Napisano 19 Grudzień 200618 l Autor M@Ti pisalem pm'ka mam go jeszcze w wyslanych wiec wiesz :) ale nastepnym razem obiecuje ze jeszcze zagadam na gg i takie tam pozdrawiam PS. no tak jak Amok jedzie na renke to nie ma ch*** PS.2 nastepnym razem go pokonam
Napisano 22 Grudzień 200618 l khe, khe - chyba jestem w stanie udowodnić, że to ja pierwszy khe, kheowałem na tym forum, ale no offence :p khe, khe - maverick, nic się nie stało - pewnie i tak nie przypełzłbym, bo u mnie kiepskawo z czasem :( Ale informujcie - soooolidne piwo chodzi już za mną od pół roku ;)
Napisano 25 Maj 200717 l Autor Bry jedziemy z nastepnym meetengem wpisywac sie kto chetny na kiedy i gdzie ja wstepnie proponuje czwartek 31 maj 2007 klub nie wiem gdzie :P moze w koncu nam sie uda na ten bowling do kamiennej albo karaoke ;) no nic to czas was zaspamowac :P pozdrawiam
Napisano 25 Maj 200717 l Autor A co tez wydajesz z siebie dzwieki jak amiga i ja :D oj dareczqu mysle ze u mine sie znajdzie dla ciebie wolna wanna :P
Napisano 25 Maj 200717 l Hm, no dobra, napisze i zgodnie z obietnicą daną Mav'owi nie napisze zbyt mądrze...za to zawile :) Więc, z jednej strony jestem wolny, więc termin mi w zasadzie obojętny (choc chyba wolal bym piątek), z drugiej strony ta wolność bardzo pozorna więc tak czy siak pojawie się na niezbyt długo. Chociaż musze przyznać iż wynaturzenia w postaci bilardu lub kręgli powinny pozytywnie wpłynąć na mój czas prezencji. ok ok... bo przegrzewam się, w skrócie: moge być w zasadzie dowolnym terminie, ale raczej bede gosciem przelotnym :)
Napisano 25 Maj 200717 l Ludzie a moze sobota po 31 ? Sobota dzień wolny :D I jeśli ja bym miał jechac to pozostaje kwestia czy mi rodzinka pozwoli bom jeszcze niepełnoletni.. 18 kończe w listopadzie 2008.... A moze kiedy zrobić meeting w Oświęcimiu jest pare dobrych lokali.
Napisano 25 Maj 200717 l Dla mnie (i jak mniemam Sartra) to najlepiej zeby byla to sobota :D albo piatek, a co do daty to obecnie jstesmyw krk i chelejemy codziennie wiec moze byc chodzby jutro (my napwno bedziemy przejmowac kontrole nad alkoholem :) o na drumy mozna do krzyskow.. bedzie Korzen taki jeden jeszcze grafik), a co do dat pozneijszych to gdzies za 2-3 tygodnie najlepiej :D pozdrawwiam :D
Napisano 26 Maj 200717 l dzieki za zapro ale Wrocław pali najwyzszy budynek 31 podkladamy co nieco a 1 booooom
Napisano 28 Maj 200717 l Czwartek świetny dzień, tylko nie wiem czy ten 31go będę osiągalny (deadline mam 1go :) ). Ale jak coś ustalicie to informujcie - z chęcią coś chlupnę ;) :P
Napisano 28 Maj 200717 l pojawić się nie mogę, mimo wszystko dziękuję za info :) miłej zabawy pozdrawiam
Napisano 28 Maj 200717 l Autor To jak panowie ? zostajemy przy dacie czwartkowej ? czy zmieniamy termin ? bo tak jak pisalem mi jest w sumie obojetne.. no i gdzie sie spotykamy ale moze najpierw ustalmy date
Napisano 28 Maj 200717 l Mnie, na chwilę obecną bardziej pasowałby 7.06, co nie znaczy, ze znowu mi coś wypadnie :) Czwartek jest dniem idealnym.
Napisano 30 Maj 200717 l Po prostu zróbmy 2 spotkania, bo na pewno jeżeli teraz ktoś może, to później okaże się, że w innym terminie już nie może :F EDIT: no teraz się okazało że lepiej by było tego 7.06, albo w ten piątek :D no ale jeżeli ten czwartek musi być to ok ;) przeboleję tego grilla :P proponuję zebrać się na maxowym chacie dzisiaj o 22:00 z dopiskiem MK przed nikiem, co wy na to? :P
Napisano 30 Maj 200717 l Autor cholera nie wiem czy sie wyrobie na jutro :/ i nie wiem jak z ludzmi bo w sumie zainteresowanie rowne 0 :P moze jednak przelozymy na za tydzien ? chyba ze po prostu zrobimy sobie sympatyczny wypad na piwo w malym gronie ja proponuje pergamin na grockiej 18 ok o 22 na czacie
Napisano 30 Maj 200717 l Autor no ludzie na czata :P dorozmawiamy sie i zamiescimy zweryfikowana wersje w watku :) PS na czata oczywiscie od 22 :P
Napisano 30 Maj 200717 l Autor I ustalilismy po burzliwych rozmowach jednak wiekszoscia glosow przeszla wiadomosc ze spotkanie odbedzie sie w sobote 9czerwca jeszcze nie waidomo o ktrórej godzinie co i jak ale przynajmniej dzien ustalony :]
Napisano 4 Czerwiec 200717 l niestety, nie bedzie mnie :( muszę odpracowac ten dzien w robocie...no i ta bitwa. Sorki chłopaki...bawcie sie dobrze.
Napisano 9 Czerwiec 200717 l no ja bym wolal przelozyc, ale jak sie zgadacie to mlej imprezki, tylko porobcie zdjecia :)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l Autor heh :/ ja odpadam niestety robie dzis za szofera mojek kochanej pani mgr ktora mnie urodzila.. moze pselozyc na czwatek ? tylko znow takie przekladanie no nie wiem jak panowie sadzicie ?
Napisano 9 Czerwiec 200717 l dla uczacuch sie :P ja juz poparlem kampanie spoleczna :D aaa 2osoby na krzyz to uciekam na kryspinow dupcie posmazyc i jakies zarwac :D trudno, jak wymyslicie jakis jeszcze termin w weekend to sie pisze, inne odpada chyba ze znowu za tydzien jakis dlugi weekend sie szykuje ^^
Napisano 9 Czerwiec 200717 l dobra panowie to przełóżmy to na piątek następny ok? :) jonasz czemu mamy dać sobie spokój, nie chciał byś nas poznać osobiście? :F :D meeting musi być :>
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Hehe.. w piątek dziewoję przywlekę ze sobą, w sobotę wpadnę sam :P Wybierajcie :P