krzysiek_gfx Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 A tutaj Moje najnowsze dziecko (dziadek). Wrzucam to do WIP,bo widze kilka bledow,jak bede mial czas to moze cos go ulepsze....Z gory dzieki za komentarze :) EDIT:Wersja po poprawkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Troszkę za małe oczy, dziwne usta, chyba zbędny DoF. Ogólnie całkiem całkiem i fajna skóra - taka stara ;) Włosy też niczego sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 przypomina mi tego przypakowanego dziadka z lokatorów z tvp1 :) fajnie choc kolory trosze przesadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzemian Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Jak dla mnie to oczy ma za daleko krawędzi twarzy - mało realistycznie to wygląda. Szyja całkiem fajnie wyszła. BTW Pisze się "jednooki";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Co do oczu zgodze sie,zauwazylem to sam, nie sprawdzi sie tu reguła 5ciu.Co do kolorow to nie wiem, mam obecnie 100letni 14calowy monitor,jak kupie nowy za miesiac to dopiero bede mogl ocenic kolory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gradir Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Fajne textury, model sredni (choc nie moge dokladnie stwierdzic bez zobaczenia siatki) Zapewne widzisz te bledy, ale co tam, napisze: Nie ma brwi, opaska konczy sie w polowie glowy, dziwny nos - z prawej inny z lewej inny (chyba ze to blur) co do ust to z lewej strony ma takie dziwne wglebienie, do tego rzuca sie brak tego czegos miedzy nosem a ustami :P (imo powinno byc bardziej widoczne ale ogolnie to fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KdeZoo Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 ...a dziadziusiowi pod broda zrobimy torbe jak pelikanowi i wrzucimy do niej zgnile jajco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 chyba zmarszczki na czole są krzywo, czy mi się wydaje? pozbyj się dofa włosy nie odstają ani trochę od głowy, ewentualnie dorysowałabym choć kilka włosków w photoshopie, bo teraz wyglądają jak przyprasowane do skóry. (przypuszczam że są teksturą prosto na objekcie) klapka na oku dziwnie prosto leży a kratkowata tekstura wzmacnia efekt, przekrzywiłabym lekko wargi są ze sobą zrośnięte? ogólnie sprawia dobre wrażenie, ale te detale to psują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Wszystko jest wporzo, tylko ta "klapka" i to, co zostało wymienione powyżej ... ech, ale ogólnie fajne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 troche dof niepotrzebny, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 mizerne to takie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchelka Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 coś te usta takie dziwne ale pracka jest nnice ... koszula fajnie zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 ladny, choc ma dziwny wyraz twarzy, ale moze starcy tak maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Widze,ze ta pracka wzbudza duzy odzew.Z czescia opini sie zgadzam,a czesc mnie wrecz bawi,dolaczylem jedne z fotek na ktorych sie opieralem, a wiec po kolei: Gradir-nie ma brwi,zgodze sie,zauwazylem to po koncowym renderze i nie chcialo mi sie juz wracac:)Nos jak nos,nie robimy robotow,ktore sa idealnie symetryczne.To cos miedzy nosem,a ustami nie musi byc wcale widoczniejsze(patrz dolaczone zdjecie) Kdezoo-jezeli chodzi ci o obwislą skore to patrz dolaczone zdjecie,tak sie dzieje na starosc niestety ;) Aniu-zmarszczki na czole moga byc krzywe,włosy zgadzam sie w pelni,sa zwykla tekstura,a jesli chodzi o wargi to patrz dolaczone zdjecie. vv3k70r-no maja maja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
]v[ax Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 Ładne, nawet bardzo tylko ta opaska niepotrzebna, psuje cały efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Tutaj jeszcze taki zrzut ekranu przed renderem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vany84 Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 przyjemnie to wyglada tak jak przedmowca uwazam ze opaska jest niepotrzebna - albo jezeli chcesz to musisz nad nia jeszcze posiedziec - taraz jest taka nijaka. zrobiles zrzut - bo bedziesz renderowal przez noc:) - ile ci to liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 Poprawiona wersja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 Prosze o komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Ta "linka" od klapki powinna być trochę bardziej naprężona... błagam, zmień materiał klapki na inny, czarna wełna chociażby..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi