Arthi76 Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Witam Wrzucam wizke którą robiłem przez ostatnie 2 dni. Właściwie to miałem coś wymyślić i tylko w kreskach narysować jakis wiatrołap wewnętrzny czy jak to się tam nazywa, ale spodobało mi sie i narysowałem całość. Jakby się coś komuś niepodobało albo podobało nie pisze Render :vray Irr+LC, jedno światło direct + halogenki w szafkach Pozdr
mkk3a Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 mi sie podoba szkoda ze taka mała rozdziałka, bo nie widać wszystkich detali co to są te ciemne obiekty po lewej w podswietlanym regale?
Arthi76 Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Napisano 9 Kwiecień 2006 Dzięki W regałach to jakies tam skały, kopaliny itp, troszkę tak na odwal się zrobione. później wrzucę renderek samych regałów. Pozdr
DraB Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Ladnie, choć trochę pusto. Poświęć trochę czasu na wiekszą rozdzialke :)
jurop3 Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 witam bardzo fajnie ci wyszłedł klimacik scenki, bardzo mi sie podoba, pozdrawiam...
Arthi76 Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Napisano 9 Kwiecień 2006 Większ rozdziałka na pewno będzie tylko mam małą nadzieję na jakieś komentarze bo chwilowo skończyły mi się pomysły do zmian, chyba wezmę się za tekstury ścian i trochę "pobrudzę" Pozdr
Gość Savoy Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Bardzo ładne jak możesz to zdradź w jaki sposób dopaliłeś scnę że jest tak ładnie jasna (albo dod. światła, albo odpowiedni multiplier)
chveti Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Naprawdę ładne ja bym tu ejszcze jakieś kwiatki wsadził ;) Daj większą rozdziałkę. Pozdrawiam
daymon Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Witam. Krótko i zwięźle , That`s nice . Również tak jak poprzednicy przydala by sie wieksza rozdzielczość. Pozdrawiam.
RA Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Bardzo przyjemne, ale kadr chyba troszku za ciasny. :) pozdrawiam
vv3k70r Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 ladniutkie, takie w sam raz, czy cos sie nie gryzie z widokiem okna? jakby cos z kontrastem?
Arthi76 Napisano 9 Kwiecień 2006 Autor Napisano 9 Kwiecień 2006 Dzięki za komentarze. Renderek zapuszczę sobie na noc w większej rozdziałce bo szkoda ładnego dnia, a render to pewnie z 6h jak nic. Savoy: To że tak jasno chyba przez multipier env chyba ustawiony na 5, światło direct na 7 a z tyłu kamery biała ściana, żadnych dodatkowych świateł z tyłu vv3k70r:Zastanawiałem się czy dawać jakiś background, pierwotnie okna miały być białe przepalone, ale jakoś blado było to dodałem kilka drzwek w PS-ie, może ciut za duży kontrast,a szyb nie dałem i zmniejszając kontrast to wygladało to fatalnie, teraz chyba dodam plane z backgroundem i wstawię szyby żeby się coś odbijało RA: co z tym kadrem nie tak? na kompozycji to się nie znam, po prostu chciałem pokazać jak najwięcej, jakbyś mógł sprecyzować co ewentualnie zmienić byłbym wdzięczny Pozdrawiam
RA Napisano 9 Kwiecień 2006 Napisano 9 Kwiecień 2006 Oddaliłbym kamerę o jakieś 1.5 metra i poszerzyłbym kadr o ok. 1/3. :) pozdrawiam
Maceo Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 ja bym zmienił kolor metalu na srebrny.. złoty trochę tandetnie wygląda. ale wizka 1sza klasa
Arthi76 Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Napisano 10 Kwiecień 2006 Dzięki jeszcze raz miłe słowa. To link do większej wersji, dopiero teraz zauważyłem kilka błędów do poprawy. Pozdr
Chalek Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 fajne bardzo, troche tylko ta posadzka nierowna, zwlaszcza z prawej. No i faktycznie chyba kadr za ciasny.
Lopss Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 mnie troche zastanawiają te kraty pod oknami... chyba że to nie kraty?
Arthi76 Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Napisano 10 Kwiecień 2006 Loops: te kraty to takie osłony kaloryferów, ale dopiero teraz zauważyłem że mam je ukryte Pozdr
piksar Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 bardzo ładne, brak zastrzeżeń (tylko podziw)
Lopss Napisano 11 Kwiecień 2006 Napisano 11 Kwiecień 2006 Aha :) ale w sumie krata jako sztuka dla sztuki eteż może być!!!
Sibil Napisano 12 Kwiecień 2006 Napisano 12 Kwiecień 2006 Bardzo mi sie podoba lubię proste zeczy, ładnie wymodelowane, kurna mi sie pokończyy pomysły, Pozdrowiam
Rekomendowane odpowiedzi