maverick sheep Napisano 19 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2006 M@Ti pisalem pm'ka mam go jeszcze w wyslanych wiec wiesz :) ale nastepnym razem obiecuje ze jeszcze zagadam na gg i takie tam pozdrawiam PS. no tak jak Amok jedzie na renke to nie ma ch*** PS.2 nastepnym razem go pokonam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 khe, khe - chyba jestem w stanie udowodnić, że to ja pierwszy khe, kheowałem na tym forum, ale no offence :p khe, khe - maverick, nic się nie stało - pewnie i tak nie przypełzłbym, bo u mnie kiepskawo z czasem :( Ale informujcie - soooolidne piwo chodzi już za mną od pół roku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 Bry jedziemy z nastepnym meetengem wpisywac sie kto chetny na kiedy i gdzie ja wstepnie proponuje czwartek 31 maj 2007 klub nie wiem gdzie :P moze w koncu nam sie uda na ten bowling do kamiennej albo karaoke ;) no nic to czas was zaspamowac :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 TYLKO NIE KARAOKE ! termin mi pasuje, jakis bilardzik moze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 a kto mnie przenocuje?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Maj 2007 Autor Share Napisano 25 Maj 2007 A co tez wydajesz z siebie dzwieki jak amiga i ja :D oj dareczqu mysle ze u mine sie znajdzie dla ciebie wolna wanna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Hm, no dobra, napisze i zgodnie z obietnicą daną Mav'owi nie napisze zbyt mądrze...za to zawile :) Więc, z jednej strony jestem wolny, więc termin mi w zasadzie obojętny (choc chyba wolal bym piątek), z drugiej strony ta wolność bardzo pozorna więc tak czy siak pojawie się na niezbyt długo. Chociaż musze przyznać iż wynaturzenia w postaci bilardu lub kręgli powinny pozytywnie wpłynąć na mój czas prezencji. ok ok... bo przegrzewam się, w skrócie: moge być w zasadzie dowolnym terminie, ale raczej bede gosciem przelotnym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 mmhmm, znowu nocka z Tobą.. mniam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Ludzie a moze sobota po 31 ? Sobota dzień wolny :D I jeśli ja bym miał jechac to pozostaje kwestia czy mi rodzinka pozwoli bom jeszcze niepełnoletni.. 18 kończe w listopadzie 2008.... A moze kiedy zrobić meeting w Oświęcimiu jest pare dobrych lokali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 31 niestety będę zajęty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 no w weekend po 31 tez nie dam rade ( chyba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Dla mnie (i jak mniemam Sartra) to najlepiej zeby byla to sobota :D albo piatek, a co do daty to obecnie jstesmyw krk i chelejemy codziennie wiec moze byc chodzby jutro (my napwno bedziemy przejmowac kontrole nad alkoholem :) o na drumy mozna do krzyskow.. bedzie Korzen taki jeden jeszcze grafik), a co do dat pozneijszych to gdzies za 2-3 tygodnie najlepiej :D pozdrawwiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 No to ja się z chęcią zjawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 dzieki za zapro ale Wrocław pali najwyzszy budynek 31 podkladamy co nieco a 1 booooom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Czwartek świetny dzień, tylko nie wiem czy ten 31go będę osiągalny (deadline mam 1go :) ). Ale jak coś ustalicie to informujcie - z chęcią coś chlupnę ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 ja jednak sugeruję abyście pierwszego wybrali Wrocław :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 pojawić się nie mogę, mimo wszystko dziękuję za info :) miłej zabawy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 To jak panowie ? zostajemy przy dacie czwartkowej ? czy zmieniamy termin ? bo tak jak pisalem mi jest w sumie obojetne.. no i gdzie sie spotykamy ale moze najpierw ustalmy date Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Mnie, na chwilę obecną bardziej pasowałby 7.06, co nie znaczy, ze znowu mi coś wypadnie :) Czwartek jest dniem idealnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 mi wszystko jedno, byle by nie w niedzielę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Witam. Ja też obstaję za 7.06, bo jutro nie mogę się zjawić. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 A ja jednak mogę w ten czwartek :) Napiszcie tylko gdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Po prostu zróbmy 2 spotkania, bo na pewno jeżeli teraz ktoś może, to później okaże się, że w innym terminie już nie może :F EDIT: no teraz się okazało że lepiej by było tego 7.06, albo w ten piątek :D no ale jeżeli ten czwartek musi być to ok ;) przeboleję tego grilla :P proponuję zebrać się na maxowym chacie dzisiaj o 22:00 z dopiskiem MK przed nikiem, co wy na to? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 cholera nie wiem czy sie wyrobie na jutro :/ i nie wiem jak z ludzmi bo w sumie zainteresowanie rowne 0 :P moze jednak przelozymy na za tydzien ? chyba ze po prostu zrobimy sobie sympatyczny wypad na piwo w malym gronie ja proponuje pergamin na grockiej 18 ok o 22 na czacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 ok tez bede bede na czasie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 Ten, czy przyszły - w sumie chyba obojętne dla mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 no ludzie na czata :P dorozmawiamy sie i zamiescimy zweryfikowana wersje w watku :) PS na czata oczywiscie od 22 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 30 Maj 2007 Autor Share Napisano 30 Maj 2007 I ustalilismy po burzliwych rozmowach jednak wiekszoscia glosow przeszla wiadomosc ze spotkanie odbedzie sie w sobote 9czerwca jeszcze nie waidomo o ktrórej godzinie co i jak ale przynajmniej dzien ustalony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Maj 2007 Share Napisano 30 Maj 2007 ...zapomniałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 niestety, nie bedzie mnie :( muszę odpracowac ten dzien w robocie...no i ta bitwa. Sorki chłopaki...bawcie sie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 mi pasuje;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 będe wtedy na wiosce :/ no chyba że bedzie lało:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 9 TEGO BEDE dajcie znac co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Mnie nie będzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 ku*** mi co wuskoczylo :/ milej zabawy w kazdym razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 no to co lipa? nikogo nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 no panowie decyzja ta sobota czy nie? jak chcecie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 no ja bym wolal przelozyc, ale jak sie zgadacie to mlej imprezki, tylko porobcie zdjecia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 heh :/ ja odpadam niestety robie dzis za szofera mojek kochanej pani mgr ktora mnie urodzila.. moze pselozyc na czwatek ? tylko znow takie przekladanie no nie wiem jak panowie sadzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 najlepiej dac sobie spokój z tym ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 A jakby tak po sesji?? ;> Po 22gim?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 dla uczacuch sie :P ja juz poparlem kampanie spoleczna :D aaa 2osoby na krzyz to uciekam na kryspinow dupcie posmazyc i jakies zarwac :D trudno, jak wymyslicie jakis jeszcze termin w weekend to sie pisze, inne odpada chyba ze znowu za tydzien jakis dlugi weekend sie szykuje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 dobra panowie to przełóżmy to na piątek następny ok? :) jonasz czemu mamy dać sobie spokój, nie chciał byś nas poznać osobiście? :F :D meeting musi być :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Będzie jakiś meeting w końcu?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Ja jestem całkowicie za, może ten piątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Hehe.. w piątek dziewoję przywlekę ze sobą, w sobotę wpadnę sam :P Wybierajcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 wolę dziewoję :D :P no to panowie jak? piątek? :> kto jest za? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 ja za ,o ile mnie nikt nie napadnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 no moglo by byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 ok, tylko gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi