Napisano 17 Kwiecień 200618 l cóż można powiedzieć ? śliczne, fajny pomysł, super realizacja mam pisać dalej ...... napisz kilka słów jak powstała ta praca -zbyt widoczne przejscie między 3 i 2 obrazkiem od końca
Napisano 17 Kwiecień 200618 l nie zrozumiałem tekstów :D czekaj... mam mowić, że to co brzydkie to ładne i rysować brzydkie żeby innym się podobało? (i jednocześnie kreować własny, niezgodny ze mną, styl :] ) a z tymi zdjęciami (obrazami) ciekawy pomysł, szczególnie pierwszy i ten z podpisem "jesteś wielki" nieźle dopasowane
Napisano 17 Kwiecień 200618 l ehhh moza jak kura głupi ale nie rozumiem tego- pojawiaja sie teksty-"jestes wielki"," nie poddawaj sie"- bla bla dotyczace ambicji rysownika, a tu raptem" zlo jest jak slepa uliczka"czy cos takiego~~),albo "patrz prosto w oczy"( to ******* moje uczucia:p) co ma piernik do wiatraka? Zreszta czytajac to, wnioskuje ze chora ambicja cie ogarnia- nawet jak ******* jakis shit, to wmawiasz sobie ze to jest *******:/ Są i teksty bezsensowne i nieuzasadnione:"aby twoj projekt podobal sie innym nie moze podobac sie tobie"- tego to juz wogole nie rozumiem...No chyba ze tworzysz jakas abstrakcje czy cos co przez ogol nie jest akceptowane... Dla mnie to kupa farmazonów z obrazkami- sry...
Napisano 17 Kwiecień 200618 l hmm no coz ...ja to rozumem tak ze musim bez przerwy dazyc do spełniania swoich planów, nie poddawac sie i cały czas wierzyć w siebie bo tylko wtedy osiagniemy swoj cel ;) no ...ja to tak rozumiem jesli o grafike chodzi to widzialem juz kiedys cos podobnego ale oczywiscie bez tekstu ,-po prostu w ten sposob polaczone zdjecia ;) fajne widoczki ;) pozdro
Napisano 17 Kwiecień 200618 l hmm.. jak ty rysowałeś każdy z tych obrazków to fajnie wyszło. Montaz strasznie prosty (miejscami prostacki - albo inne słowo - naiwny, bo prostacki jest obraźliwe, a nie chcę nikogo obrażać). Nie podoba mi się wogóle. Nie wiem też co to ma być?! CZy jest to swoisty żart na co wskazują napisy a odwal się, czy jest to na poważnie. Ani to ani to moim zdaniem nie zostało osiągnięte ;) Pozdr
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Autor jajca na święta sobie robie...i juz usunąlem te glupkowate napisy ;D pozdro
Napisano 17 Kwiecień 200618 l hehe ja tam rozumiem przeslanie...pustka kosmosku w ktorej czlowiek jest malutki i nic nie moze przeciwko sile umyslu ...=walka tych 2 rzeczy...czyli wnioskujac...w pewnym sensie walka umyslu nad rozwojem....ale zem zakrecil...ogolem fajny fotomontaz...mozna by tylko inaczej auta tam wplesc...tzn bez tych ramek...albo wszytkie w jednej ramce...albo jakos w bardziej wyszukany sposob wplecione w tlo:)
Napisano 17 Kwiecień 200618 l Autor no schrzanilem tymi autami...niepasują w ogóle... i chyba niezapisalem na dysku bez tych aut... a moją wymówką jest to że 3 w nocy już oczy mi lzawily i sie lepily - chcialem to na szybko wykonczyć... ale dziś nad tym zdjeciem popracuje i wstawie...
Napisano 17 Kwiecień 200618 l ej ostrzegaj na drugi raz. myślałem, że ze mną jest coś nie tak, szukam szukam i NIGDZIE nie ma napisów :D
Napisano 17 Kwiecień 200618 l jak ty rysowałeś każdy z tych obrazków to fajnie wyszło raczej nie. widze tutaj prace wielu autorów. i bynajmniej nie jesteś żadnych z nich (no może poza samochodami ktore IMHO tutaj wogole ani troche nie pasuja) :P pytales ich o zgode?:> hihi swoja drogą montarz fajny choc czasem nie trzyma sie kupy. trzymaj sie.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l ja juz widziałem taki obrazek na innej stronie o wiele wczesniej czy jestes pewien ze to jest twoje czy raczej sciagniete ???
Napisano 18 Kwiecień 200618 l ja juz widziałem taki obrazek na innej stronie o wiele wczesniej czy jestes pewien ze to jest twoje czy raczej sciagniete ??? Nawet na pewno ściągnięte, Dino dołożył tu jedynie swe niezwykle głębokie przemyślenia:)
Napisano 18 Kwiecień 200618 l też już kiedys widziałem coś takiego, lecz ta pracka nie jest tą samą ;].
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Autor ej..no co wszyscy sie na mnie tak uwzieli?...ja tylko chcialem pokazać taki montaz tym którzy jeszcze czegoś takiego niewidzieli...pozatym bardzo mi sie takie coś podobalo... a i zapewniam że ja to w pelni sam zrobilem i moge nawet pokazać każdy kolejno obrazek i zapisy początkowych faz pracy, wiec takie teksty "Nawet na pewno ściągnięte, Dino dołożył tu jedynie swe niezwykle głębokie przemyślenia:)", gdzie ktoś nie wie kto co ma na kompie i co robi - są troszke nie na miejscu pozdro
Napisano 18 Kwiecień 200618 l są troszke nie na miejscu tak samo jak twoje hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha w watku stacha. jak kuba bogu tak bog kubie. peace.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Skoro nie stanowi problemu to zapodaj, szczególnie początkowy zapis zdjęcia pierwszego/ostatniego może być ciekawy. Nawet jeśli sam żeś wykonał wszystkie te kopie G. Martina i realizacje różnych tutoriali to klaskać nie będę, no sorry.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l tak wlasnie mialem napisac, ze zerzniete z pewnej pracki, ale mnie juz uprzedzili ludzie...
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Skoro nie stanowi problemu to zapodaj, szczególnie początkowy zapis zdjęcia pierwszego/ostatniego może być ciekawy. Nawet jeśli sam żeś wykonał wszystkie te kopie G. Martina i realizacje różnych tutoriali to klaskać nie będę, no sorry. mmm -dino- chyba chodzilo o dodawanie poszczegolnych obrazkow i ich hmm "montaz"... niz robienie kazdego od podstaw... przynajmniej ja to tak odebralem... pzdr...
Napisano 18 Kwiecień 200618 l nie o to:) Zreszta, to nie do konca istotne, podejrzewam ze caly szum o to ze sugeruje sie jakas doniosla prace a wystawia w zasadzie taki montazyk na luzie, speed raczej i zabawe.
Napisano 19 Kwiecień 200618 l a ja chyba widziałem identyko gdzies w zakamarkach na http://www.maxior.pl czy cos takiego
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Autor jak ktoś gdzieś indziej znajdzie identyczny fotomontaz dam mu 1000 zlotych lol;D
Napisano 20 Kwiecień 200618 l montaż nie, za to pracki z ktorych to zes zmontowal moge ci sam podeslac gdybs na swoim dysku nie mogl znalesc:>
Napisano 21 Kwiecień 200618 l jak ktoś gdzieś indziej znajdzie identyczny fotomontaz dam mu 1000 zlotych lol;DNo to biglebowsky, moze zrob identyczny fotomontaz. Ja go chetnie pozniej znajde.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l xD bez sensu - bo jak to wygląda ? jak byś połączył do kupy 10 tapet i pomiędzy nimi dał gradient co by porobić przejscia - gdzie tu Twoja twórczośc za przeproszeniem ? chcesz mi powiedzieć że te wszystkie planety to od początku do konca Twoje prace - bez sciem.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l gdzie tu Twoja twórczośc za przeproszeniem ? ej! są przecież samochody. to na pewno jest jakiś głębszy przekaz xD a co do samego montażu to nie jest nic specjalnego - widać przejścia pomiędzy kolejnymi grafikami zaś pierwsze i ostatnie zdjęcia i ich przejścia to najgorsza robota montażowa jaką widziałem od w tym roku... pamiętaj, że clone stamp tool to nie wszystko! Twierdzisz, że te planety są Twoje? Znaczy, że sam je narysowałeś?? Pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 200618 l chwila! jakie pastwienie? jaki OT? autor pokazał jakąś pracę, my zaś ją tylko komentujemy. WWoj i miwt: OffTopic to wy właśnie zrobiliście :P
Napisano 21 Kwiecień 200618 l heh no nie do konca ale ok ja juz sie nie wtracam bo sie znow wywiaze rozmowa na kilka str a wole przyjzana atmosfere jak do tej pory:p