Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Wrzucam wizke którą robiłem przez ostatnie 2 dni. Właściwie to miałem coś wymyślić i tylko w kreskach narysować jakis wiatrołap wewnętrzny czy jak to się tam nazywa, ale spodobało mi sie i narysowałem całość. Jakby się coś komuś niepodobało albo podobało nie pisze

Render :vray Irr+LC, jedno światło direct + halogenki w szafkach

Pozdr

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mi sie podoba

szkoda ze taka mała rozdziałka, bo nie widać wszystkich detali

co to są te ciemne obiekty po lewej w podswietlanym regale?

Napisano
  • Autor

Dzięki

W regałach to jakies tam skały, kopaliny itp, troszkę tak na odwal się zrobione. później wrzucę renderek samych regałów.

Pozdr

Napisano

Ladnie, choć trochę pusto. Poświęć trochę czasu na wiekszą rozdzialke :)

Napisano

witam bardzo fajnie ci wyszłedł klimacik scenki, bardzo mi sie podoba, pozdrawiam...

Napisano
  • Autor

Większ rozdziałka na pewno będzie tylko mam małą nadzieję na jakieś komentarze bo chwilowo skończyły mi się pomysły do zmian, chyba wezmę się za tekstury ścian i trochę "pobrudzę"

Pozdr

Napisano

Bardzo ładne jak możesz to zdradź w jaki sposób dopaliłeś scnę że jest tak ładnie jasna (albo dod. światła, albo odpowiedni multiplier)

Napisano

Naprawdę ładne ja bym tu ejszcze jakieś kwiatki wsadził ;)

Daj większą rozdziałkę.

Pozdrawiam

Napisano

Witam.

Krótko i zwięźle , That`s nice .

Również tak jak poprzednicy przydala by sie wieksza rozdzielczość.

Pozdrawiam.

Napisano

Bardzo przyjemne, ale kadr chyba troszku za ciasny. :)

pozdrawiam

Napisano

ladniutkie, takie w sam raz,

czy cos sie nie gryzie z widokiem okna? jakby cos z kontrastem?

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze. Renderek zapuszczę sobie na noc w większej rozdziałce bo szkoda ładnego dnia, a render to pewnie z 6h jak nic.

Savoy: To że tak jasno chyba przez multipier env chyba ustawiony na 5, światło direct na 7 a z tyłu kamery biała ściana, żadnych dodatkowych świateł z tyłu

vv3k70r:Zastanawiałem się czy dawać jakiś background, pierwotnie okna miały być białe przepalone, ale jakoś blado było to dodałem kilka drzwek w PS-ie, może ciut za duży kontrast,a szyb nie dałem i zmniejszając kontrast to wygladało to fatalnie, teraz chyba dodam plane z backgroundem i wstawię szyby żeby się coś odbijało

RA: co z tym kadrem nie tak? na kompozycji to się nie znam, po prostu chciałem pokazać jak najwięcej, jakbyś mógł sprecyzować co ewentualnie zmienić byłbym wdzięczny

Pozdrawiam

Napisano

Oddaliłbym kamerę o jakieś 1.5 metra i poszerzyłbym kadr o ok. 1/3.

:)

pozdrawiam

Napisano

ja bym zmienił kolor metalu na srebrny.. złoty trochę tandetnie wygląda.

ale wizka 1sza klasa

Napisano

fajne bardzo, troche tylko ta posadzka nierowna, zwlaszcza z prawej. No i faktycznie chyba kadr za ciasny.

Napisano

mnie troche zastanawiają te kraty pod oknami... chyba że to nie kraty?

Napisano

Aha :)

ale w sumie krata jako sztuka dla sztuki eteż może być!!!

Napisano

Bardzo mi sie podoba lubię proste zeczy, ładnie wymodelowane, kurna mi sie pokończyy pomysły, Pozdrowiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności