Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

M@Ti pisalem pm'ka mam go jeszcze w wyslanych wiec wiesz :) ale nastepnym razem obiecuje ze jeszcze zagadam na gg i takie tam

pozdrawiam

PS. no tak jak Amok jedzie na renke to nie ma ch***

PS.2 nastepnym razem go pokonam

• Odpowiedzi 334
  • Wyświetleń 36,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

khe, khe - chyba jestem w stanie udowodnić, że to ja pierwszy khe, kheowałem na tym forum, ale no offence :p

khe, khe - maverick, nic się nie stało - pewnie i tak nie przypełzłbym, bo u mnie kiepskawo z czasem :( Ale informujcie - soooolidne piwo chodzi już za mną od pół roku ;)

Napisano
  • Autor

Bry jedziemy z nastepnym meetengem wpisywac sie kto chetny na kiedy i gdzie

ja wstepnie proponuje czwartek 31 maj 2007 klub nie wiem gdzie :P moze w koncu nam sie uda na ten bowling do kamiennej albo karaoke ;)

no nic to czas was zaspamowac :P

pozdrawiam

Napisano

Hm, no dobra, napisze i zgodnie z obietnicą daną Mav'owi nie napisze zbyt mądrze...za to zawile :)

Więc, z jednej strony jestem wolny, więc termin mi w zasadzie obojętny (choc chyba wolal bym piątek), z drugiej strony ta wolność bardzo pozorna więc tak czy siak pojawie się na niezbyt długo.

Chociaż musze przyznać iż wynaturzenia w postaci bilardu lub kręgli powinny pozytywnie wpłynąć na mój czas prezencji.

ok ok... bo przegrzewam się, w skrócie:

moge być w zasadzie dowolnym terminie, ale raczej bede gosciem przelotnym :)

Napisano

Ludzie a moze sobota po 31 ?

Sobota dzień wolny :D

I jeśli ja bym miał jechac to pozostaje kwestia czy mi rodzinka pozwoli bom jeszcze niepełnoletni.. 18 kończe w listopadzie 2008....

A moze kiedy zrobić meeting w Oświęcimiu jest pare dobrych lokali.

Napisano

Dla mnie (i jak mniemam Sartra) to najlepiej zeby byla to sobota :D albo piatek, a co do daty to obecnie jstesmyw krk i chelejemy codziennie wiec moze byc chodzby jutro (my napwno bedziemy przejmowac kontrole nad alkoholem :) o na drumy mozna do krzyskow.. bedzie Korzen taki jeden jeszcze grafik), a co do dat pozneijszych to gdzies za 2-3 tygodnie najlepiej :D pozdrawwiam :D

Napisano

dzieki za zapro ale Wrocław pali najwyzszy budynek

31 podkladamy co nieco a 1 booooom

Napisano

Czwartek świetny dzień, tylko nie wiem czy ten 31go będę osiągalny (deadline mam 1go :) ). Ale jak coś ustalicie to informujcie - z chęcią coś chlupnę ;) :P

Napisano
  • Autor

To jak panowie ? zostajemy przy dacie czwartkowej ? czy zmieniamy termin ? bo tak jak pisalem mi jest w sumie obojetne.. no i gdzie sie spotykamy ale moze najpierw ustalmy date

Napisano

Mnie, na chwilę obecną bardziej pasowałby 7.06, co nie znaczy, ze znowu mi coś wypadnie :) Czwartek jest dniem idealnym.

Napisano

A ja jednak mogę w ten czwartek :) Napiszcie tylko gdzie :)

Napisano

Po prostu zróbmy 2 spotkania, bo na pewno jeżeli teraz ktoś może, to później okaże się, że w innym terminie już nie może :F

EDIT: no teraz się okazało że lepiej by było tego 7.06, albo w ten piątek :D no ale jeżeli ten czwartek musi być to ok ;) przeboleję tego grilla :P

proponuję zebrać się na maxowym chacie dzisiaj o 22:00 z dopiskiem MK przed nikiem, co wy na to? :P

Napisano
  • Autor

cholera nie wiem czy sie wyrobie na jutro :/ i nie wiem jak z ludzmi bo w sumie zainteresowanie rowne 0 :P moze jednak przelozymy na za tydzien ? chyba ze po prostu zrobimy sobie sympatyczny wypad na piwo w malym gronie ja proponuje pergamin na grockiej 18

ok o 22 na czacie

Napisano

Ten, czy przyszły - w sumie chyba obojętne dla mnie ;)

Napisano
  • Autor

I ustalilismy po burzliwych rozmowach jednak wiekszoscia glosow przeszla wiadomosc ze spotkanie odbedzie sie w sobote 9czerwca jeszcze nie waidomo o ktrórej godzinie co i jak ale przynajmniej dzien ustalony :]

Napisano

...zapomniałem :)

Napisano

niestety, nie bedzie mnie :( muszę odpracowac ten dzien w robocie...no i ta bitwa. Sorki chłopaki...bawcie sie dobrze.

Napisano

Mnie nie będzie :(

Napisano
  • Autor

heh :/ ja odpadam niestety robie dzis za szofera mojek kochanej pani mgr ktora mnie urodzila.. moze pselozyc na czwatek ? tylko znow takie przekladanie no nie wiem jak panowie sadzicie ?

Napisano

A jakby tak po sesji?? ;> Po 22gim?? :>

Napisano

student.jpg

dla uczacuch sie :P ja juz poparlem kampanie spoleczna :D

aaa 2osoby na krzyz to uciekam na kryspinow dupcie posmazyc i jakies zarwac :D trudno, jak wymyslicie jakis jeszcze termin w weekend to sie pisze, inne odpada chyba ze znowu za tydzien jakis dlugi weekend sie szykuje ^^

Napisano

dobra panowie to przełóżmy to na piątek następny ok? :)

jonasz czemu mamy dać sobie spokój, nie chciał byś nas poznać osobiście? :F :D

meeting musi być :>

Napisano

Będzie jakiś meeting w końcu?? :>

Napisano

Hehe.. w piątek dziewoję przywlekę ze sobą, w sobotę wpadnę sam :P Wybierajcie :P