Skocz do zawartości

Dostępne terminy zlotu: macie możliwość wskazania wszystkich pasujących Wam terminów! 45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dostępne terminy zlotu: macie możliwość wskazania wszystkich pasujących Wam terminów!

• 8 kwietnia (sobota)
      10
    • 9 kwietnia (niedziela)
      4
    • 22 kwietnia (sobota)
      12
    • 23 kwietnia (niedziela)
      5
    • 29 kwietnia (sobota)
      10
    • 30 kwietnia (niedziela)
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

tak, jutro, w sobotę w samo południe pod metrem centrum, na placyku, pod murkiem. Wezmę totem.... :)

Napisano

jutro w pjwstk jest dzen otwarty > grafika i animacja 3d , 10-14...zamierzam tam isc na studia, wiec o 11 bede tam, a o 12 moze was odwiedze:P

sobota,metro centum,w samo południe-zlot max3d.pl

Napisano
  • Autor

Aleście ,chłopaki, dali ciała... jesteśmy we czwórkę u mnie, jak ktoś chce dojechać to do mnie na gadulca proszę...

Napisano

no ja miałem być dzisiaj no ale nie do tarłem przyczyna kobieta :)

ale do łodzi może pojade, a 29 to napewno bede choćby niewiem co:D

Napisano
  • Autor

Very funny...

Uczyliśmy się, plotkowaliśmy. Ja miałem swojego kompa, Matys laptopa. Była pizza, cola, pepsi, piwo...

Nie, chveti, panienek nie było.

Napisano

dfzięki Shogun :/ czyli było nas 5. byłem na pjwstik cały dzięń i tak jak sie umawialiśmy o 20:10 czekałem pod metram

Napisano
byłem na pjwstik cały dzięń i tak jak sie umawialiśmy o 20:10 czekałem pod metram

..............................

w sobotę w samo południe pod metrem centrum

Shalivan... w gliwicach tak nie będzie ;)

Napisano
  • Autor

Mea kupa, mea kupa mea bardzo wielka kupa...

To chyba tak się pisało...? :D

A tak na serio, to przyznaję; ja tez dałem ciała. Przepraszam, Shalivan

Napisano

uuuuuuuu chłopaki to moze jakies fotki pokazecie ?:> bo cos czytam ze marna imprezka była :D

Chyba bedziecie musieli zatrudniac na takie spotkania Tweetiego & Vorka bo cos organizacja u was nie wypaliła ;)

A juz miałem sie pisac na jakis wakacyjny meeting w Wawie :)

Pozdro !

Napisano

Czy spotkanie w wawie 22 jest aktualne?? Czy juz wszystkim przeszlo? :)

Napisano
  • Autor

Spotkanie 22 może być aktualne dla wszystkich, którzy nie jadą na ReAnimację do Łodzi, tyle, że musi byc ono zorganizowane przez kogoś innego niż ja, ponieważ jadę na festiwal.

Napisano
Mea kupa, mea kupa mea bardzo wielka kupa...

To chyba tak się pisało...? :D

A tak na serio, to przyznaję; ja tez dałem ciała. Przepraszam, Shalivan

... spoko :)

Napisano

Fajnie, ze nic o tym niewidziałem, chetnie bys sie drugi raz zobaczyl, a teraz to ja juz niewiem keidy bede mial czas eh

Napisano

No to jak Shogun nie przyjedzie to juz nikomu sie nie chce ? Eee jestem zaskoczony poziomem spontanicznosci :) , ale nie za mocno.

Napisano
  • Autor

Ludziska, zmiana planów: spłukałem się do dna i do Łodzi nie jadę, bo bez $ się nie da. Chętni na zkocik w Wawie proszę dawać znać, proponuję niezmiennie godz. 12:00 na placyku w centrum, przed stacją metra.

Chętni - proszę o potwierdzenie obecności na gg, bo nie chcę, żeby frekwencja obecności wyniosła 100%, składając się z jednego jedynego Shoguna.

EDIT: Będę mógł byc dopiero o 16:00