Napisano 13 Kwiecień 200618 l Postać z koszmarów - demon, upiór, umarlak itd. - co tu dużo pisać, graliście pewnie w jakiegos Warcrafta lub innego diablo, unikamy typowo ludzkich ŻYWYCH klonów jak Magik, czarownik, rolnik etc (martwy czarownik moze byc), ma być coś strasznego, np Diabeł-zombie, Demon-zaklinacz etc stwór musi być humanoidalny, tzn mieć nogi w ilości sztuk max 3 i jako takie kończyny górne... powiedzmy max 4 ;) żeby ktoś nam nie zrobił stonogi lub jakiegos pająka ściślej mówiąc ma być jakaś kreatura budząca strach i trwoge :) limity - 3000 tri, teksturka 1024 + aplhy,spece itp (lub równowartość np 4x512) termin - 5.05.06 godz 20:00
Napisano 13 Kwiecień 200618 l eh, szkoda że normalki są zabronione - przy takim temacie aż się prosi :) No ale organika będzie grana więc nie narzekam powdzenia wszystkim życze :)
Napisano 14 Kwiecień 200618 l Bazyliszek standardowo ma 8-7 nóg:D Gdzie jest niby napisane że normalki zabronione?? Przecież to zwykla technologia wykorzystywana w grach...
Napisano 14 Kwiecień 200618 l szkoda że humanoidalny :( [REQ] Może jednak nie musi być humadoidalny? ...
Napisano 14 Kwiecień 200618 l zycze wszystkim powodzenia w bitwie! rzeczywiscie szkoda ze humanoidalny... mimo ze ja raczej nie wystartuje. ech... helowa zjawa ktora nie odlatuje tylko dzieki kuli na lancuchu zawieszonej na szyji nie przejdzie ;)
Napisano 14 Kwiecień 200618 l Autor bazyliszek tyle ma nóg? hehe nie wiedziałem, sorry ale nazwa mi wpadła do główy i nie pomyślałem :> a co do humanoidalnego, homanoidalny musi byc, nie marudzić a robić :)
Napisano 14 Kwiecień 200618 l eee a czy zamias jednej nogi moze miec proteze ??? ot taki badyl zamiast nogi jak piraci na starych filmach :)
Napisano 15 Kwiecień 200618 l W Doomie3 i w filmie Doom była fajna akcja z kolesiem na wózku, który przemótował do wielkiej bestji. więc zamiast tylnich nóg ma kółka a zamiast przednich ręce, więc możecie jeszcze 2 dorobic;)
Napisano 15 Kwiecień 200618 l W Doomie3 i w filmie Doom była fajna akcja z kolesiem na wózku, który przemótował do wielkiej bestji. więc zamiast tylnich nóg ma kółka a zamiast przednich ręce, więc możecie jeszcze 2 dorobic;) masz na myśli pinky :D
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Autor e... raczej, nie, nie ma takiej potrzeby, ale musi nadawac sie do riga ;)
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Wyobraź sobie że masz taki komfort i w robocie 3 biurka za tobą siedzi animator postaci, który za ciebie go zriguje. *marzy*