisano
  • Autor

enzo - biały/siwy/brązowy? Skad takie zestawienie? W zyciu bym takiego nie dal na portfolio :o. Brazowy zabilby klientow imho ;F

hindus - to jakie mam dac? Sino-papuziaty koperkowy roz bedzie? ;]

Remedy - heh wiem :). Cza miec sFuj styl, nie ;]?

Maceo - to sie jeszcze pomysli. W koncu calosc we flashu bedzie =]

mintrill - imho marginesy sa dobre :]

Peace, mamafuckaz ;]!

Napisano

hmm może w taki sposób (spr. w shopie) - ciemny kakaowy layer z opacity 80% , pod spodem fiolet podchodzący pod kolor dwu-rocznej dojrzałej pomarańczy leżącej na wilgotnej połodze przez 6 miesięcy - uwzględnij szerokośc i dł. geograficzna 20 : 65, godzina 13:00 GMT ofs. -7, przy odsłoniętym niebie - przejrzystośc chmur = 97%, soczystośc miąższu 20gm/dc3 - ilośc cukrów możemy sobie chyba darować bo to drobnostka. jak by ci sie chciało to najlepiej jak byś to wszystko robił na laptopie od alienware'a tak powyzej 20tys pln - co by kontrasty nam sie zgadzały. Hej.

Napisano

ja na Twoim miejscu zrobilbym ten cien jeszcze na gorze.. a nawet pokusilbym sie o dodanie go ze wszystkich stron... nie wiem jakby to wygladalo ale mozesz sprobowac:)

Napisano

Nie no hindus the beast..:)

Góra do wymiany.. jakiś akcent musi byś..

co do cienia na dole podsówa mi pomysł żeby całość była jakims prostokątem.. bryłą .. obracającą się po kliknięciu w link.. nie wiem czy dasz reade to zrobić w Flash'u ale dla mnie by była bomba..

Aha.. dobrze bardzo czytelne.. to już wielki PLUS

"bajery" nie odwracają uwagi od zawartości.. (jak na razie)

pozdrawiam..

Napisano
  • Autor

rudylew - a po co robic animacje we flashu? Przeciez moge wsio all w 3dsmaxie zrobic, a pozniej tween'a we flashu zlozyc ;]

.:qba:. - ;]