Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postać z koszmarów - demon, upiór, umarlak itd. - co tu dużo pisać, graliście pewnie w jakiegos Warcrafta lub innego diablo, unikamy typowo ludzkich ŻYWYCH klonów jak Magik, czarownik, rolnik etc (martwy czarownik moze byc), ma być coś strasznego, np Diabeł-zombie, Demon-zaklinacz etc

stwór musi być humanoidalny, tzn mieć nogi w ilości sztuk max 3 i jako takie kończyny górne... powiedzmy max 4 ;) żeby ktoś nam nie zrobił stonogi lub jakiegos pająka

ściślej mówiąc ma być jakaś kreatura budząca strach i trwoge :)

limity - 3000 tri, teksturka 1024 + aplhy,spece itp (lub równowartość np 4x512)

termin - 5.05.06 godz 20:00

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eh, szkoda że normalki są zabronione - przy takim temacie aż się prosi :)

No ale organika będzie grana więc nie narzekam powdzenia wszystkim życze :)

Napisano

patrz w watek -propozycja tematu, normale nie sa zabronione

Napisano

Bazyliszek standardowo ma 8-7 nóg:D

Gdzie jest niby napisane że normalki zabronione?? Przecież to zwykla technologia wykorzystywana w grach...

Napisano

szkoda że humanoidalny :(

[REQ] Może jednak nie musi być humadoidalny? ...

Napisano

zycze wszystkim powodzenia w bitwie!

rzeczywiscie szkoda ze humanoidalny... mimo ze ja raczej nie wystartuje.

ech... helowa zjawa ktora nie odlatuje tylko dzieki kuli na lancuchu zawieszonej na szyji nie przejdzie ;)

Napisano
  • Autor

bazyliszek tyle ma nóg? hehe nie wiedziałem, sorry ale nazwa mi wpadła do główy i nie pomyślałem :>

a co do humanoidalnego, homanoidalny musi byc, nie marudzić a robić :)

Napisano

eee a czy zamias jednej nogi moze miec proteze ??? ot taki badyl zamiast nogi jak piraci na starych filmach :)

Napisano

W Doomie3 i w filmie Doom była fajna akcja z kolesiem na wózku, który przemótował do wielkiej bestji. więc zamiast tylnich nóg ma kółka a zamiast przednich ręce, więc możecie jeszcze 2 dorobic;)

Napisano
W Doomie3 i w filmie Doom była fajna akcja z kolesiem na wózku, który przemótował do wielkiej bestji. więc zamiast tylnich nóg ma kółka a zamiast przednich ręce, więc możecie jeszcze 2 dorobic;)

masz na myśli pinky :D

Napisano
  • Autor

e... raczej, nie, nie ma takiej potrzeby, ale musi nadawac sie do riga ;)

Napisano

Wyobraź sobie że masz taki komfort i w robocie 3 biurka za tobą siedzi animator postaci, który za ciebie go zriguje. *marzy*